![]() |
- Мій чоловік дебіл. Зробили синові щеплення, і він написав на дитині маркером: «Вірусна база оновлена 01.12.11»
|
Жінка в магазині купує папугу
- Ну, що, дурненький, вмієш розмовляти? - питає вона одного з них. - Само-собою, стара корова, а ти літати вмієш? |
Коханий чоловік - це той, який бачив вас п'яною, голою, без макіяжу, ревучою, що говорить всяку херню, і як це не дивно до сьогодні з вами.
|
Джентльмен з дамою у ресторані. Офіціант на напівзігнутих:
- Чого бажаєте? - Мені що-небудь екзотичне, будь ласка. - Хм, як щодо каракатиці? - Хай сама вибере ... |
Водив тещу до серпентарію. Вона здивовано розглядала змій, їла морозиво, щось там бубоніла .. Взагалі, старанно робила вигляд, що не розуміє, про що ці тварюки там шиплять.
|
Сестра Робін-Гуда брала у багатих і
давала бідним. ************************ Напідпитку компанія, Новий Рік. Один, поки різали салати, заснув. Хлопці взяли сосиску, вставили йому в ширінку. Просять його дружину зайти, подивитися «як він там?». Крик, гуркіт. Вбігає жінка напівпритомна з очима повними жаху: - Входжу, лежить чоловік, з ширінки стирчить хуй... і кіт ЦЕ гризе! Я кричу "брись!!", кіт витягує ЙОГО, тікає З НИМ в зубах. Ну тут вона і зомліла.. |
В школі вчителька запитує:
- Що відділяє голову від тіла? Вигук з останньої парти: - Сокира... |
Начальник карного розшуку викликає двох слідчих,що упустили злочинця, за котрим вони слідкували.
- Як це могла статися? - Він пішов у кіно. - А ви? - А ми цей фільм вже бачили… |
Мені з ДАІ прислали фотографію з камери, яка засікла, як я перевищую швидкість. Відіслав їм відео, як я оплачую штраф даїшнику готівкою.
|
Та плюньте ви на свої біцепси, нормальні пацани давно вже качають нафту ...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010