![]() |
На заводі з виготовлення скотча не можуть знайти кінець робочого дня.
|
У темі 1 долучень
National 24; 16.0E
11046 H 10555 |
Реклама горілки "Янукович": "Відчуй себе тупим важким предметом!"
Тож треба було так упитися щоби й не памятати де голову згубив - дивувався змій Горинич розглядаючи герб Російської Федерації. |
Як патріот і українець, вимагаю зробити російську мову другою офіційною! Бо без російського мату неможливо дати офіційну оцінку ні нашому Президенту, ні Кабміну, ні Верховній Раді!
У коридорі лікарні сидить жінка з хлопчиком, який наминає морозиво. Лікар, що проходить мимо, не залишається байдужим: - Хлопчик, не їж так багато холодного морозива. Пукнеш - ноги відморозиш! |
- Цієї ночі ми будемо робити, то чого не можна ...
- На нуль ділити чи що? - Це що у тебе? - Яблука. - 2 кіло і кожне загорнути. - А це що? - Апельсини. - 3 кіло і кожен загорнути. - А це що? - Слива. - 5 кіло і кожну загорнути. - А це що? - Смородина, але вона не продається! |
«10 копійок буду винна» - цією фразою продавець Олена заробила свій перший мільйон.
|
Дружина вранці 8 березня будить чоловіка і запитує:
- Дорогий. Ти пам'ятаєш, яке сьогодні свято? - Звичайно, пам'ятаю. Сьогодні 23 лютого за старим стилем В мого друга є килим – літак. Вже 3 дівчини на ньому залетіли. |
Ми розлучилися через одну мою фразу. Під час скандалу Володя погрожував зіпсувати моє життя, а я йому сказала, що він може зіпсувати тільки повітря ...
|
Я вчора виправ джинси. Тепер у мене є чисті джинси, чистий телефон і невеликий досвід у відмиванні грошей.
|
У темі 1 долучень
ATLANTIC BIRD™ 7 : 7° OUEST : Target NWA coverage
Al Aoula 11162v27500 SID IN HEX : 0003 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010