![]() |
- Ти так схудла! Це нова дієта?
- Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! |
Спочатку зіграти головну роль в фірмі "Титанік" запросили Брюса Віліса. Але потім передумали: він би ж всіх врятував!
|
http://fs142.www.ex.ua/show/30178337...202987.jpg?800
у Києві коштує 4 грн. Почитай уважно етикетку... |
У темі 1 долучень
Al Aoula
ATLANTIC BIRD7 7°W 11604 H 27500 SID Hex : 00CB |
Самою нейтральною країною у світі визнано Україну. Вона не втручається навіть у свої внутрішні справи.
_____________________________________ Сорочка чоловіка - обличчя дружини! Шуба дружини - обличчя чоловіка! __________________________________________________ _________________ Тільки у нас замовлена піцца приїжджає швидше, ніж викликана швидка допомога. |
Розмовляють дві жінки:
- До мене вчора сусід заходив, попросив чого небудь поїсти. Так я йому стіл накрила, картопельки посмажила, салатик накришила, все з'їв! - Віддячив хоч? - Звичайно! Такого великого спасибі я ще ні в кого не бачила! __________________________________________________ __________________________ - Ти так схудла! Це нова дієта? - Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! В басейн втікає 400 літрів води, а витікає 405. Питання: є совість у відвідувачів басейну? -------------------------------------------------------------------------------------- Чому антивірус завжди так довго перевіряє фільми? - Просто він їх дивиться. |
"Треба вже якось гроші заробляти" - сказав Гаррі Поттер і перефарбував свою паличку у чорно-білі полоски
|
У темі 1 долучень
90E Yamal 201
KZ Sport 1 3886 L 5859 |
Босс знайомтесь з новим водієм:
- Яке ваше прізвище ? - Мене звати Олексій ... - Мене цікавить ваше прізвище ,тому , що я звик звертатися до водія по прізвищу! - Я думаю , що вам буде не зручно називати мене по прізвищі... - Мене не цікавить, що ти думаєш ! - Моє прізвище - Коханий... - Поїхали, Олексій. |
У темі 1 долучень
ха-ха
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010