![]() |
Сабо: Добре, що у захист тренери збірної шукають людей, наприклад, Шевчук - не рівень першості Європи
Захист збірної України менш ніж за рік до першості Європи все ще не сформувався і не має чітких контурів основного складу. Таку думку висловив екс-керманич головної команди країни та київського "Динамо" Йожеф Сабо. "За ідеєю, до цього часу вже мав сформуватися основний склад збірної, хлопці повинні були вже зігратися і показувати все, на що вони здатні. Але поки цього немає", - почав він. "Тому, незважаючи на те, що в лінії захисту є очевидні проблеми, ми не маємо права когось критикувати", - вважає Сабо. "Вважаю правильним, що тренерський штаб шукає нових людей - так, з'явилися нові гравці оборонного плану Бутко і Кривцов. Втім, невідомо як вони себе проявлять, адже збірна - це не клуб, суперники тут набагато сильніше", - підкреслив він. На думку фахівця, на лівому фланзі захисту не треба використовувати В'ячеслава Шевчука, бо той не є гравцем рівня чемпіонату Європи. "Тут, на мій погляд, краще задіяти Ярослава Ракицького, а в центрі оборони спробувати кого-небудь іншого", - пропонує він. "Ліворуч можна було б використовувати і Олексія Гая, але, як показали експерименти Мірчі Луческу, цей футболіст набагато корисніше в центрі півзахисту", - цитує Сабо dynamo.kiev.ua. |
За Дуду й Ескобара "Динамо" заплатило 8 млн. євро
Трансфер півзахисника Дуду та форварда Ексобара обійшовся київському "Динамо" у 8 млн. євро. Про це в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине" розповів президент столичного клубу Ігор Суркіс. За Дуду заплатили 6 млн. євро, а Ескобар потягнув на 2 млн. євро. |
АНДРІЙ ВОРОНІН: " УРУГВАЙ - найсильніша ЗБІРНА ПІВДЕННОЇ АМЕРИКИ ".
Нападаючий збірної України Андрій Воронін напередодні товариського матчу з Уругваєм підкреслив, що в майбутньому може спробувати свої сили в одному з клубів на батьківщині. - Якби не запрошення, що надійшло від Олега Володимировича, я б, швидше за все, оголосив про завершення кар'єри в збірній. - Якою була ваша зустріч з Блохіним після тривалої паузи? - Давно не бачилися, тому поговорити було про що. Володимирович сказав те, що я очікував від нього почути. Мені здалося, що він за цей час став трохи спокійніше, більш " економно " витрачає емоції на лавці запасних під час гри і на тренуваннях. - Це правда, що після Euro-2012 ви збираєтеся завершите кар'єру в збірній? - Так. Коли п'ять років тому Україна і Польща отримали право провести чемпіонат Європи, я просто загорівся мрією - зіграти на цьому фіналі. Зараз буду робити все, щоб вона здійснилася, щоб мій рівень гри і самовіддачі влаштовував тренерів. Дай Бог, щоб здоров'я не підвело... Якщо все буде добре і вдасться зіграти на Euro, то після турніру я, очевидно, попрощаюся з національною командою... - Як ви охарактеризуєте найближчого суперника збірної України - команду Уругваю? - Це найсильніша збірна Південної Америки, і цим все сказано! На недавньому Копа Америка уругвайці підтвердили цей титул, завойований минулого літа на світовій першості. Адже, крім них, у квартеті півфіналістів були тільки представники Європи. Наш суперник демонструє дуже якісний футбол, це добре зіграна команда з великою кількістю швидкісних і технічних футболістів. Для нас це буде дуже цікавий досвід і, думаю, хороша школа. - Вам довелося пограти у трьох сильних національних лігах - у Німеччині, Англії та Росії. Немає бажання відчути - який "на смак" український чемпіонат? - Я не виключаю можливості коли-небудь опинитися тут. (Посміхається). Футбольна доля - багато в чому непередбачувана. Три роки тому не думав, що приїду в Росію, раніше - не думав, що стану гравцем "Ліверпуля"... У дитинстві мріяв одного разу одягти футболку "Чорноморця" і вийти на поле одеського стадіону Чорноморського пароплавства. Здійснити її не вдалося. Можливо, всьому - свій час... |
ЕКС - ГРАВЕЦЬ " СПАРТАК " перейшов у клуб другої ліги ЧІЛІ
Аргентинський півзахисник Крістіан Майдану поповнив склад клубу "Рейнджерс де Талька ", що виступає в другій лізі Чилі. Футболіст, який раніше виступав за московський " Спартак ", приєднався до чилійської команді в останній день дозаявкової кампанії. Інформація про терміни та умови контракту Майдани на офіційному сайті " Рейнджерс де Талька " відсутня. |
Сарсанія: Мессі В РОСІЮ ПРИЇДЕ НЕ РАНІШЕ 30 РОКІВ
Головний тренер воронезького " Факела " Костянтин Сарсанія, який свого часу працював футбольним агентом, оцінив можливість приїзду в російський чемпіонат кращого гравця світу Ліонеля Мессі. "Мессі не приїде, бо в 24 року гравці такого рівня до нас не їдуть. Мессі ж приїде не раніше 30". Крім цього Сарсанія оцінив селекцію московського " Динамо ", в якому він в 2009 році обіймав посаду спортивного директора. "Жоден з гравців, яких набуло " Динамо ", команду не підсилить. Зрозуміло, що куплені гравці можуть вирости, але в цілому їх купівля веде до усереднення рівня команди. Торік ми купили лідерів, на яких команда зараз і тримається. А Шитов і Нехайчик усереднюють команду, хоча, повторюся, можуть і додати ", - сказав Сарсанія виданню Sovsport.ru. |
" ЛІОН " відмовився відпускати Гуркюфф В " АРСЕНАЛ " В ОРЕНДУ
Спроба селекціонерів " Арсеналу " взяти в оренду півзахисника " Ліона " Йоанна Гуркюффа в оренду в останній день трансферного вікна обернулася провалом. Французький гранд не захотів відпускати 25- річного футболіста в стан лондонців, повідомляє The Daily Mail. Британський таблоїд також відзначає, що крім " канонірів " екс -гравець " Мілана " входить і в сферу інтересів " Манчестер Юнайтед ". |
СЛОВА ПОДЯКИ РОМАНА ЄРЬОМЕНКО
http://www.dynamomania.com/attachmen...jpg?1314970003 Через добу після оголошення про перехід Романа Єременка в «Рубін», на адресу «Динамо» прийшов лист. Його автор - Роман Єременко. Дорогі друзі! Підійшов до кінця етап моєї кар'єри в легендарному київському «Динамо». Мені дуже складно далося рішення залишити стан «біло-блакитних». У Києві я провів найкращий час своєї спортивної життя. За ці три роки я виріс і як футболіст, і як людина. Всі разом ми виграли не одну важливу зустріч, обігруючи «Манчестер Сіті», ПСЖ, «Бешикташ», «Порто», «Валенсію» і багатьох інших. Перш ніж поїхати з Києва, я хочу подякувати всім, хто був поруч зі мною в ці роки. Перш за все, хочу сказати спасибі Президенту клубу Ігорю Михайловичу Суркісу, який допомагав мені у всьому. Окремо хочу сказати спасибі Ігорю Михайловичу, що увійшов в мою ситуацію і зрозумів моє давнє бажання грати в рідній Росії. Також величезне спасибі нашому головному тренеру Юрію Павловичу Сьоміну. Саме він три роки тому повірив у мене, молодого хлопця, і дав можливість пограти в Лізі чемпіонів. Юрій Павлович, спасибі Вам велике! Граючи під Вашим керівництвом, я багато чому навчився. Також хочу подякувати всьому тренерському і адміністративний штаб команди: помічників головного тренера, які робили важливі підказки, тренера з фізпідготовки, завдяки якому я не відчував проблем з фізичною формою, наших лікарів, з ними я би спокійний за своє здоров'я, весь адміністративний штаб команди і співробітників клубу. З Вами я не відчував ніяких проблем ні в побуті, ні в футбольному житті. Окремо хочу сказати спасибі своїм партнерам по команді. Друзі! Грати з Вами - задоволення для будь-якого футболіста. У нас справжній, дружний колектив. Завдяки всім Вам я виріс як футболіст. І, звичайно, київське «Динамо» неможливо уявити без чудових уболівальників. З Вами клуб доб'ється великих перемог! Можу сказати, що після закінчення цих трьох років, я став одним із вас. Частинка мого серця назавжди в Києві. Я не кажу рідному клубу прощай, до швидких зустрічей, друзі! Вперед, «Динамо»! Щиро Ваш, Роман Єременко |
Шевченко: "Залишуся у футболі назавжди"
Нападаючий Динамо Андрій Шевченко дав ексклюзивне інтерв'ю нашому сайту. - Наскільки нам відомо, ви вчора повернулися з-за кордону, де проходили курс відновлення після травми. Де саме Ви проходили курс лікування, як успішно все завершилося? - Де саме я був? Я їздив на консультацію до Англії і в Італії. Після консультації з лікарем я перебував в Англії і проходив курс лікування там. - Коли ви відновите повноцінні тренування? Коли можна очікувати Вашого повернення на поле? - Команда у нас збирається сьогодні. Будемо починати потихеньку тренуватися. А ось коли зможу грати, поки не знаю. Потрібно буде радитися з лікарями, дивитися, в якому стані я буду, і як буде йти процес загоєння. - Останні трансфери Динамо. Ваш клуб розлучився з Романом Єрьоменко та Папе Діакате. Як вважаєте, як це позначиться на команді? - Ви знаєте, у політику клубу футболісти не втручаються. Є керівники, тренери, які займаються цими питаннями. Є президент Ігор Михайлович Суркіс. Тому я як футболіст не втручаюся в політику клубу з приводу трансферів - хто їде, а хто залишається. - А ось саме в ігровому плані як може позначитися їх догляд? - Можу сказати, що Єременко в Динамо провів дуже хороші сезони. Це дійсно гравець, який дуже потрібен команді, але я думаю, його перехід, в принципі, не позначиться дуже сильно на грі колективу, тому що у нас на його позиції є дуже хороші кваліфіковані футболісти, які можуть його замінити. Але повторюся, це був дуже хороший, дуже корисний виконавець. - Новачки клубу - два південноамериканських футболіста, Дуду і Андрес Ескобар. Що можете він них сказати? Бачили у справі? - Складно щось говорити, я їх не бачив і раніше про них не чув. - Як Ви розцінюєте жеребкування Динамо в груповому турнірі Ліги Європи, шанси команди на вихід в плей-офф? Що скажете з суперникам? - Суперники дуже хороші, група хороша, буде цікаво грати. Думаю, у Динамо є гарні шанси вийти з групи, і все залежатиме від того, які результати ми будемо показувати. - Хотілося б зупинитися окремо на Сток Сіті. Англійці в останній день трансферного вікна підписали Уїлсона Паласіоса і Пітера Крауча з Тоттенхема ... - Так, я стежив за їх трансферної кампанією, вони серйозно посилилися. Витратили, здається, близько 25-ти мільйонів фунтів. Безумовно, Сток став сильнішим, але знову ж таки повторюся - група дуже хороша, все залежить від того, як ми будемо грати. Що стосується Крауча. Як вважаєте, захисту Динамо під силу впоратися з таким, скажімо так, нестандартним форвардом? - У нас досить гарні кваліфіковані захисники. Вони справлялися з небезпечними нападниками раніше і сподіваюся, справляться і в майбутньому. - Будете зідзвонюватися з колишніми одноклубниками по Челсі, щоб дізнатися, як можна переграти Сток Сіті? - Ви знаєте, я і так дивився матчі Стоку. Але зараз вони посилилися, буде цікаво подивитися на нових гравців, як швидко вони знайдуть порозуміння. Це ж не такий швидкий процес. - Говорячи про Бешикташу. У турецькому футболі зараз проблеми, корупційний скандал, на Вашу думку, може позначитися на психологічному стані гравців? - Та ніяк, думаю (знизує плечима). - Ви стежите за Міланом і знаєте, які результати жеребкування групи россо-нері в Лізі чемпіонів. Клуб не включив в заявку на турнір Філіппо Індзагі, і йому не вдасться посперечатися з Раулем за звання кращого бомбардира в історії єврокубків ... - Ну, Індзагі вже досяг певного віку. Мабуть, його стан не дає йому грати, і тому керівництво клубу вирішило не використовувати його в Лізі чемпіонів. Знаю, у Філіппо була дуже серйозна травма, він відновлюється. Якби він був у хорошому стані, то його однозначно включили б до заявки. Такий гравець, як він, завжди буде корисний. - Наша збірна сьогодні грає з національною командою Уругваю. Як оцінює шанси на перемогу? - Шанси хороші. Це відмінний суперник для товариського матчу. Буде цікаво зіграти з ними, подивитися, в який футбол вони грають, що наша команда зможе їм протиставити. Із задоволенням простежу за грою. - А самі до Харкова не полетите, щоб підтримати партнерів? - У мене сьогодні тренування, так що залишуся в Києві. - Уругвайці приїхали без свого лідера Дієго Форлана - це серйозна втрата для команди? - Так, я знаю, що він перейшов в Інтер. Мені здається, у них кваліфікована команда, в якій дуже багато хороших футболістів. Звичайно, Форлан - це велика зірка для Уругваю, але, думаю, є гравці, які гідно замінять його. - З приводу сьогоднішніх дебютантів збірної - Бутко, Кривцова і Шиндера. Що-небудь можете про них сказати? Думаєте, ці гравці доросли вже до рівня національної команди? - Дуже добре, що Олег Володимирович запрошує нових гравців, дає шанс молодим футболістам себе проявити. Такі зустрічі, з хорошими суперниками, надають тренеру можливість визначитися з гравцями. - З приводу підготовки України до чемпіонату Європи. Ви грали в Італії та Англії, бували в інших країнах. Як оціните процес? - Без коментарів. - Більшість одноклубників ваших по Динамо кінця 90-х вже або поступово переходять до тренерській кар'єрі, або працюють тренерами - Сергій Ребров, Олег Лужний ... Залишитеся після закінчення кар'єри у футболі? - Я - гравець і хочу грати, у мене ще є бажання. Коли буде завершення кар'єри, я повідомлю, з чим пов'яжу своє життя. Дайте мені дограти спокійно, а потім я прийму рішення. Звичайно, я у футболі залишуся назавжди. Це улюблена гра, це не просто гра, а частина не мого життя. І я не можу просто так залишити її і піти в іншу сторону. У футболі я буду завжди, а як складеться моя подальша доля - стану я тренером, буду працювати у футболі чи ні ... Там видно буде. |
Жеребкування Кубку України пройде 8 вересня
Саме в цей день і визначаться пари 1 / 16 фіналу. 8 вересня, у четвер, запланована жеребкування 1 / 16 фіналу розіграшу Кубка України. Саме з цієї стадії в боротьбу включаються клуби Прем'єр-ліги. Визначення пар-учасників відбудеться в конференц-залі Державної служби у справах сім'ї, молоді та спорту. Час початку - 14:00. |
Україна і Уругвай розсудить голландець
Бьорн Куйперс став арбітром товариського матчу в Харкові Сьогодні збірна України проведе свій черговий товариський матч у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012: у Харкові команда Олега Блохіна прийме національну збірну Уругваю. Головним ж арбітром на цей поєдинок призначений відомий голландський рефері Бьорн Куйперс. На лініях йому будуть допомагати також представники Нідерландів - Ервін Зейнстра і Пері Сімоне. 38-річний Куйперс є арбітром ФІФА з 2006 року. У цьому ж році голландському рефері було довірено обслуговувати фінал юнацького чемпіонату Європи (U-17), а в червні минулого року голландець працював на фінальному поєдинку молодіжного європейської першості між збірними Англії і Німеччини. Знаком Куйперс і українським уболівальникам. А найкраще його повинні пам'ятати шанувальники київського «Динамо». У позаминулому сезоні Куйперс зафіксував виїзну поразку «біло-блакитних» від іспанської Барселони (0:2) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів, а минулої весни голландець працював головним арбітром на першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги Європи-2010/11 між «Динамо »і португальською« Брагою »(1:1). Крім того, Куйперс обслуговував два поєдинки Ліги Европи-2008/09 за участю інших українських команд: спершу голландець зафіксував нульову нічию в матчі групового етапу турніру «Металіст» - «Герта», а потім був призначений на матч-відповідь 1 / 8 фіналу між « Шахтарем »і московським ЦСКА (2:0). |
Прем’єр-ліга оштрафувала Динамо на 107 500 грн
Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги на своєму засіданні 26 серпня 2011 розглянув ряд питань, одним з яких стало перенесення матчу шостого туру чемпіонату України "Арсенал" - "Динамо". Нагадаємо, початок поєдинку було заплановано на 18:00, але у зв'язку з тим, що автобус динамівців застряг у пробці, арбітр зустрічі разом з делегатом ФФУ ухвалили рішення почати гру на 30 хвилин пізніше запланованого часу. Вивчивши документальні матеріали справи ДК ПЛ ухвалив наступні: «6.1. Визнати, що причина несвоєчасного прибуття команди «Динамо» Київ 13.08.011 р. на матч 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ не є форс-мажором. 6.2. У порядку пункту 4 статті 1 Додатку № 6 Регламенту змагань ПЛ, пункту 51 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ – за несвоєчасне прибуття без поважних причин команди «Динамо» 13.08.011 р. на матч 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ – зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7500 (сім тисяч п’ятсот) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК. 6.3. У порядку пункту 5 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ – за затримку початку матчу 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ – зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7500 (сім тисяч п’ятсот) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК. 6.4. Звернути увагу Комітету делегатів ФФУ та Комітету арбітрів ФФУ на дії делегата та арбітра матчу, які не вжили всіх необхідних дій для того, щоб даний матч розпочався вчасно або з мінімальною затримкою, а прийняли рішення щодо перенесення часу початку на 30 хвилин. 6.5. У відповідності до пункту 12 статті 3 Додатку № 6 Регламенту змагань та пункту 3 статті 82 Дисциплінарних правил ФФУ це рішення може бути оскаржене до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання». Также были рассмотрены неправомерные действия болельщиков киевского «Динамо» во время матча пятого тура чемпионата Украины «Динамо» - «Карпаты», в ходе которого фанаты избили сотрудника стадиона. По этому делу Дисциплинарный комитет Премьер-лиги постановил следующее: «3.1. У відповідності до пункту 7.6 статті 10, пунктів 3.1, 3.3 статті 11, пунктів 4, 6 статті 21 Регламенту змагань, пункту 2.11 статті 8, пунктів 1, 4, 4.1, 4.3, 4.5 статті 24 Дисциплінарних правил ФФУ, пунктів 7, 8, 11 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ, пунктів 2-4 статті 21, статті 41, пункту 1.3 статті 13 Дисциплінарних правил ФФУ – за неправомірні дії вболівальників команди «Динамо» Київ на стадіоні «Динамо» ім. В. В. Лобановського 07.08.2011 р. під час матчу 5-го туру чемпіонату «Динамо» Київ – «Карпати» Львів –зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 (сто тисяч) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК.11 3.2. У випадку повторення вболівальниками команди «Динамо» у сезоні 2011/2012 рр. порушень пункту 7 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ, згідно якого передбачена відповідальність за грубі, неправомірні або масові дії вболівальників, що порушують загальноприйняті правила поведінки на стадіоні або прилеглій до нього території до, під час та після проведення матчу (ініціювання бійок, бійки, переміщення вболівальників між секторами стадіону, тощо) до ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) автоматично застосовується санкція у вигляді проведення чергового домашнього матчу Епіцентр Чемпіонату України без вболівальників. 3.3. У відповідності до пункту 12 статті 3 Додатку № 6 Регламенту змагань та пункту 3 статті 82 Дисциплінарних правил ФФУ це рішення може бути оскаржене до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання». Новини футболу, 2 вересня. Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги на своєму засіданні 26 серпня 2011 розглянув ряд питань, одним з яких стало перенесення матчу шостого туру чемпіонату України "Арсенал" - "Динамо". Нагадаємо, початок поєдинку було заплановано на 18:00, але у зв'язку з тим, що автобус динамівців застряг у пробці, арбітр зустрічі разом з делегатом ФФУ ухвалили рішення почати гру на 30 хвилин пізніше запланованого часу. Вивчивши документальні матеріали справи ДК ПЛ ухвалив наступні: «6.1. Визнати, що причина несвоєчасного прибуття команди «Динамо» Київ 13.08.011 р. на матч 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ не є форс-мажором. 6.2. У порядку пункту 4 статті 1 Додатку № 6 Регламенту змагань ПЛ, пункту 51 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ – за несвоєчасне прибуття без поважних причин команди «Динамо» 13.08.011 р. на матч 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ – зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7500 (сім тисяч п’ятсот) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК. 6.3. У порядку пункту 5 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ – за затримку початку матчу 6-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ – «Динамо» Київ – зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7500 (сім тисяч п’ятсот) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК. 6.4. Звернути увагу Комітету делегатів ФФУ та Комітету арбітрів ФФУ на дії делегата та арбітра матчу, які не вжили всіх необхідних дій для того, щоб даний матч розпочався вчасно або з мінімальною затримкою, а прийняли рішення щодо перенесення часу початку на 30 хвилин. 6.5. У відповідності до пункту 12 статті 3 Додатку № 6 Регламенту змагань та пункту 3 статті 82 Дисциплінарних правил ФФУ це рішення може бути оскаржене до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання». Також були розглянуті неправомірні дії вболівальників київського «Динамо» під час матчу п'ятого туру чемпіонату України «Динамо» - «Карпати», в ході якого фанати побили співробітника стадіону (детальніше тут). У цій справі Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги ухвалив наступне: «3.1. У відповідності до пункту 7.6 статті 10, пунктів 3.1, 3.3 статті 11, пунктів 4, 6 статті 21 Регламенту змагань, пункту 2.11 статті 8, пунктів 1, 4, 4.1, 4.3, 4.5 статті 24 Дисциплінарних правил ФФУ, пунктів 7, 8, 11 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ, пунктів 2-4 статті 21, статті 41, пункту 1.3 статті 13 Дисциплінарних правил ФФУ – за неправомірні дії вболівальників команди «Динамо» Київ на стадіоні «Динамо» ім. В. В. Лобановського 07.08.2011 р. під час матчу 5-го туру чемпіонату «Динамо» Київ – «Карпати» Львів –зобов’язати ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 (сто тисяч) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК.11 3.2. У випадку повторення вболівальниками команди «Динамо» у сезоні 2011/2012 рр. порушень пункту 7 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ, згідно якого передбачена відповідальність за грубі, неправомірні або масові дії вболівальників, що порушують загальноприйняті правила поведінки на стадіоні або прилеглій до нього території до, під час та після проведення матчу (ініціювання бійок, бійки, переміщення вболівальників між секторами стадіону, тощо) до ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) автоматично застосовується санкція у вигляді проведення чергового домашнього матчу Епіцентр Чемпіонату України без вболівальників. 3.3. У відповідності до пункту 12 статті 3 Додатку № 6 Регламенту змагань та пункту 3 статті 82 Дисциплінарних правил ФФУ це рішення може бути оскаржене до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання». |
Реал і Барселона гратимуть в європейській лізі для багатих
Колишній генеральний директор "Реала" Хорхе Вальдано впевнений, що через деякий час мадридський клуб і "Барселона" можуть вийти зі складу Прімери. Фахівець вважає, що обидва колективи можуть приєднатися до нової європейської ліги для багатих, про створення якої говорять в останні роки. - У майбутньому "Реал" і "Барселона" шукатимуть можливість грати з командами, що розвиваються з ними в одному ключі, - наводить слова Вальдано Cadena Ser. - Вважаю, що з часом іспанські гранди перейдуть в нову європейську лігу. Розрив між ними та іншими клубами Прімери з кожним роком стає все більшим і більшим. Відчуваю, що ця ситуація буде тільки погіршуватися. Нагадаємо, що Вальдано займав пост генерального директора "Королівського клубу" в 2009-2010 роках. |
Блохін: "Гра мені сподобалася"
У матчі проти Ургуваю збірна України показали карщу гру, ніж у поєдинках проти Франції та Швеції. Про це заявив наставник команди Олег Блохін. "Гра мені сподобалася. Якби мені сказали, що ми сьогодні програємо, я б не повірив. Грали набагато краще, ніж з Францією та Швецією", - сказав він. "Заміни? Коноплянка і Девіч втомилися, ми вирішили підсилити гру, але не підсилили. Це неподобство! Будемо розбиратися", - -зазначив тренер. Також Блохін відзначив дебют у збірній Бутка. "Дуже сподобався дебют Бутко, він по-моєму менше мене хвилювався. Ось на таких хлопцях і будуватимемо гру", - цитує тренера dynamo.kiev.ua. |
Табарес: "Особливо сподобався Ярмоленко"
Україна дуже організована команда, яка добре тримає м'яч. Про це заявив наставник Уругваю Оскар Табарес. "Матч почався для нас важко. У дебюті наші гравці дещо розгубилися. Але у другому таймі ми поміняли тактику і нам вдалося переломити хід гри. Я задоволений віддачею своїх футболістів, тому що вже через місяць у нас ігри відбору до ЧС-2014", - сказав він. "Збірна Україна дуже добре організована, дуже добре тримає м'яч. Особливо сподобався Ярмоленко", - цитує Табареса dynamo.kiev.ua. |
Реал і Барса отримають 41% доходу від телетрансляцій
Іспанські гранди "Реал" і "Барселона" отримають в сезоні-2011/12 значні кошти від телебачення на відміну від інших команд Прімери. Як пише Marca, два провідних колективу Піренейського півострова зароблять по 135 мільйонів євро, що становитиме 41 відсоток від загальної суми. Решта 59% будуть розподілені між рештою 18 команд чемпіонату Іспанії. На другому місці йдуть "Валенсія" і мадридський "Атлетико", які отримають по 46 мільйонів євро. "Севілья" збагатиться на 31 мільйон, "Бетіс" - на 29, а "Вільярреал" - на 28. Менше всіх заробить "Расінг": клуб з Сантандера отримає від телетрансляцій всього 13 мільйонів євро. |
Суркіс: Враження від гри залишилися позитивні, а ось від результату - негативні
Президенту Федерацію футболу України Григорію Суркісу сподобався зміст гри товариського матчу з командою Уругваю (2:3), але не сам результат. "Ми сьогодні побачили, що наша команда може дати боротьбу, показати футбол, який радує уболівальників, мене і вас. Але в якийсь момент чи то так звана розконцетрація, чи то прокляття, чи то аура, яка висить над Блохіним і його тренерським штабом, яка переслідувала нас в усіх товариських матчах напередодні чемпіонату світу в Німеччині, не дає нам можливості отримати позитивний результат. Враження від гри залишилися позитивні, а ось від результату - негативні. Проте, цей нефарт колись повинен закінчитися. Блохін кинув сьогодні молодого Бутка - не можна сказати, що хлопчик зіпсував картину. Поряд з бійцями Вороніним і Тимощуком, на очах зростають Ракицький, Ярмоленко і Коноплянка, налаштовується Бутко і ряд інших дебютантів, які потрібні нам, немов свіжа кров. Але не треба розслаблятися і почивати на лаврах від того, що ми отримали хороший футбол при поганому результаті. Я переконаний в тому, що якщо є гра, концепція, яку проповідує тренер, то прийде і результат. Я в роздягальні про це хлопцям сказав", - цитує Суркіса terrikon.com. |
Збірна не дотягує до рівня вболівальників - Шовковський
Воротар збірної України і капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський після товариського матчу з командою Уругваю (2:3) був небагатослівний, але провину за перший пропущений гол взяв на себе відразу і повністю. - Результат є, і, на жаль, нам на сьогоднішній день його потрібно прийняти. Негативний результат - теж результат. Перший гол - мій, тут навіть розмов бути не може. І говорити більше нічого. - Здалося, що дуже легко захисники "створили" зону для удару, уругваєць мав час підготуватися до удару, підняв голову, подивився ... - Який би удар не був, я повинен був його відбити. - "Прокляття останніх хвилин" якось логічно пояснити можна? - Воно коли-небудь закінчиться. - Сьогодні збірна показала, що вона може не тільки пропускати, на останній хвилині, але і забивати на першій ... - Все одно баланс трохи не в нашу користь. - Ви не бачили, що Ернандес був поза грою, коли забивався третій гол? - Ні, не бачив, але від цього не легше. - Але гра команди сьогодні обнадіяла? - Гра забувається, результат залишається ... - Вам сподобалося в Харкові грати? - В Харкові завжди дуже приємно грати. Хороший стадіон, гарне поле, хороша організація, завжди вболівальники підтримують нас. На жаль, ми поки трохи не дотягуємо до рівня уболівальників своєю грою. Постараємося в найближчий час це виправити. |
У стартовому матчі ЧС з пляжного футболу збірна України лише в серії пенальті поступилася чинним чемпіонам планети бразильцям.
Нічийним рахунком 3:3 завершився стартовий поєдинок збірної України з пляжного футболу на чемпіонаті світу в італійській Равенні. Причому суперник у нашої команди був найсильніший - чемпіони світу бразильці. Однак, за регламентом, у кожному матчі повинен бути переможець, і команди пробивали післяматчеві пенальті. На жаль, бразильському голкіперу вдалося парирувати удар Корнійчука. Першими вперед вийшли південноамериканці (Бенджамін), а на 16-й хвилині Сідней подвоїв перевагу своєї команди. Однак українцям вдався блискучий камбек - голи Борсука, Зборовського та Корнійчука дозволили "жовто-синім" повести в рахунку. Щоправда, недовго. На 27-й хвилині Сідней зрівняв рахунок. Українці були більш близькими до перемоги в овертаймі. Зокрема, лише відмінна реакція голкіпера Мао врятувала бразильців від гола після удару через себе Зборовського. В серії пенальті першими били українці, і Борсук не схибив. Перемога була такою близькою, але Андре також пробив невідпорно, а удар Корнійчука Мао парирував. Вирішальним виявився точний постріл Бруно. Пляжний футбол. Чемпіонат світу. Україна - Бразилія - 3:3 (по пенальті - 1:2) 1:0 Бенджамін (5), 2:0 Сідней (16), 2:1 І.Борсук (16), 2:2 Зборовський (17), 3:2 Корнійчук (24), 3:3 Сідней (27). Україна: Сидоренко, Гладченко; І.Борсук, А.Борсук, Пачев, Зборовський; Боженко, Мозговий, Бутко, Назаренко, Євдокимов, Корнійчук. Бразилія: Мао, Леандро; Соуза, Андре, Бенджамін, Буру; Андерсон, Фред, Бетіньо, Бруно, Жоржіньо, Сідней. В іншому матчі нашої групи Мексика обіграла Японію - 3:2. Саме з мексиканцями проведуть українці свій другий матч на чемпіонаті. |
Ярмоленко забив найшвидший гол в історії збірної України
Форвард київського "Динамо" Андрій Ярмоленко став автором найшвидшого м'яча в історії збірної України. Нападник "Динамо" відзначився на 15-ій секунді у товариському матчі Україна - Уругвай. Раніше автором найшвидшого м'яча збірної України був Сергій Ребров. "Динамівець" відзначився на 57-ій секунді у товариському матчі з Грузією (4:0), що відбувся 19 серпня 1998 року, пише ТСН. |
Ветеранів "Динамо" на гру проти зірок європейського футболу виведе Михайличенко
10 вересня у Києві відбудеться благодійна зустріч ветеранів київського "Динамо" та зірок світового футболу. Головним тренером "біло-блакитних" у цьому поєдинку буде колишній півзахисник киян Олексій Михайличенко. Грою ж збірної світу буде керувати легендарний голландський футболіст Рууд Гулліт. Квитки на майбутній матч уже продаються у касах стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. Їх вартість, залежно від обраного сектора, становить 20, 40, 80, 120 і 150 грн, пише dynamo.kiev.ua. |
Озіл хоче виграти чемпіонат Європи
Півзахисник німецької збірної Месут Озіл зазначив після відбіркового матчу Євро-2012 з національною командою Австрії, що найголовнішим є перемога команди, повідомляє Sport1.de. "Бундесманншафт" розгромила суперника з рахунком 6:2, завоювала путівку у фінальну частину турніру, а футболіст мадридського "Реала" став автором хет-трику. ".... Неважливо, хто забиває голи, головне в тому, щоб перемогла команда. Німеччина зіграла дуже добре і здобула заслужену перемогу. Тепер нашою метою має бути перемога на чемпіонаті Європи. Ми добре знаємо наші можливості ", - заявив Озіл. |
Мейрелеш: "Я не зрадник"
Новоспечений футболіст Челсі Рауль Мейрелеш прокоментував свій перехід з Ліверпуля в лондонський клуб. "У футболі таке трапляється. Про Ліверпулі у мене залишилися виключно хороші спогади. У цій команді я провів чудовий рік", - говорить Мейрелеш в інтерв'ю RTPN. "Люди називають мене зрадником, але я не такий. Я перейшов у Челсі не через гроші. Все сталося так швидко. Я не шкодую, що покинув Ліверпуль, проте я ніколи не перестану любити цей клуб. У Ліверпулі залишилося багато моїх друзів" . "Тепер мені потрібно зосередитися на грі за Челсі і допомогти моїй новій команді в досягненні успіху". |
Фабрегас співає дифірамби Іньєсті
Півзахисник збірної Іспанії Сеск Фабрегас зізнався після товариського матчу з національною командою Чилі, що дуже щасливий у зв'язку з перемогою і своїм власним виступом, передає AS. Фабрегас став автором дубля, а іспанці перемогли з рахунком 3:2. "Перемога завжди важлива. Я вже давно не відчував себе таким щасливим. Повинен сказати, що визначальну роль в кінцевому результаті зіграв не я. Це заслуга Андреса Іньєсти. Саме він змінив хід матчу, Андрес зіграв просто незрівнянно і віддав мені гольову передачу ", - сказав Фабрегас. |
Болгари образили гравців збірної Англії
УЄФА розбереться в інциденті з расистськими речівками на адресу футболістів збірної Англії Після минулого в Софії відбіркового матчу Євро 2012 між збірними Болгарії та Англії головному тренеру господарів Лотар Маттеус довелося вибачатися за поведінку своїх уболівальників. У другому таймі болгарські фанати виконували образливі расистські частівки про англійців Ешлі Коула, Ешлі Янга і Тео Уолкотта. Лотар Маттеус був далеко від співочої трибуни і дізнався про подію тільки після матчу. Німецький тренер негайно приніс публічні вибачення. - Від імені всієї болгарської федерації футболу я б хотів вибачитися за те, що трапилося, - сказав він. - Мені дуже шкода, що такі речі мають місце у футболі. Союз європейських футбольних асоціацій вже оголосив, що не залишить без уваги подію. Нагадаємо, матч між збірними Болгарії та Англії завершився з рахунком 0:3. Уейн Руні зробив дубль, ще один м'яч на рахунку Гарі Кейхілл. |
Шотландський "Селтік" замінить у Лізі Європи швейцарський "Сьон".
Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила два протести "Селтіка" відносно матчів раунду плей-офф Ліги Європи зі "Сьон", які відбулися 18 і 25 серпня. Шотландський клуб поставив під сумнів правомірність участі в цих поєдинках ряду гравців "Сьона", який здобув перемогу із загальним рахунком 3:1. Справа в тому, що три роки тому "Сьон" порушив правила при підписанні єгипетського голкіпера Ассама Ель-Хадарі, після чого на клуб і була накладена заборона на реєстрацію нових гравців. У заявці на матч проти "Селтіка" в заявці "Сьона" значилися п'ять гравців, які не мали права виходити на поле в цьому матчі. При цьому один з цих п'яти, Паскаль Фейндоуно, забив двічі. КДІ УЄФА прийняв протести "Селтіка" і присудив йому технічні перемоги з рахунком 3:0 в обох матчах. Отже, "Селтік" займе місце "Сьона" на груповому етапі Ліги Європи УЄФА і зіграє у групі I проти "Атлетико", "Удінезе" і "Ренна". Правда, історія ще не завершена - "Сьон" має намір боротися за своє місце в Лізі Європи. "Дивовижне рішення такої організації як УЄФА. Все продовжиться в понеділок. Ми звернемося до цивільного суду. Сподіваюсь там нам більше пощастить", - заявив президент команди Крістіан Костянтин. Нагадаємо, цього сезону УЄФА вже виключила з єврокубків "Олімпіакос" з Волоса і підтримала дискваліфікацію "Фенербахче". |
Р. Карвальо: "Не заслужив такого ставлення до себе"
Рікарду Карвальо відповів на критику з боку головного тренера збірної Португалії Паулу Бенту. Нагадаємо, що вчора захисник мадридського Реала дізнався, що не вийде в основі в матчу проти Кіпру і самовільно покинув розташування збірної. Така поведінка з боку гравця обурило Паулу Бенту, которії назвав Карвальо "дезертиром". "Дезертир говорите? Це якийсь військовий сленг", - говорить футболіст в інтерв'ю RTP. "З таким же успіхом я можу назвати Бенту найманцем. Адже коли ви йдете на війну заради наживи, а не з любові до батьківщини, то ви найманець". "Я граю за свою збірну, тому що це величезна честь захищати її кольору на футбольному полі. А Бенту тренує команду тільки тому, що йому за це платять гроші. У будь-якому випадку, я вважаю, що не заслужив такого ставлення до себе". Дісталося на горіхи від екс-захисника Челсі і його партнеру по команді Пепе: "Бенту вирішив поставити в оснвову замість мене Пепе, але ж він навіть не допрацьовував до кінця тренування, віддавши перевагу брати участь тільки в тактичній підготовці до поєдинку. Втім, особисто проти Пепе я нічого не маю. З ним я неодноразово виходив на поле у збірній і в Реалі, а ось Паулу Бенту ... " І під кінець Карвальо прокоментував своє рішення піти зі збірної, про який він оголосив після інциденту в таборі збірної Португалії: "Якщо в один прекрасний день вони вирішать, що я їм потрібен і снізойдут до телефонного дзвінка, то я не відповім відмовою". |
УЄФА штрафуватиме країни, де матчі збігатимуться з єврокубками
УЄФА тепер буде більш суворо стежити за тим, щоб матчі національних чемпіонатів і кубків не проводилися у дні, зарезервовані для єврокубків. Це з'ясувалося після того, як Федерація футболу Англії вже була оштрафована на 1,3 мільйона фунтів за те, що матчі прем'єр-ліги та Кубку Англії не раз проводилися у "європейські" дати. УЄФА виплачує клубам вищих європейських дивізіонів, що не потрапили до єврокубків, певну суму, яку ці клуби повинні витратити на "розвиток футболу". Боячись, що національні матчі відвернуть увагу телеглядачів від матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи, УЄФА нещодавно підписав "меморандум порозуміння" з Асоціацією європейських професіональних футбольних ліг, у якому говориться, що національні матчі не можуть бути призначені на єврокубкові дні, пише "Советский спорт" з посиланням на Daily Telegraph. |
Варга: "Часи, коли "Шахтар" і "Динамо" тринькали гроші, вже пройшли"
Лідери української першості "Шахтар" і "Динамо" вели обережну селекцію, купуючи футболістів більше на перспективу. Таку думку висловив агент ФІФА Шандор Варга. "Лідери української першості "Шахтар" і "Динамо" вели обережну селекцію, купуючи футболістів більше на перспективу. Часи, коли ці клуби буквально смітили грошима, вже пройшли. Скоро це зрозуміє і "Дніпро", який цього року витратив більше за всіх в Україні. Гадаю, Дентіньо, Алан Патрік, Ідейе, Аруна, Дуду і Ескобар приїхали сюди з чіткою мотивацією - за допомогою "Шахтаря" і "Динамо" пробитися в хороші європейські клуби. У першу чергу їх приваблює можливість засвітитися в єврокубках, тому саме в міжнародних зустрічах вони постараються показати все, на що здатні", - сказав він. "Донецький клуб так нікого і не продав влітку, хоча ходили розмови про інтерес до Жадсона і Кості. Чому? Думаю, Рінату Ахметову зараз потрібні не гроші, а сильна команда, здатна якнайдалі пройти в Лізі чемпіонів. Намітився перебір з гравцями "Шахтар" вирішив з допомогою оренд і тільки за два останніх місяці віддав в інші клуби вісім чоловік", - цитує фахівця "Спорт-экспресс в Украине". |
Полтавська "Ворскла" заявила на груповий турнір 26 футболістів.
Полтавська "Ворскла" подала в УЄФА список футболістів, на яких тренерський штаб покладає надії в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону 2011/2012. Нагадаємо, що в одному квартеті з полтавчанами зіграють німецький "Ганновер", данський "Копенгаген" і бельгійський "Стандард". Головний тренер команди Микола Павлов впевнений, що команді під силу вийти з групи, тому що з будь-ким з даного тріо можна грати і вигравати. Заявка "Ворскли": Воротарі: 1.Долганскій Сергій, 12.Велічко Сергій, 21.Лавренюк Максим. Захисники: 4.Даллку Арменд, 78.Курілов Олексій, 34.Ткачук Євген, 3.Вовкодав Сергій, 33.Селін Євген, 13.Песков Євген, 35.Лешко Павло, 2.Матвеев Олександр, 48.Чеснаков Володимир. Півзахисники: 14.Осіпенко Дмитро, 19.Громов Артем, 20.Закарлюка Сергій, 82.Ребенок Павло, 77.Оберемко Андрій, 5.Красноперов Олег, 7.Есін Дмитро, 11.Крівошеенко Іван, 10.Маркоскі Йован. Нападники: 24.Бараннік Олег, 18.Чічіков Олексій, 27.Янузі Ахмед 17.Сачко Василь, 9.Безус Роман. Нагадаємо, в п'ятницю заявку оголосило "Динамо", де на Лігу Європи також заявили 26 гравців. |
Гвардіола знову розпитав Луческу про Ракицького
На Форумі елітних тренерів, який відбувся у швейцарському Ньоні, наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола не забув скористатися можливістю розпитати тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу про цікавих йому футболістів "гірників". Перш за все, Гвардіола поцікавився тим, як йдуть справи у екс-гравця "блауграни" Дмитра Чигринського, повідомляє Goal.com. Крім того, Гвардіола знову позначив інтерес до захисника збірної України Ярослава Ракицького. За інформацією Mundo Deportivo, "Барселона" планує вступити в переговори про перехід Ракицького після завершення Євро-2012, пише terrikon.com. |
Форлан не зіграє за Інтер у Лізі чемпіонів
Новачок "Інтера" нападник Дієго Форлан не зможе допомогти команді в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Справа в тому, що уругваєць, придбаний "Інтером" на самому фініші трансферної кампанії, заграний за "Атлетіко" в третьому раунді відбіркового турніру Ліги Європи, інформує офіційний сайт міланців. В Італії вважають, що для самого клубу це стало великим сюрпризом, оскільки перш ніж поповнитися найкращим гравцем ЧС-2010, нерадзуррі не розібралися з його статусом. Відзначимо, раніше представники клубу говорили, що розраховують на нападника в єврокубках. |
Бекхем може опинитися в "Куїнз Парк Рейнджерс"
Новий власник "Куїнз Парк Рейнджерс" Тоні Фернандес має намір придбати півзахисника "Лос-Анджелес Гелаксі" Девіда Бекхема. Після закінчення поточного сезону MLS у Бекхема закінчиться термін дії контракту з каліфорнійським клубом, тому він стане вільним агентом. Враховуючи бажання Девіда взяти участь в Олімпіаді-2012 у складі збірної Англії, ймовірність його повернення в Прем'єр-лігу можна оцінити досить високо. В "КПР" йому майже напевно буде гарантовано місце в основному складі, так що плани Фернандеса бачаться цілком здійсненними, пише eurosport.ru. |
Блохін: Ми граємо в Донецьку з Францією, а на трибунах лише 10 тисяч уболівальників. Як це пояснити?
Олег Блохін задоволений підтримкою уболівальників національної збірної України у товариському матчі з командою Уругваю, що проходив у Харкові. Про це Блохін розповів в інтерв`ю "Спорт-Уикенд". "Даруйте, але ми виходимо в Донецьку грати не з ким-небудь, а зі збірною Франції, а на трибунах 10 тисяч! Як це пояснити? Коли дивишся на уболівальників, розкиданих по 50-тисячному стадіону, то якось жахливо стає: така громадина, а народу не бачиш. Ні підтримка, нічого. А ось в грі зі шведами я, наприклад, зірвав голос - до хлопців було неможливо докричатися. Таку підтримку збірної я бачив тільки в двох містах України - у Львові і в Харкові. Це справді добре, і хлопці це розуміють. Я перед грою їм так і сказав: прийде народ, потрібно виправдовувати його довіру. Ми ж для уболівальників граємо. Для себе ми можемо в кімнаті закритися, пограти в настільний футбол і забути про це. Тому я справді вдячний глядачам", - розповів Блохін. |
Бразильський форвард розповів, як ледь не впав у депресію в Києві.
Футболіст київського "Динамо", який зараз грає в бразильському "Атлетико Мінейро" на правах оренди розповів, чому не зміг закріпитися в "Динамо". "Я погано відчував себе в "Динамо". Люди там холодні, непривітні - зовсім не такі, як в Бразилії. Мову зрозуміти важко, залежиш від перекладача і не можеш знати напевне, що він говорить тобі правду. До того ж, я не потрапляв до складу. В результаті ледь не впав у депресію", - розповів Андре. "Я був у Бразилії на канікулах, як раптом мені зателефонували і сказали, що треба повертатися. Я повернувся на тиждень пізніше, мені ще погрожували штрафом. Я провів там днів сім і нікому до мене не було діла - тренувався один, навіть форму не видали. Я кожен день говорив своєму агенту, що хочу піти, але він мені відповів, що "Динамо" не приймає пропозиції інших клубів. Я був у розпачі. Там є директор, який розмовляє по-італійськи - я з ним спілкувався на гібриді англійської, іспанської та мови жестів. Він ще тоді сказав, що можливо, цей сезон мені доведеться провести в "Динамо". Я заволав "Ні! Я цього не витримаю", - заявив нападаючий. Але, в той же час, 80% контракту Андре належить "Динамо". "Ні, не нагадуйте! Я не хочу думати про це, піду куди завгодно, але не туди. Хай хоч дзвонять у Елітний Загін - я не повернуся. У майбутньому, дуже віддаленому майбутньому. Може, років через п'ять, коли у мене буде сім'я, діти... А зараз не поїду навіть за вантажівку грошей", - пообіцяв Андре. Нагадаємо, Андре перейшов в "Динамо" в серпні 2010 року, але з того часу зіграв за київський клуб всього дев'ять матчів. Наприкінці січня він був відданий в оренду віце-чемпіону Франції "Бордо" за €2 млн. Крім того, кияни надали французам право викупити його трансфер влітку за €10 млн. Перебуваючи у Франції Андре заявляв, що має намір докласти всіх можливих зусиль, щоб не повертатися до Києва, так як в Україні йому холодно, але зігравши в "Бордо" лише кілька ігор, його відправили назад до Києва. Цього літа Андре запізнився на збори "Динамо" через що змушений був сомастоятельно підтримувати форму, а в підсумку відправився в оренду в Бразилію. |
Лам: Збірна Німеччини може обіграти будь-кого
Після великої перемоги над Австрією (6:2) капітан збірної Німеччини Філіп Лам заявив, що його команда настільки винахідлива, що може обіграти будь-якого суперника. "В атаці всі зіграли дуже сильно, все таки ми забили шість м'ячів. Ми досі не втратили жодного очка, кваліфікація для нас склалася чудово. З часу останнього чемпіонату світу наша гра стала міцнішою і якіснішою. У нас настільки винахідлива команда, що ми в змозі обіграти кого завгодно", - заявив Лам. |
Піке виграв на турнірі з покеру 40 тис
Жерард Піке виграв на турнірі з покеру 40950 євро. У такий спосіб Піке проводить свій вільний час, коли через травму він не може грати у футбол. Міжнародний турнір з покеру відбувся у Барселоні у місцевому казино. Піке завершив турнір на третьому місці, що й принесло йому більше 40 тисяч. Піке щасливий на роботі з “Барсою”, у коханні з Шакірою та у грі в покер. Життя у Жерарда — просто казка. |
Швайнштайгер: Ми раді і пишаємося тим, що зуміли кваліфікуватися так швидко
Півзахисник збірної Німеччини Бастіан Швайнштайгер задоволений тим, що його команді вже вдалося завоювати путівку на чемпіонат Європи 2012 року. Нагадаємо, що Бундестім гарантував собі місце на Євро після переконливої п'ятничної перемоги над австрійцями з рахунком 6:2. "Ми виконали наш обов'язок. Ми раді і пишаємося тим, що зуміли кваліфікуватися так швидко. Я пишаюся нашими уболівальниками, які в перші сорок хвилин матчу з Австрією стали свідками чудового футболу. Ми повністю домінували на полі, і рахунок 6:2 виглядає чудово. Ми грали добре, але, можливо, були не занадто уважні, коли в наші ворота забивалися голи", - сказав Швайнштайгер. Чи виграємо ми турнір? Складно сказати, до нього ще досить багато часу. Але ми точно будемо в числі претендентів на перемогу. Чемпіонат Європи - особливий турнір, і в деяких матчах нам доведеться міняти нашу гру. Іноді доводиться виходити на поле проти сильнішої команди, і в таких поєдинках важливу роль відіграє правильна тактика", - цитує гравця soccer.ru з посиланням на goal.com. |
"Рома" готова потратитися на новий контратк Де Россі
"Рома" готова запропонувати своєму півзахиснику Даніеле де Россі новий п'ятирічний контракт, відповідно до якого він зароблятиме 5,5 мільйона євро на рік, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Термін нинішньої угоди 28-річного хавбека з клубом закінчується в 2012 році, і римляни вирішили раніше почати переговори з гравцем, щоб утримати його в команді. Нагадаємо, що нинішнього літа, з чуток, до де Россі проявляв інтерес "Манчестер Сіті", пише sport-express.ru. |
Блохін думає, що з підбором гравців у команді Росії краще, ніж в збірної України
У збірної Росії краще справи з підбором гравців до національної збірної, ніж в Україні. "Не критикую гру і не обговорюю роботу свого колеги - Діка Адвоката, але по вибору гравців зараз збірна Росії вище, ніж збірна України. Якими бачу шанси російської збірної на попадання у фінальну частину чемпіонату Європи? Я вважаю, що команда повинна займати перше місце в групі. І вже тим більше - їхати на чемпіонат Європи", - цитує Блохіна Спорт-Уикенд. |
Товариський матч "Шахтаря" з "Іллічівцем" став дебютним для Алана Патріка.
Донецький "Шахтар" під час перерви у Прем'єр-лізі, викликаної іграми збірних, вирішив не втрачати часу даремно і провів на своїй базі товариську зустріч з маріупольським "Іллічівцем", який завершився поразкою "гірників" з рахунком 2:3. "Шахтар" грав не найсильнішим складом, адже 14 його гравців роз'їхалися по різних збірних. Першими рахунок у поєдинку відкрили господарі поля. Вже на старті матчу відзначився Коста. А через п'ять хвилин Андіано подвоїв перевагу "гірників". Але це не вибило "Іллічівець" із колії. Ще в першому таймі маріупольці відіграли один м'яч, завдяки точному удару Будковського на 21-й хвилині. А ось у другій половині зустрічі забивали вже виключно гості. Спочатку на 67-й хвилині Касьян зрівняв рахунок, за сім хвилин до кінця основного ігрового часу той же Будковський оформив дубль і, як виявилося, приніс перемогу "Іллічівцю". Варто зазначити, цей на цей поєдинок з капітанською пов'язкою вийшов Дмитро Чигринський. Також тренувальний матч проти маріупольців став дебютним для новачка донецького клубу Алана Патріка. Алан вже виходив на поле у футболці "Шахтаря", це було на зборах в Австрії. Але в Донецьку молодий бразильський футболіст провів свою першу зустріч, хай поки і товариську. Новачок виступав під номером "70". "Шахтар" - "Іллічівець" - 2:3 Коста (1), Адріано (6) - Будковський (21, 83), Касьян (67) "Шахтар": Пятов, Кобін, Чигринський (Ордець, 77), Чижов, Писок, Степаненко, Жадсон (Кісіль, 80), Тейшейра (Карп, 77), Коста, Агахова (Патрік, 41), Адріано "Іллічівець": Бажан (Шуст, 2), Микицей, Полянський, Невмивака (Путівцев, 41), Шевчук, Яворський (Ковальов, 26), Пуканич (Западня, 41), Тищенко, Ярошенко (Касьян, 49), Кожанов, Будковський. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010