![]() |
Цитата:
не лініться шукати на форумі ukrprof ukrprof ukrprof |
Шутка б'є - не я б'ю
Від нині за тиждень Великдень! Вчора хлопці виклали статику на "Футбол", а як і куди її ввести в 4100с? |
Vasyapriz,Вже нікуди не треба її вводити, бо пізно - вона вже своє відпрацювала... А так як правило статика вводиться в розділ БІСС...
|
А на майбутнє,щоб уникати таких питань, де можна знайти інструкцію вводу?
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?p=7463#post7463 |
Хто знає ще якісь сайти крім http://hhuu.net/ ,з ключами для НОД32 ,скиньте ссилки,а то цей глюче останнім часом не по дитячому... Сайт бажано має бути такого ж типу я вище написаний(щоб без рег. без різних там ссилок,ключів в коментах і тд)
ДЯКУЮ!!! |
Цитата:
|
Доброго вечора усім! Є тюнер Ортон 4100С. Включається, працює, а через деякий час зависає і треба виключати з розетки і по-новому вмикати. Прошивав, але описана ситуація повторюється.
|
Vasyapriz, Перевіряємо для початку БЖ - напруги і конденсатори на вагітність...
|
Христос Воскрес! Проблема з ортон 4100с на хотбірді на 12597V27500 дуже слабкий сигнал, що рве картинку. Тільки на цьому транспондері. Підставляв інші тюнери - все ОК. Прошивав - теж не допомогло.
|
Vasyapriz, на пряму ,конвертор-тюнер, теж рве сигнал?
|
Цитата:
|
Vasyapriz, підкинь другий БЖ,подивись що буде.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Привіт усім.Хто може підказати :ресивер Cosmosat CR-7100 (клон Globo 7010CR,7100CR,7010CX (STI5119)) треба подружити з Хтра ТВ.
Запитання ,який софт краще використати під Хтра і щоб Біси працювали (якщо такий є)?. |
PRIOLA, я з бісами не зустрічав...
є один софт але там біси зашиті в тілі софту але екстра працює!Як ті ключі змінити там хз |
Хто зтикався з таким тюнером vizyon vz-6100fta, сильно похожий на EVO 700 потрiбна прошивка, вiд evo боюсь пхати.
|
vova-sp, а про флеш які?* ВІн точно не є клон ево!
|
flash 39vf1601 вже його хтось прошивав бо деякi кодованi показують, а в ручну не можливо код всунути.
|
Привіт, друзі! Дійсно, питання чайника - чи може Dreambox 500-s працювати з карточками Xtra-Tv?
|
100% працює....в мене з Оскамом.
|
або з Wicardd
|
Привіт! Допоможіть прошити тюнер Dsr 5001 plus
|
Vasyapriz, 1. При таких проханнях на форумі для оперативності бажано відразу викладати системну інфу.
2. по моєму, таке питання вже було колись на форумі, тому користуємося пошуком і читаємо форум... |
Цитата:
|
korneef, Судячи з виложеної Вами інфи це один з Аріонподібних тюнерів. Але для впевненості хотілося б мати системну інфу від Vasyapriz,
|
спалить пару ресів навчиться і інфу викладати і прошивать, це я скінув перше що потрапило в гуглі, завантажувач може сам знайде, а модератори потім закінуть до потрібного розділу
|
korneef,Згоден...
За одно навчиться їх піднімати через J-Tag... |
У темі 1 долучень
Знову Триколор працює 1.4.44 EMU
|
Цитата:
|
Доброго дня хлопці може хто підскаже стоіт антена на 36 градусів головка на один вихід чи можу я підключитися через дісік чи може ше якись перехідник дякуюtvsat-prof
|
LEXSUS, В принципі можете підключити другий ресівер через ВЧ вихід (LOOP) першого, якщо в Вас тільки одна антена і в семі комутації немає дісіків, єдине обмеження на другому ресі будети дивитися ТР тої ж поляризації що й на 1. На практиці така схема є не дуже зручною, як правило ставлять голови на 2 і 4 виходи...
|
slavon дякую то сосіда антена з другого боку будинку а вже був купив головку на один вихід ще раз дякую
|
LEXSUS, Бажано ставити конвертор на 2 виходи, рекомендую TWIN LNB Circular Inverto IDLB-TWNR41 Black Pro
Буде менше геморою як Вас так і сусіду |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Discovery66, пост 952,пробуй
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010