Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

Dhsus 10.09.2013 19:44

А куди дівся savsav?

D-Misha 11.09.2013 19:20

Не всі питання, по тій чи іншій темі, можливо вирішити на форумі... Тай не кожен хоче виносити на загал,а інкогніто- тому вирішують свої проблеми в ПП і по телефону. Чи є можливість, створити тему консультацій по телефону на платній основі? До прикладу- дуже багато питань, різного роду, я вирішив по телефону з Svovka(Володя),який не рахуючись з часом, може давати кваліфіковані поради і допомогу, з технічних питань(ремонт і т. д.)...Я це до прикладу, але було б добре, мати таку людину на форумі... Питання оплати- похвилинно, чи як, буде обговорено...в подальшому.

sattel77 11.09.2013 19:31

D-Misha я так розумiю що форум для того i створений для "без оплатного спiлкування".А "мiзкiв", по телефону, не добавиш.

sat-prof 11.09.2013 19:43

Я давно хотів зробити платні поради по ремонту!
(телефон,icq,скайп,форум )

sattel77 11.09.2013 19:49

sat-prof, моя думка, що оплата повинна буди за роботу, а не за пораду.

sat-prof 11.09.2013 19:59

sattel77, порада допоможе в ремонті = гроші після того як запрацює!

D-Misha 11.09.2013 19:59

Цитата:

Допис від sattel77 (Допис 90134)
я так розумiю що форум для того i створений для "без оплатного спiлкування".А "мiзкiв", по телефону, не добавиш.

Ну, Саша, не зовсіім так....Я рахую, що таку кнопку на форумі треба мати ... А хто, куди, чим і як буде вирішувати свої проблеми, то справа кожного....

sattel77 11.09.2013 20:12

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 90138)
А хто, куди, чим і як буде вирішувати свої проблеми, то справа кожного

Розповiм Вам D-Misha випадок з моеi практики:на одному з форумiв людина почала писати, що iй потрiбний блок до тюнера, а той що в нього несправний(так сказали у майстернi, а вона знаходиться у великому мiстi-Днiпропетровськ) Народ, як звичайно, почав давати поради. Коли та людина звернулась до мене, то ми з ним домовились про зустрiч, але я його попросив той-рiдний-несправний блок взяти "на зустрiч".
Мiша, Ви знаете, коли я побачив той блок, то у мене "сльози на очах виступили"-там було ремонту на 1-1.5 години та й усе, а тюнер так розкурочили, що й не передати.
Я той блок, який в майстернi сказати викинути,вiдремонтував, поставив назад i вiддав тюнер людинi.
Я це написав для того щоб людина могла навчитись на форумi( спочатку "добре подумавши перед тим якщось робити,якщо це грамотна людина) Усi ми колись були дiтьми, i в рiзному вiцi уперше взяли в руки паяльник, мишку вiд компьютора,тощо.Цього не потрiбно нiколи забувати.

kreshnot 11.09.2013 22:00

Цитата:

зробити платні поради по ремонту!
(телефон,icq,скайп,форум )
З цього роя не вийде ....я.Поясняти не буду,хто понімає у ремонті той знає і так.

Платні можуть бути схеми,переробка схеми і т.д.,дамп на замовлення і т.д.

sattel77 12.09.2013 07:12

kreshnot, у нас говорять так; з цього роя не вийде ....я.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:16.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010