![]() |
Цитата:
Отаке чудо більш менш нормальне)) |
Цікаво що хочете дивитиссь! Канали фуллл хд іто пару каналів! Запитайте унас конкретно, маєте хд то тякі питанння! Вибачаюсь за непорозумінння!:)
|
Вам варто! Перейти на крдшарінг!:)
|
Даний тюнер поїде за кордон. Мене просто попросили придбати тюнер на подобі Opticum AX 305 HD. Як саме його там будуть дивитись, я не в курсі. Просто запитую які можна взяти на подобі Opticum AX 305 HD.
|
Dhsus, подивись та зрівняй по параметрах Sat-Integral S-1223 HD Rocket ,Gi HD Mini + з Opticum AX 305 HD
|
Цитата:
|
Може є в когось дамп з більш менш "свіжою" прошивкою та актуальними на сьогодні каналами і ключами на ортон 7010СХ, поділіться. Це як я розумію клон 7010СR, чи помиляюсь. Який там софт зараз без поняття, треба завтра прийти, сказали 7010сх, і пульт не працює.
Може є окремо софт, ключі і канали, що ще краще, можна підшаманити на свій лад в редакторі каналів, а то цілий дамп не відкривається (як в 4100с). |
Доброго вечора! Порадьте дамп для Глобо4100С , щоб була добра якість зображення на телевізорі 32 дюйма по діагоналі.
|
Discovery66, переформулюйте запитання і питайте краще "порадьте хд ресивер щоб була добра якість зображення на телевізорі 32 дюйма по діагоналі.":)
|
Прошив пенсіонерам 1.3.24 , щоб не перескакували по супутниках, а зображення мутне, хочу завтра залити інший дамп, так що про заміну ресивера мова поки що не йде.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010