![]() |
Цитата:
|
Globo 4100C з прогрівом, переставав працювати дисплей та пульт! (як стукнеш допомагало:D)
Ось винуватець: http://tv-sat-remont.pl.ua/sat-prof/globo4100c.jpg |
Маю Globo 5000 працював тільки Амос (дві поляризації нормально)
Зараз працює тільки сіріус,більше нічого. Міняв БЖ,живлення LNB добре Є підозра на ВЧ блок!? |
Це напряму, без дісека?
|
Доброго вечора! попав тюнер на ремонт Eurosky 4050, проблема в тому що немає сигналу взагалі ! порти я правельно у настройках поставив ,антена внормі! з БЖ все внормі 100% я провірив на іншому тюнері працює ! Допоможіть якщо можете я буду вдячний ! Вибачте що турбую !
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
kreshnot, живлення в нормі.
Замінив вхідний блок і нічого не дало. |
Цитата:
22кГц на виході ВЧ блоку яка амплітуда? Цитата:
|
kreshnot, на вч блоці та виходи всіх кренок.
|
sat-prof, 22кГц на виході ВЧ блоку амплітуда повинна бути не менше 1 V.Міряти осцілографом.
|
svovka, я ж замінив вч блок!!!22кгц формує він
|
sat-prof, а ти у схему заглядав як 22кГц на вихід ВЧ блоку подається?Спочатку подивись ,а потім пиши
|
У темі 1 долучень
sat-prof, Якщо нема сигналу для переключення головок то шукай несправні єлементи, можливо виноватцем бути і проц,ну і звичайно доріжки з переходами.
|
"Глобо-6000" Вчора як кажуть "прошив" ресівер. щоправда залив ключі через Download Loader, бо через доунлоад кей не йшло). програма показала, що всьо прошилося добре. після того ресівер так і не запустився, коли включаєш, не реагує, виключаєш і на 30% десь підсвітка діодна на секунду дає "вспишку". подивилися йому в голову, майстр сказав, що я вграв адаптер. тією прошивкою. (перед тим сам йому казав,що прошивав) так до чого веду. Вина моя в тому є ??? і чи є сенс його ремонтувати. щиро вдячний.
|
Цитата:
|
plagiat_2009 вина Ваша,бо як можна заливати ключі опцією зміни загрущика (Download Loader).Ви просто *вбили* загрущика в тюнері.Як його відновити немало сказано на форумі.
|
Цитата:
А може просто спробувати перепрошити? |
Globo 7010CR занижено живлення LNB до 9В
Причина в діоді IN4007 по виході LM317 http://tv-sat-remont.pl.ua/images/WP_20140209_002.jpg |
як відновити загрузчик в тюнері 4100
|
степко, є така штука, називається J-Tag ...
|
доброго дня тюнер Bigsat BS S67 не включається,горить червона лампочка, при нажимані на кнопки дисплея появляється 8 і все...
блок живлення підставляв робочий ....що може бути, дякую.... |
Цитата:
|
пісячого сталося не можуть сказати, напруга на процесор на ld1117-08вольт,пробував міняти так само, чи можна достати схему материнки...
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
процесор
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Bigsat видає такий лог, перепробував все, що може бути
Выбран режим работы с процессорами Ali M332x CPU ID = 00000000 Ali M332x IMPCODE = C05288 Версия EJTAG 1 - 2.0 EJTAG функции : R4k ASID_8 NoDMA MIPS32 Перевод процессора в Debug ... >Отладочный режим ОК!< ... Готово Инициализируем модуль PrAcc ... Готово Инициализируем доступ к Flash (ALi) ... Готово Версия процессора Ali = 3327 Конфигурируем SDRAM (ALi) ... Готово -------- Определяем флешь -------- Режим работы флешь = SPI 8 bit Byte mode access Flash Base адресс = 0x1FC00000 Первые 16 байт флеши : 0080 0240 FFFF 033C F87F 6334 2410 4300 Режим работы с SPI-флешь DevID = 0002; VendorID = 0000 Ошибка определения SPI ID Готово |
Треба міняти флеш память!
|
Напиши назву флешi i базовий адрес який прописуэш
|
Цитата:
адрес=0хBFC00000 |
Цитата:
як шити Jtag-ом написано у Проф розділi |
нажаль в мене не має прогера на даний момент, я цим не займаюся ...
ви можете мене допустити до проф розділа, дуже вдячний |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010