![]() |
А куди дівся savsav?
|
Не всі питання, по тій чи іншій темі, можливо вирішити на форумі... Тай не кожен хоче виносити на загал,а інкогніто- тому вирішують свої проблеми в ПП і по телефону. Чи є можливість, створити тему консультацій по телефону на платній основі? До прикладу- дуже багато питань, різного роду, я вирішив по телефону з Svovka(Володя),який не рахуючись з часом, може давати кваліфіковані поради і допомогу, з технічних питань(ремонт і т. д.)...Я це до прикладу, але було б добре, мати таку людину на форумі... Питання оплати- похвилинно, чи як, буде обговорено...в подальшому.
|
D-Misha я так розумiю що форум для того i створений для "без оплатного спiлкування".А "мiзкiв", по телефону, не добавиш.
|
Я давно хотів зробити платні поради по ремонту!
(телефон,icq,скайп,форум ) |
sat-prof, моя думка, що оплата повинна буди за роботу, а не за пораду.
|
sattel77, порада допоможе в ремонті = гроші після того як запрацює!
|
Цитата:
|
Цитата:
Мiша, Ви знаете, коли я побачив той блок, то у мене "сльози на очах виступили"-там було ремонту на 1-1.5 години та й усе, а тюнер так розкурочили, що й не передати. Я той блок, який в майстернi сказати викинути,вiдремонтував, поставив назад i вiддав тюнер людинi. Я це написав для того щоб людина могла навчитись на форумi( спочатку "добре подумавши перед тим якщось робити,якщо це грамотна людина) Усi ми колись були дiтьми, i в рiзному вiцi уперше взяли в руки паяльник, мишку вiд компьютора,тощо.Цього не потрiбно нiколи забувати. |
Цитата:
Платні можуть бути схеми,переробка схеми і т.д.,дамп на замовлення і т.д. |
kreshnot, у нас говорять так; з цього роя не вийде ....я.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010