![]() |
- Не дзвони мені більше, між нами все скінчено! - сказала я будильнику і лягла спати далі...
|
Тільки в нас фраза «Поправити здоров’я» означає нажертися ще більше ніж вчора.
|
Дзвінок по телефону:
- Алло, це ви оголосили винагороду за зниклу собачку? - Так! А шо, ви його знайшли?! - Ще таки ні... Але хотілося б отримати аванс. |
Жінка каже чоловіку:
- До нас прийшло багато гостей, не вистачає одно стільця. Сходи до сусідів, посидь поки що в них... |
Хочеться скоріше розбагатіти і всім казати, що гроші не головне)
|
- Тату, тату, я бачив Миколая!
- Та невже? І що він тобі сказав? - Спи, засранцю! |
- Що-небудь хочете? Чай, кава?
- А щось міцніше? - Ось, горіхи. |
Ех, добре мати будиночок у селі. Вранці вийшов, ввечері заповз)
|
Як швидко вивітриться запах перегару якщо йти проти вітру з роззявленим ротом?
|
Побачив сьогодні: «Акція на бензозаправці! Заправ повний бак, ми доллємо 5 л. безкоштовно!!!». Питання: Куди?
|
- Добрий день, це вам із СБУ дзвонять.
- Я знаю. - Звідки? - Ви мені на вимкнений телефон додзвонилися. |
- Що за ідіотів ви нам прислали? Ми просили пару нормальних чоловіків...
- А це і є паранормальні чоловіки! |
Порада від баби Гані: Не ворожіть на ромашці, а ворожіть на келішку. Відкрийте коньяк, випили перший - любить, другий - не любить, і так всю пляшку. Якщо останній не любить, то повірте, вам вже буде по барабану.
|
Моєму хлопцю не подобається, що я ранком йому приношу каву в ліжко... Каже, що його жінка може прокинутися...
|
Чоловік прийшов додому, на столі стоїть торт, а в ньому 20 свічок.
- В кого сьогодні день народження??? Жінка: - В мого пальто, йому сьогодні 20 років!!! |
Коли я йду купляти коньяк, я завжди беру 1 кг. муки, щоб всі думали, що я печу торт «П’яна вишня». Нікому не треба 45 кг муки?
|
Знайшов чоловік лампу, потер її. З лампи виліз джин.
- Я джин, і я виконаю три твої будь-які бажання! - Хочу багато грошей! Сказано зроблено. - Хочу багато жінок! І це виконав джин. - Хочу ще три бажання! - Е, ні. Цього я не можу зробити. Один джин може виконати лише три бажання. - Ну, тоді хочу ще джинів! |
В гості треба заходити неочікувано і зухвало!!! Щоб господарі не встигли їжу сховати!
|
- Ось на цьому фото мені п’ять років.
- Вибачте, виходить, лисина була у вас вже в тому віці? - Та ні, ви ж тримаєте фотографію догори ногами! |
Підприємство шукає нового бухгалтера. І старого теж...
|
Жила-була одна культурна дама... але якось вона підсковзнулася...
|
Висловив начальнику ультиматум: або він підвищує мені зарплату, або я звільняюсь.
Дійшли компромісу: він не підвищує зарплату, а я не звільняюсь. |
Ранок, понеділок, невелика фірма, початок робочого дня, приходять співробітники, вмикають комп’ютери.
Тут ввалюється один співробітник з великого похмілля. Директор: - Що, знову у вихідні пили? Співробітник: - Пив, але якби тут нормально платили, я б ще й їв. |
Це в собак є господар, а в котів - обслуговуючий персонал!
|
Одного разу я катався на Бентлі... коли перебігав дорогу на червоний...
|
Він вимагав форель на сніданок, але мама дала йому ляща...
|
У вихідні я займаюся нерухомістю! Лежу і... не рухаюся)
|
- Що п’є мадам?
- Мадам, п’є чоловічу кров, але сьогодні шампанське. |
Я з 5 років хакер. Почалося все з того, що я взломав бабусин сервант, хакнув звідти пару цукорок, за що і був жорстоко забанений на 2 дні від вулиці.
|
Раніше я вів дуже активне життя: грав в теніс, футбол, більярд, займався шахами, приймав участь в автоперегонах... але все закінчилось, коли зламався комп’ютер...
|
Екзаменатор та студент.
- Знаєш? - Знаю. - Що знаєш? - Предмет знаю. - Який предмет? - Який здаю. - А який здаєш? - Ну це ви чіпляєтесь... |
Написала йому, стерла... Знову написала, знову стерла... Та й хрін з ним... Головне виговорилась!)
|
- Петро, йди їсти, я зупу сварила!
- З чого? - З останніх, курва сил... |
Приходжу додому... Теща сидить в кріслі і гладить свого ротвейлера. Побачивши мене, показує на мене пальцем і каже собаці: - Зять!
|
Постійно плутаю, як правильно - «еспресо» чи «експресо». Тому, щоб не зганьбитися перед барменом, замовляю коньяк.
|
Приїхали росіяни до Африки. Залізли в річку, і давай кричати:
- Ето наша рєка, потому что ми здєсь рускоговорящиє! А крокодилу похер було, чим обідати! |
А ви теж помітили, що в казках після весілля пишуть: «Ось і казочці кінець»?
|
- Де таку шапочку купити?
- В Аліка. - А прізвище в нього яке? - Експресов... |
- Чому ви спізнились на роботу?
- А чому ви зарплату затримуєте? - Але ж ви все-одно її отримуєте... - Так і на роботу я все ж таки прийшов... |
- Лікарю, коли я п’ю каву, я відчуваю біль в оці.
- Спробуйте, в наступний раз витягувати ложечку. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010