![]() |
У темі 1 долучень
Сьогодні вночі в Лас-Вегасі відбувся бій між чемпіоном світу за версією WBA в найлегшій вазі Ендрю Молоні і претендентом на титул Джошуа Франко.
Досить несподівано перевага в бою було повністю на боці Франко. Він здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став новим чемпіоном. Також ця перемога дала Франко право провести бій з чемпіоном WBA у другій найлегшій вазі Романом Гонсалесом. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 KO) не впевнений, що його бій проти володаря поясів за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) може все-таки відбутися.
«Я ніколи не був впевнений, що буду битися з Ентоні Джошуа. А як я можу бути впевнений? Якщо він ще повинен битися з Пулєвим і Усиком. Як я можу бути впевнений, що він впорається з цими боями? Як я можу бути впевнений, що я знищу Вайлдера ще раз? Деонтей може знести мене протягом одного раунду, і все буде скінчено в одну мить. На шляху до цього бою дуже багато перешкод. Тому я ненавиджу говорити про гіпотетичні поєдинки. Я не можу сказати, що наш бій точно відбудеться. Але якщо ми обидва переможемо в двох наступних поєдинках, то я знаю, що це станеться», - сказав Ф'юрі. |
Хто такий Райан Гарсія – майбутня зірка і суперник для Ломаченка?
https://i.ibb.co/ch4ynGt/orig-492830.jpg Лев Кравців – про головного легковаговика найближчого майбутнього. Райан Гарсія – боксер, на якого явно роблять ставку в «Golden Boy Promotions». Цей хлопець вже давно є популярнішим за багатьох боксерів, але зараз добрався і до серйозних поєдинків. Кидає виклик головним бійцям легкої ваги, вимагає великих гонорарів і точно стане одним з найбільш грошових боксерів у найближчі кілька років. Звідки він взявся? У цього хлопця непогана аматорська кар'єра. Він брав участь у всеамериканських турнірах різного масштабу, вигравав юнацький чемпіонат США 2016- го, але майбутнім професіоналам у більшості випадків програвав. На любительському рингу його двічі перемагали Девін Хейні і Шакур Стівенсон. Варто відзначити, що одного разу Гарсія все ж переміг Хейні, але загальна кількість перемог все ж на боці нинішнього чемпіона WBC. Але головним поштовхом до популярності став не тільки і навіть не стільки бокс, скільки інстаграм. Досі Райана часто називають інстаграмним боксером. Своїми відео американець отримав популярність, а передплатники росли швидше, ніж у багатьох нинішніх чемпіонів. https://sport.ua/uk/news/492830-kto-...lya-lomachenko |
Без шансів:
Український боксер зазнав нищівної поразки в Польщі https://i.ibb.co/Jy5bT8S/27104758-eb...pyxa-large.png Цей бій не буде включений в офіційну статистику боксерів, так як юридично був виставковим. Відомий український боксер Сергій Радченко (7-6, 2 KO) без шансів програв польському ексчемпіону Європи Матеушу Мастернаку (41-5, 28 КО), передають Патріоти України. Зустріч на шоу в Кельце (Польща) Suzuki Boxing Night II в рамках крузервейту (до 90,7 кг) завершилася одноголосним рішенням суддів 79-72, 80-71, 80-71. Лише в стартові хвилини 32-річний уродженець Кременчука зміг чинити гідний опір опоненту. У 5-му раунді українець потрапив у нокдаун, провівши залишок бою в режимі виживання. Відзначимо, що цей бій не буде включений в офіційну статистику боксерів, так як юридично був виставковим через те, що поляк планує поїхати на Олімпіаду-2021. https://ustymenkooleh.patrioty.org.u...eo-333773.html |
Відправить Усика на пенсію? Кличко назвав ім'я нового чемпіона-супертяжа
https://i.ibb.co/8B8gVQL/27113008-kl...vich-large.jpg Легендарний український боксер Володимир Кличко заявив, що хорватський боксер Філіп Хрговіч у майбутньому стане чемпіоном світу в хевівейті, зазначають Патріоти України. "Філіп надзвичайно талановитий. Він показує це завдяки своїм олімпійським досягненням і професійним рекордам. Я спарингував із ним, і він був дуже, дуже жорстокий, навіть у мої найкращі часи. Чи вважаю я, що він стане чемпіоном світу? Безумовно. У нього є шанс? Абсолютно, так", – цитує слова Кличка-молодшого видання klitschko-brothers.com. Відзначимо, що Хргович є бронзовим призером Олімпійських ігор-2016 і чемпіоном Європи серед любителів у 2015 році. На його рахунку 10 перемог у 10 поєдинках на професійному рівні, вісім з яких були здобуті нокаутом. https://patrioty.org.ua/society/vidp...ha-333779.html |
У темі 1 долучень
Перший великий поєдинок в Великобританії після карантину відбудеться 22-го серпня, коли в ринг вийдуть Ділліан Вайт і Олександр Повєткін.
Бій супертяжів пройде в рамках шоу Fight Camp, яким в Великобританії будуть поступово повертати великий бокс. Шоу стартує 1-го серпня і завершиться 22-го числа боєм Вайт - Повєткін. Вайт захищатиме титул тимчасового чемпіона WBC. Володар пояса стане обов'язковим претендентом на основний титул, яким зараз володіє Тайсон Ф'юрі. Раніше бій Вайт - Повєткін був першим з трьох великих боїв, призначених на весну-літо 2020. Про те, коли відбудуться бої Усик - Чісора і Джошуа - Пулєв, інформації поки немає. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопес прокоментував можливі бої проти Василя Ломаченка, Девіна Хейні і Хосе Раміреса:
«Вони мене викликають? Вони не хочуть цього лайна. Вони не розуміють, що я збираюся зробити з ними. Немає таких, як я. Подзвони мені, назви місце, і я буду там. Я один такий. Ми працюємо. Поки немає дати бою з Ломаченко, але ми тренуємося. Вони не розуміють, що роблять, коли викликають мене на бій. Ніхто з цих хлопців не хоче битися зі мною. Вони налякані. Всі вони налякані. Подзвони мені і я буду поруч. Я можу зробити так, як ви захочете». Раніше BoxRec віддав Ломаченко лише дев'яте місце в рейтингу кращих боксерів світу. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу WBC у другій напівлегкій вазі Мігель Берчельт (37–1, 1 NC) ефектно захистив свій титул, вже в 7-й раз у своїй кар'єрі.
У 6-му раунді 28-річний мексиканець нокаутував претендента на титул – свого співвітчизника Елеасара Валенсуела (21–13–4, 2 NC). Берчельт провів потужну атаку та завдав серію ударів. Рефері довелося зафіксувати нокаут і достроково завершити поєдинок. Однак, офіційно бій не зарахували! Справа в тому, що через обмеження, пов'язані з COVID-19, професійний спорт в Мексиці все ще знаходиться під забороною місцевого уряду, і на вечорі боксу не були присутні офіційні представники боксерських організацій. У підсумку обом боксерам у рекорд записано NC (not counted) – бій, завершений без результату. |
У темі 1 долучень
33-летний украинский боксер Александр Усик (17-0, 13 КО) продолжает активную подготовку к поединку с 36-летним британским бойцом Дереком Чисорой (32-9, 23 КО).
Свежее видео жесткой работы Усика на мешке было опубликовано в Instagram. Поединок Усик — Чисора должен был состояться 23-го мая в Лондоне на арене О2, но был перенесен на июль из-за пандемии коронавирусной болезни COVID-19. Новое место проведения боя пока неизвестно. |
У темі 1 долучень
Український напівсередньоваговик Віктор Постол ще в лютому повинен був битися з Хосе Раміресом за титули WBC і WBO, проте через коронавірус поєдинок переносили два рази.
«Я вже ветеран, але таке в спорті у мене вперше. Два перенесення бою і вже втретє готуюся до одного і того ж поєдинку. Божевілля». «І я не можу точно стверджувати, коли бій все ж відбудеться. Як ми бачимо, всяке може трапитися, тому нічого не стверджую. Сподіваюся, в серпні ми вийдемо в ринг», - сказав Постол. |
У темі 1 долучень
Сьогодні, 1 липня, в Києві проходить великий вечір боксу. У програмі боїв від в Sparta Boxing Promotions непереможений український проспект суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький провів поєдинок з 47-річним Ігорем Пилипенком.
Як і очікувалося, бій завершився вже в першому раунді. Шевадзуцький, який важить на 35 кілограмів більше, брутально нокаутував опонента. Для Шевадзуцького це четверта перемога нокаутом в чотирьох боях на профі-рингу. Пилипенко зазнав ювілейної 50-ї поразки в 57-му проведеному поєдинку. |
У темі 1 долучень
34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) розповів своїм підписникам, як досягти успіху.
«Всі дороги до успіху проходять через біль. Повір, як би ти не викручувався, обхідних шляхів немає. Будь це легко, всі б це робили. Біль має пройти крізь твоє тіло, без цього ніяк. А коли він це зробить, знаєш, що займе його місце? Правильно, успіх», - написав Редкач в інстаграмі. |
У темі 1 долучень
Всесвітня боксерська рада (WBC) оприлюднила оновлений рейтинг боксерів надважкого дивізіону. Нагадаємо, що володарем пояса є британець Тайсон Ф'юрі, Ділліан Вайт носить титул тимчасового чемпіона.
Перше місце в рейтингу зайняв екс-чемпіон Деонтей Вайлдер, друге - українець Олександр Усик, третє - Луїс Ортіс. Топ-15 рейтингу WBC в надважкій вазі Деонтей Вайлдер Олександр Усик Луїс Ортіс Енді Руїс-молодший Оскар Рівас Джозеф Паркер Даніель Дюбуа Філіп Хрговіч Олександр Повєткін Майкл Хантер Джо Джойс Дерек Чісора Чарльз Мартін Ефе Аджагба Агіт Кабайел |
У темі 1 долучень
Боксер Василь Ломаченко разом з батьком Анатолієм і Олександром Усиком проводять літо на морі.
Через пандемію коронавірусу поєдинки українців відкладені на невизначений час, але мають відбутися восени. |
У темі 1 долучень
Іменитий тренер Тедді Атлас поділився своєю думкою про рішення Олександра Гвоздика завершити кар'єру.
«Я просто хочу, щоб Гвоздик був щасливий. Олександр - чесний хлопець, він б'ється в чесних боях, живе чесним життям. Тобі більше не потрібно битися, якщо ти не повинен робити це, тому що ти будеш обманювати себе і людей, які з тобою. Ти не хочеш опинитися в ситуації, коли в один день будеш сидіти в кутку, я подивлюся тобі в очі, а там нічого немає. Одна річ - бути розумним, фізично талановитим, знати техніку, бути в формі, але інше - знати, чому ти там перебуваєш. І якщо ти приходиш до того, що знаєш, чому ти не повинен там перебувати, то потрібно бути здатним зрозуміти це. Гвоздик - досить розумний хлопець. Я хотів, щоб він взяв відпустку на півроку після важкого бою з Бетербієвим. Олександр провів відмінний бій, вигравав його, виходячи на десятий раунд проти особливого хлопця, кращого у напівважкій вазі світу», - сказав Атлас. |
У темі 1 долучень
Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала бій, переможець якого повинен битися за чемпіонський пояс в легкій вазі з чинним володарем титулу українцем Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).
В елімінаторі WBO повинні взяти участь Райан Гарсія (20-0-0, 17 KO) з США і ганець Еммануель Тагое (31-1-0, 15 KO). Команди обох боксерів отримали листи від організації, в яких сказано, що у них є 20 днів, щоб прийти до угоди про проведення поєдинку. Якщо сторонам не вдасться досягти домовленості в зазначений термін, будуть організовані промоутерські торги. |
У темі 1 долучень
Декілька українських боксерів запланували поєдинки на перший квартал 2020 року. Пропонуємо ознайомитися з календарем найближчих боїв українців.
Всі поєдинки у березні, квітні та травні перенесені через пандемію коронавірусу. Січень 24.01.2020. Єкатеринбург (Росія) Едуард Скавінський (Україна, 11–0) – Науель Альберто Галессі (Аргентина, 13–5–1) – UD 10 25.01.2020. Бруклін (Нью-Йорк, США) Денні Гарсія (США, 35–2) – Іван Редкач (Україна, 23–4–1) – UD 12, бій-елімінатор WBC Стівен Фултон (США, 17–0) – Арнольд Хегай (Україна, 16–0–1) – UD 12, бій-елімінатор WBO 31.01.2020. Шрівпорт (Луїзіана, США) Тарас Шелестюк (Україна, 17–0) – Луїс Альберто Верон (Аргентина, 18–1–2) – UD 10, рейтинговий бій Лютий 01.02.2020. Калінінград (Росія) Карен Чухаджян (Україна, 15–1) – Сєргєй Воробйов (Росія, 9–0) – SD 10, за титул чемпіона WBA International 01.02.2020. Копенгаген (Данія) Олівер Менг (Данія, 7–0) – Василь Курасов (Україна, 11–3) – UD 10, за титул IBF серед молоді 08.02.2020. Київ (Україна) Артем Далакян (Україна, 19–0) – Хосбер Перес (Венесуела, 17–2) – UD 12, за титул чемпіона WBA 08.02.2020. Гоппінген (Німеччина) Віктор Вихрист (Україна, дебют) – Андрей Мазанік (Білорусь, 13–10), TKO 1, дебютний бій 22.02.2020. Бровари (Україна) Денис Берінчик (Україна, 12–0, 7 KO) – Ектор Едгардо Сармієнто (Аргентина, 21–1), UD 12, рейтинговий бій Дата невідома (?) Фресно (Каліфорнія, США) Хосе Карлос Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2), за титули чемпіона WBC і WBO (?) Лондон (Великобританія) Олександр Усик (Україна, 17–0) – Дерек Чісора (Великобританія, 32–9), рейтинговий бій (?) Нью-Йорк (США) Василь Ломаченко (Україна, 14–1) – Теофімо Лопес (США, 15–0), за титули чемпіона WBC, WBA, IBF, WBO Календар боїв регулярно оновлюється. |
У темі 1 долучень
Британський надважковаговик Ділліан Вайт (27-1, 18 КО), який володіє титулом тимчасового чемпіона WBC, оголосив про припинення співпраці зі своїм тренером Марком Тіббсом.
«Просто щоб всі знали, що Марк Тіббс і я більше не працюємо разом як боксер і тренер. Я тренуюся в Португалії, у Марка молода сім'я, і у нього є новий тренажерний зал у Великобританії. Загалом, співпраця не виправдала наших з ним надій. Марк прийшов в мою команду 4 роки тому і допоміг мені перетворитися на бійця світового класу, яким я є сьогодні. Марк відмінний тренер, і я завжди буду вдячний йому і його батькові за все, що вони зробили», - написав Ділліан в інстаграмі. Нагадаємо, Вайт в наступному поєдинку зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним. Бій запланований на 22 серпня в рамках шоу Fight Camp. |
У темі 1 долучень
На арені MGM Grand в Лас-Вегасі (штат Невада, США) вранці 10 липня (за Києвом) на шанувальників очікує шоу боксу від промоутерської компанії Top Rank Boxing.
У головній події 39-річний французький боксер камерунського походження Карлос Такам вийде на ринг проти 32-річного американця Джеррі Форреста. У другому бою непереможений проспект з США Карлос Кастро битиметься з мексиканцем Сезаром Хуаресом. Бекграунд Спочатку планувалося, що в шоу візьме участь 31-річний американський суперважковаговик Джаррелл Міллер, проте він в черговий раз провалив допінг-тест. У попередній спробі у нього зірвався титульний бій проти Ентоні Джошуа в червні 2019 року. Тепер Міллера в головному бою замінив Карлос Такам. Форрест розкритикував Міллера: «Ми б'ємо людей по голові. Це не скандал. Це справжнє життя, замах на вбивство. Ви можете вбити когось з допомогою удару по голові. Якщо ви перебуваєте під допінгом і наносите комусь удар по голові, це спроба вбивства. Ви використовуєте чужорідну речовину в бойовому спорті. Для мене це неприйнятно. Я ніколи не зможу прийняти це». Вступити в бій з Форрестом тепер готовий Карлос Такам. Це ветеран, який отримав перемоги над Тоні Томпсоном і Майклом Грантом, але зазнав невдачі у великих боях з Ентоні Джошуа, Дереком Чісорою, Джозефом Паркером і Александром Повєткіним. Довгий час Карлос Такам вважався суперником для Олександра Усика у його дебюті в суперважкому дивізіоні, однак цей поєдинок в травні минулого року не відбувся через розрив біцепса в українця. За словами організаторів, їм пощастило залучити Такама для головного бою. Ветеран вже тренувався протягом останніх кількох місяців і знаходився у формі, щоб прийняти бій на короткому повідомленні. Цитати перед боєм Джеррі Форрест: «Ось так виглядає політика в боксі. За мною не стояв жоден серйозний промоутер, і я програв, хоча насправді виграв бій у Джермейна Франкліна. Люди добре знали, хто насправді був кращим у тому бою. Що стосується нинішнього бою, сила Такама – це тиск і велика кількість ударів, але я добре підготовлений і буду в ще кращій формі, ніж він. Я вірю в себе і свою перемогу, чи то над Міллером або Такамом, який його замінив. Такам буде вражений силою мого удару. У мене унікальний стиль боксу, я добре навчений, і у мене сильний удар. Я покажу людям, на що я здатний, і вони запам'ятають моє ім'я. На відміну від інших боксерів, в більш пізніх раундах я відчуваю себе так само добре, як і в попередніх. Я дійсно хороший боксер суперважкої ваги». Карлос Такам: «Ми готувалися до поєдинку з Оскаром Рівасом 14 липня, але опонент знявся з бою, так що я в будь-якому випадку був готовий. Я радий, що отримав цю чудову можливість продемонструвати свої навички американським уболівальникам. Нам вдалося організувати тренування, оскільки ми живемо в гірській місцевості. Шанси в цьому бої не будуть рівними. Просто дивіться поєдинок на ESPN. Це буде велике шоу». Прогноз на бій – перемога за очками Карлоса Такама. Файткард шоу бокса у Лас-Вегасі: Карлос Такам (Франція / Камерун, 38–5–1, 28 КО) – Джеррі Форрест (США 26–3, 20 КО) Карлос Кастро (США, 25–0, 10 КО) – Сезар Хуарес (Мексика, 25–8, 19 КО) Джошафат Ортіс (Пуерто-Ріко, 7–0, 4 КО) – Джошуа Орта (США, 6–0, 2 КО) Фред Вілсон-молодший (США, 6–0–2, 2 КО) – Донте Стаббс (США, 6–1, 2 КО) Пітер Кортез (США, 2–1, 1 КО) – Корі Чемпіон (США, 1–3, 1 КО) Церемонія зважування |
У темі 1 долучень
Американський чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Джервонта Девіс виклав в Instagram відео зі спарингу з українським напівсередньоваговиком Іваном Редкачем.
Американець загнав українця в кут і закидав потужними ударами. Спаринг швидко зупинили. |
У темі 1 долучень
Представники українського боксера Дениса Берінчика ведуть переговори з Еммануелем Тагое про поєдинок, який повинен визначити претендента на титул WBO легкої ваги.
Цим титулом зараз володіє українець Василь Ломаченко. Восени він повинен битися з Тео Лопесом за об'єднання всіх поясів. При цьому без санкції WBO поєдинок провести не вдасться, тому Беринчик і Тагое чекають дозволу організації. Тагое займає 3-е місце в рейтингу, а Берінчик - 4-е. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 58,967 кг) Шакур Стівенсон (14-0, 8 KO) прийняв рішення відмовитися від свого пояса і заявив про перехід у другу напівлегку вагу (до 58,967 кг).
«7-го липня Шакур Стівенсон повідомив WBO про те, що у нього виникли серйозні проблеми з тим, щоб залишатися в 126 фунтах, через що він прийняв рішення піднятися у вазі і закріпитися в рейтингу 130 фунтів», - йдеться в офіційному повідомленні Всесвітньої боксерської організації. Президент WBO підтвердив, що Стівенсон стане першим номером у рейтингу і отримає право на бій проти Джамела Херрінга (21-2-0, 10 KO), який володіє поясом організації у другій напівлегкій вазі. Раніше Стівенсон заявляв, що є ідеальним претендентом, щоб в майбутньому побити українця Василя Ломаченка. |
У темі 1 долучень
У п'ятницю, 10 липня, в польському місті Пенки відбувся бій між двома уродженцями України. У середній вазі Олександр Стрецький (11–1–2, 6 КО), який нині представляє Польщу, зустрічався з Тарасом Головащенком (3–3, 3 КО).
Ініціатива була на боці Стрецького, а Головащенко працював другим номером. У другому раунді відбулося зіткнення головами, і обидва бійці отримали розсічення. Бій завершився несподіваним і скандальним чином. Суддя поєдинку в 5-му раунді прийняв рішення дискваліфікувати Головащенка та присудити перемогу Стрецькому. Дивіться відео бою. |
У темі 1 долучень
Британський боксер Дерек Чісора поділився фотографією з підготовки до бою проти українця Олександра Усика в суперважкій вазі.
Чісора підписав фото: «Я старанно тренуюся, все йде добре. Пощади не буде». Бій між британським і українським боксерами може відбутися восени. |
У темі 1 долучень
34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) продовжує готуватися до своїх майбутніх боїв.
«Завжди пам'ятай: порядок б'є клас», — написав Редкач в Instagram, коментуючи своє фото в рингу. У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25-го січня 2020-го року, Редкач програв американцеві Денні Гарсії одностайним рішенням суддів. |
У темі 1 долучень
Тренер Сергія Дерев'янченка (13-2, 10 КО) Андре Розьє порівняв можливих суперників українця в наступному бою.
Раніше повідомлялося, що Дерев'янченко може зустрітися з чемпіоном WBC в середній вазі Джермаллом Чарло (30-0, 22 КО), або в другій середній вазі з Саулем Альваресом (53-1-2, 36 КО) за «регулярний» пояс WBA. «Я б сказав, що з Чарло буде складніше через різницю у зрості. У плані зросту Канело більше підходить Сергію. З ним простіше увійти в контакт. Так, Альварес - спритний, але коли ти маєш справу з хорошим високим бійцем, у тебе виникають проблеми», - резюмував Розьє. Читайте також: Дерев'янченко: «Думаю, з Альваресом мені буде легше, ніж з Чарло» |
У темі 1 долучень
Топові українські бійці Олександр Усик і Василь Ломаченко увійшли до рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією видання Boxing News.
Ломаченко, який володіє поясами WBA, WBO і WBC Franchise в легкій вазі, зайняв другий рядок, Усик - п'ятий. Найкращі боксери за версією Boxing News 1. Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО). 2. Василь Ломаченко (14-1, 10 КО). 3. Наоя Іноуе (19-0, 16 КО). 4. Теренс Кроуфорд (36-0, 27 КО). 5. Олександр Усик (17-0, 13 КО). Цікаво, що в надважкій вазі, де зараз виступає Олександр, його помістили лише на дев'яту позицію. Ломаченко, звичайно ж, беззаперечний лідер свого дивізіону. Також відзначимо і інших українців. Сергій Дерев'янченко увійшов до топ-3 в середній вазі, Віктор Постол став четвертим у першій напівсередній, а Артем Далакян - теж четвертим у найлегшій. Раніше Усик і Ломаченко увійшли до аналогічного рейтингу за версією The Ring. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Американський боксер Теофімо Лопес підтвердив, що бій з Василем Ломаченком пройде 3 жовтня. Раніше цю дату озвучував промоутер обох спортсменів Боб Арум.
Ломаченко і Лопес поборються за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Українець в даний момент володіє трьома поясами, американець – одним. |
У темі 1 долучень
Легендарний український супертяж, а нині мер Києва Віталій Кличко, який сьогодні святкує 49-річчя, розповів про сюрприз, який йому приготував старший син.
«Старший син Єгор зробив мені подарунок на день народження. Сказав, що йде в мери Києва! Благословив його, звичайно», - сказав Віталій Володимирович. Не потрібно оцінювати цей пост серйозно, тим більше, що Віталій Кличко лідирує в усіх соціологічних опитуваннях. Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року. ФОТО. Уже обігнав. Володимир Кличко виявився нижчим за племінника |
У темі 1 долучень
Відомий український боксер Іван Редкач в черговий раз викликав на бій Едріена Бронера:
«Рік тому повинен був провести бій проти Бронера. Він не відбувся, тому що Едріен не міг увійти в гарну форму. Його команда побоялася випустити його в ринг. Замість цього мені дали Денні Гарсію. Бронер витримує паузу. Я сподіваюся, що він візьме свої руки в кулаки, піде в зал, набере свою найкращу форму і вийде зі мною в ринг». |
У темі 1 долучень
Декілька українських боксерів запланували поєдинки на перший квартал 2020 року. Пропонуємо ознайомитися з календарем найближчих боїв українців.
Всі поєдинки у березні, квітні та травні перенесені через пандемію коронавірусу. Січень 24.01.2020. Єкатеринбург (Росія) Едуард Скавінський (Україна, 11–0) – Науель Альберто Галессі (Аргентина, 13–5–1) – UD 10 25.01.2020. Бруклін (Нью-Йорк, США) Денні Гарсія (США, 35–2) – Іван Редкач (Україна, 23–4–1) – UD 12, бій-елімінатор WBC Стівен Фултон (США, 17–0) – Арнольд Хегай (Україна, 16–0–1) – UD 12, бій-елімінатор WBO 31.01.2020. Шрівпорт (Луїзіана, США) Тарас Шелестюк (Україна, 17–0) – Луїс Альберто Верон (Аргентина, 18–1–2) – UD 10, рейтинговий бій Лютий 01.02.2020. Калінінград (Росія) Карен Чухаджян (Україна, 15–1) – Сєргєй Воробйов (Росія, 9–0) – SD 10, за титул чемпіона WBA International 01.02.2020. Копенгаген (Данія) Олівер Менг (Данія, 7–0) – Василь Курасов (Україна, 11–3) – UD 10, за титул IBF серед молоді 08.02.2020. Київ (Україна) Артем Далакян (Україна, 19–0) – Хосбер Перес (Венесуела, 17–2) – UD 12, за титул чемпіона WBA 08.02.2020. Гоппінген (Німеччина) Віктор Вихрист (Україна, дебют) – Андрей Мазанік (Білорусь, 13–10), TKO 1, дебютний бій 22.02.2020. Бровари (Україна) Денис Берінчик (Україна, 12–0, 7 KO) – Ектор Едгардо Сармієнто (Аргентина, 21–1), UD 12, рейтинговий бій Серпень 01.08.2020. Київ (Україна) Бої за участю Андрія Великовського, Олександра Захожого, Олега Малиновського, Петра Іванова, Владислава Сіренко, Дмитра Митрофанова, Віктора Вихриста. 29.08.2020. Лас-Вегас (Невада, США) Хосе Карлос Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2), за титули чемпіона WBC і WBO Дата невідома (?) Лондон (Великобританія) Олександр Усик (Україна, 17–0) – Дерек Чісора (Великобританія, 32–9), рейтинговий бій (?) Нью-Йорк (США) Василь Ломаченко (Україна, 14–1) – Теофімо Лопес (США, 15–0), за титули чемпіона WBC, WBA, IBF, WBO |
У темі 1 долучень
Очікуваний багатьма третій поєдинок супертяжів Тайсона Ф'юрі і Деонтея Вайлдера повинен був відбутися влітку, але через пандемію його відклали на невизначений термін.
Однак Шеллі Фінкель, один з промоутерів Вайлдера, повідомив, що бій все ж відбудеться в цьому році. Раніше були побоювання, що поєдинок не відбудеться раніше весни 2021 року. «Деонтей точно поб'ється з Ф'юрі в 2020 році», - сказав Фінкель. Найвірогіднішим місцем проведення називають Лас-Вегас. |
У темі 1 долучень
23 липня в Мінську пройшов вечір боксу під назвою KOld Wars, головною подією якого став 10-раундовий бій за участю українського боксера.
У мейн-евенті у легкій вазі зійшлися українець Владислав Мельник (11–1, 6 KO) і екс-претендент на титул IBF росіянин Іса Чанієв (13–3, 6 KO). Росіянин вважається явним фаворитом, але Мельник дав серйозний бій супернику. Українець вийшов на дуель на короткому повідомленні, за тиждень до поєдинку погодившись взяти участь. Бій виявився дуже конкурентним і пройшов всю 10-раундову дистанцію. У підсумку всі три судді віддали перевагу росіянину: 98–94, 99–92, 98–93 на користь Іси Чанієва. Таким чином, Чанієв закрив дві поразки, а Мельник зазнав другого фіаско в кар'єрі. |
У темі 1 долучень
Девід Хей, менеджер британського боксера Дерека Чісори, розповів про те, як спортсмен готується до поєдинку проти Олександра Усика.
«Відео Усика про Чісору? Так бачив. Це круто, здорово. Добре, що боксери вже готуються до бою, готуються один до одного. Дерек також тренується, тренується прямо зараз. Дерек у відмінному фізичному стані, він кожен день думає про Усика. Це нам і потрібно. Вони обидва - професійні спортсмени. Можливо, Дерек пару років тому не був таким сконцентрованим, як повинен бути. Але зараз він налаштований на бій, на роботу в тренувальному таборі». «Ми йому підготували відмінну програму. Зараз він тренується щодня, а раніше у нього був час, коли до 6 тижнів був поза роботою, просто їв. А зараз ми його змушуємо хоча б день перерви від тренувань взяти. Такий настрій потрібен для успіху». «Це перший реальний бій в супертяжах для Усика, перший реальний тест в цьому дивізіоні», - сказав Хей. Раніше менеджер заявив, що бій Усик - Чісора пройде в жовтні. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Рой Джонс, який незабаром проведе бій проти Майка Тайсона, показав свою поточну форму.
51-річний американець виклав в Instagram відео, на якому він працює на груші. Нагадаємо, що бій Тайсон - Джонс відбудеться 12 вересня цього року, протистояння пройде в Каліфорнії. |
У темі 1 долучень
36-річний британський боксер Дерек Чісора (32-9, 23 КО) заявив, що 39-річний британський боєць Девід Хей (28-4, 26 КО) пообіцяв йому бій-реванш.
«Я говорив з ним, і він сказав, що дасть мені реванш», — написав Чісора в Instagram, поділившись спільним фото з Хеєм. Поєдинок між Чісорою та Хеєм відбувся 14-го липня 2012-го року. Хей переміг Чісору технічним нокаутом в п'ятому раунді. Наступним суперником Чісори стане 33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО). Поєдинок відбудеться в жовтні. |
У темі 1 долучень
Український боксер Олександр Усик розповів, коли може відбутися його бій з британцем Дереком Чісорою.
«Коли бій з Чісорою? Не хотілося б обманювати глядачів, я насправді сам не знаю. Йде спілкування, але все залежить від того, як вчинить уряд Англії. Бій планують провести в Англії. Важливе рішення по пандемії. Поєдинок хочуть провести з глядачами, тому що це буде офігенний бій. Такі поєдинки вау як запалюють. Дерек каже, що хоче, щоб люди побачили, що буде проходити в рингу. У мене таке ж бажання. Поки ми в режимі очікування. Те, що деякі поєдинки проводять в США без глядачів. Так, вони є. Я, як спортсмен, дуже скучив. Мені без різниці, з глядачами буде бій або без глядачів. Але з глядачами буде крутіше, це атмосфера, драйв», - сказав Усик. Раніше менеджер заявив, що бій Усик - Чісора пройде в жовтні. |
У темі 1 долучень
Промоутерська компанія Top Rank розпочала роботу по організації бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом. Проведення бою заплановано на 3 жовтня.
Бій в прямому ефірі транслюватиме телеканал ESPN. Робота над організацією бою почалася вчора, 27 липня. Про це повідомляє відомий інсайдер Майк Коппінджер. На кону поєдинку будуть титули за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в легкій вазі. |
У темі 1 долучень
Радник легендарного Менні Пак’яо Шон Гіббонс розповів про те, що філіппінець може повернутися в ринг вже в поточному році:
«Існує можливість, що Пак’яо битиметься в цьому році, але ви повинні пам'ятати, що багато чого має відбутися. Перш за все, COVID-19 повинен сповільнитися в США або в Саудівській Аравії, звідки у нас були пропозиції. Ще один нюанс - це графік сенатора. Час Пак’яо для боїв - як правило, липень або січень». Раніше повідомлялося про те, що Пак'яо буде балотуватися на пост президента Філіппін. |
У темі 1 долучень
31-річний американський боксер Едріен Бронер (33-4-1, 24 KO), колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах, висловився про українця Івана Редкача.
Раніше Редкач у жорсткій формі викликав Бронера на бій. «Редкач добалакаэться до того, що я надеру йому зад. У мене зараз на прикметі кілька імен. Редкач один з них. Але у мене є п'ять кандидатів», - сказав Бронер. Нагадаємо, що Редкач та Бронер були близькі до бою восени 2019 року, але угода так і не відбулася. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010