![]() |
Вечір розпочався з французького поцілунку, а закінчився, як завжди, по-німецьки!
|
У мене було все: будинок в Каннах, мазератті червоного кольору, кругленький рахунок в банку, коханка і дружина ... Ну і навіщо задзвонив будильник?
|
- Антон після того, що сталося між нами сьогодні вночі, ми повинні якось закріпити наші стосунки.
- Згоден, давай пять!!! |
Тільки в Україні людина може платно вчитися, платно лікуватися, і безкоштовно працювати!
|
Навіть найбільш забубонна людина ніколи не відмовиться від тринадцятої зарплати.
__________________________________________________ _ Красива нижня білизна, як вища освіта - її не видно, але самооцінку піднімає! |
Прийняти чоловіка таким, яким він є, може тільки військкомат!
**** Арабський шейх подорожував по Європі і закохався в європейку. Її тато розповідає своїм приятелям: - Коротше, він мені каже - якщо ви її за мене заміж віддасте - я заплачу за неї стільки золота, скільки вона важить. Ну, я йому відповідаю, що в такому питанні поспішати не треба, поговоримо через місяць ... - Так, ти правий, ці шейхи з їх дивними законами ... тут треба подумати ... Тато: - Тут думати не треба. Тут дівчинку годувати треба! |
Жінки - дуже дивні істоти.
Вони замазують синці під очима і намазують їх над очима. |
Сидить ворона на ялинці. Біжить заєць:
- Ворона, що робиш? - Нічого не роблю. - Можна я теж сяду, нічого робити не буду? - Сідай. Заєць сів під кущ, лапки склав ... Повз лисиця бігла. Побачила зайця і з'їла. "Так, - думає ворона, - забула я сказати зайцеві: щоб нічого не робити, треба високо сидіти ..." |
- Валєра, зроби мені еротичний массаж.
- Ну, добре. Рєльси, рєльси. Шпали, шпали... ************* - Люба, у мене на роботі був короткий день! - ЯКИЙ ХУЙ ТАКИЙ І ДЕНЬ |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010