![]() |
У темі 1 долучень
Увечері 1 серпня великий профі-бокс повертається до Києва після тривалої перерви. Шоу боксу організовано Usyk17 Promotion, промоутерською компанією Олександра Усика.
В рамках шоу пройде 6-раундовий бій в суперважкій ваговій категорії Віктор Вихрист (1–0, 1 KO) – Семен Пахомов (2–10, 2 KO). 27-річний Вихрист проведе свій другий профі-бій. Він виступає під псевдонімом Віктор Фауст. Вихрист офіційно перейшов в професіонали на початку 2020 року, але це подія супроводжувалася великим скандалом. Планувалося, що Вихрист в складі української команди побореться за виступ на Олімпіаді-2020, однак серйозну конкуренцію складав Цотне Рогава, і Вихрист вирішив перейти одразу в профі-бокс. Боксер потім пояснив своє рішення незрозумілим статусом у збірній: «Якби я знав, що я перший номер, і на 100% буду їхати на ліцензійний турнір, то про який перехід в професіонали могла бути мова?» До відома федерацію боксу України Вихрист поставив тільки за день до цього. ФБУ вкрай негативно відреагувала на перехід Віктора в професіонали і навіть прийняла рішення дискваліфікувати особистого тренера боксера, Олександра Ляхова, і його менеджера, Андрія Котельника. У відповідь команда Вихриста вирішила подати судовий позов на федерацію. 8 лютого в Німеччині Вихрист переконливо виграв свій дебютний бій у профі-боксі. Українець вдало відбоксував в поєдинку проти джорнімена з Білорусі Андрія Мазаника (13–11, 10 KO). Дуель пройшла в німецькому місті Геппінген. Вихрист потужними ударами нокаутував білоруса вже на 55-й секунді бою. Мазаник не зміг піднятися до рахунку 10, кут білоруса викинув рушник, і рефері припинив бій. Нинішній суперник Вихриста – маловідомий 30-річний Семен Пахомов з Харкова. У нього негативний рекорд: 2 перемоги і 10 поразок. Дебютував в профі в 2013 році. Проводив бої в російських містах Каспійськ, Санкт-Петербург, Краснодар, бився в Харкові, Києві та Миргороді. З перших 9 боїв всі програв, і тільки потім зумів здобути дві перемоги. Прогноз на бій – дострокова перемога Віктора Вихриста вже у першому раунді. Віктор Вихрист перед другим боєм на профі-рингу важить 104,4 кг. Семен Пахомов показав вагу 99,3 кг. |
У темі 1 долучень
1 серпня в рамках шоу боксу під Києвом пройшов 8-раундовий бій, співголовний поєдинок вечора.
Петро Іванов (12–0–2, 7 KO) одноголосним рішенням суддів переміг Романа Шкарупу (28–11–2, 12 KO). Петро Іванов є чемпіоном світу серед молоді за версією WBC. Шоу боксу організовано Usyk17 Promotion, промоутерською компанією Олександра Усика. |
У темі 1 долучень
Тренер Сергія Дерев'янченко Андре Розьє поділився очікуваннями від бою українця проти Джермалла Чарло:
«Дерев'янченко віддасть всі сили, це його лебедина пісня. Це третя спроба Сергія стати чемпіоном світу. Я вважаю, що він переміг Головкіна, але ми не отримали титул. Цього разу у нас немає права на помилку. Сергій - не примадонна. Я працював з примадоннами в минулому, але до кінця мого життя у мене більше не буде таких бійців. Дерев'янченко слухає мене. Він мало говорить, тільки висловлює мені свої побажання. Саме так і стають чемпіонами світу. Дерев'янченко намір боксувати з Чарло, він хоче зруйнувати плани Джермалла і позбавити його балансу. Це все що я можу сказати. Чарло - жорсткий і сильний хлопець, але Сергій такий же. Я думаю, що досвід Дерев'янченка поєднується з його навичками. Він ніколи не втрачав баланс або настрій. Я вважаю, що це має сказати вам про те, наскільки хороший Сергій», - сказав Розьє. Нагадаємо, що бій Деревяненка і Чарло відбудеться 26 вересня в Анкасвілле, штат Коннектикут, США. |
У темі 1 долучень
1 серпня в Києві в боксерському турнірі, організованому компанією Usyk17 Promotion Владислав Сіренко достроково переміг опонента Павла Короленко. Ця перемога стала 14й в кар'єрі Влада.
Міжнародна беттінговая компанія Favbet напередодні бою підписала рекламний контракт з боксером, ще раз продемонструвавши силу своєї філософії «З нами переможці!». Контракт передбачає не тільки участь Влада Сіренко в рекламних і соціальних активностях компанії, а й спільну роботу над промоутингом боксера. Влад Сіренко є непереможеним боксером-важковаговиком, чемпіоном за версією WBF International, чемпіоном Євразії за версією EBP, срібним призером молодіжного чемпіонату Європи. Влад входить в ТОП-50 важкоатлетів усього світу. |
У темі 1 долучень
Глава Top Rank Боб Арум прокоментував інформацію про те, що чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес може відмовитися від бою з чемпіоном WBA/WBO/WBC Franchise Василем Ломаченком.
Раніше повідомлялося, що Лопеса не влаштовує гонорар в розмірі 1,2 мільйона доларів. «Ми пояснили команді Лопеса, що у нас не буде виручки від продажу квитків і платних трансляцій. Тобто ми хочемо заплатити їм великий гонорар, але, знову ж таки, я не збираюся втрачати мільйони доларів на івент через те, що Лопес оцінює себе дорожче. Якщо ми не укладемо угоду, то відмовимося від цього поєдинку. В такому випадку ми будемо шукати для Ломаченка іншого суперника на осінь. Але я все ще зберігаю оптимізм з приводу того, що ми досягнемо консенсусу», - сказав Арум. Бій Ломаченко - Лопес планують провести в жовтні. |
У темі 1 долучень
Російський боксер Алєксандр Повєткін прилетить до Великобританії, щоб провести тренувальні спаринги з Дереком Чісорою, наступним суперником українця Олександра Усика.
Президент Matchroom Boxing Едді Хірн розповів: «Повєткін буде тут в п'ятницю, 7 серпня, щоб спарингувати з Дейвом Алленом і Дереком Чісорою. Всі будуть протестовані на коронавірус. Загалом, у нас тут будуть Повєткін, Вайт, Аллен і Чісора. Причому останні будуть допомагати Повєткіну в підготовці! Вайт не особливо буде щасливий цьому». Бій між Алєксандром Повєткіним і Ділліаном Вайтом намічений на 22 серпня у Matchroom Fight Camp в Брентвуді. |
У темі 1 долучень
Василь Ломаченко поділився останніми новинами щодо підготовки до бою з Теофімо Лопесом:
«Насправді, я всі новини спочатку дізнаюся з інтернету, від ЗМІ. А потім ввечері взнаю це все від Егіса (Клімаса, менеджера Ломаченка, - прим.), він мені все це підтверджує. Поки що так, 3 жовтня - остаточна дата. Підготовку до бою я почав уже давно. Не готуюся до конкретної дати, а до суперника, Лопеса. Наскільки я читав - бій відбудеться без глядачів. Мені здається, відчуття будуть як ніби від спарингу. Загалом буде людей 50-70 глядачів - це люди, які братимуть участь у вечорі боксу, будуть битися в андеркарті. Чи завадить ця атмосфера мені? Точно ні. Для мене не особливо важливо, чи будуть глядачі. Є ринг, є опонент, є мета». Раніше повідомлялося про те, що Лопес може відмовитися від бою через недостатній розмір гонорару. Sport.ua Telegram Підписуйся на наш канал в Telegram і дізнавайся всі найсвіжіші новини раніше за всіх! |
У темі 1 долучень
Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях Хорхе Лінарес здав позитивний тест на коронавірус. Хвороба у екс-суперника Василя Ломаченка протікає безсимптомно.
Лінарес зараз знаходиться в Токіо і зобов'язаний залишатися там на самоізоляції як мінімум до 17 серпня. На 28 серпня в США у Лінареса запланований бій проти Хав'єра Фортуни. Зараз бій знаходиться під загрозою зриву. Нагадаємо, 12 травня 2018 року Лінарес був нокаутований Василем Ломаченком в 10-му раунді. |
У темі 1 долучень
Перспективний український напівсередньоваговик Арам Фаніян (18-1, 2 КО) здобув впевнену перемогу над співвітчизником Владиславом Барановим (6-6-2, 4 КО).
Бій проходив в рамках вечора боксу від Top Boxing Generation. Поєдинок завершився достроково в 4 раунді, після того як Баранов не зміг продовжити виступ через сильне розсічення. Розсічення у Баранова утворилося в результаті зіткнення головами. Судді вирішили віддати перемогу Фаніяну по результатом записок за три раунди. Також в рамках шоу в цій же вазі український проспект Яніс Куриленко (2-0, 2 КО) нокаутував співвітчизника Сергія Сороку (4-5-1, 1 КО). |
У темі 1 долучень
26 вересня Сергій Дерев'янченко проведе бій за титул чемпіона світу за версією WBC в середній вазі, який належить Джермаллу Чарло.
— В одному з інтерв'ю ви сказали, що Чарло для вас більш небезпечний суперник, ніж Альварес. Це був такий троллінг Канело, або ви дійсно так вважаєте? — З боксерами такого стилю, як у Головкіна, я відчуваю себе комфортно, я показую такий же бокс, як Альварес і Головкін. А ось Чарло буде йти, рухатися і працювати на контратаках, і тут треба буде щось думати. Буде важче. — Бій з Чарло буде без глядачів. Що це змінює для вас в плані психологічної підготовки і настрою? — Так, ми працюємо над психологічною підготовкою. У мене вже був один такий бій без глядачів в Німеччині по WSB. — Ви переглядали попередні бої Чарло? Чим він може вас здивувати? — Він досить витривалий, добре боксує під кінець бою. Початок і середина в його виконанні — обережні, але потім він роздуває темп в кінці бою. І по бою з Коробовим було видно, що йому некомфортно проти боксерів радянської школи. |
У темі 1 долучень
В кінці липня стало відомо про те, що 26 вересня в Анкасвіллі, штат Коннектикут, США Сергій Дерев'янченко проведе чемпіонський бій проти володаря титулу за версією WBC в середній вазі Джермалла Чарло.
Незважаючи на те, що підготовка до бою вже йде повним ходом, Дерев'янченко знайшов час дистанційно поспілкуватися з представниками ЗМІ. Вашій увазі друга частина прес-конференції, де український боксер розповідає про своє ставлення до коронавірусу, тактичні плани на бій з Чарло і пріоритети в кар'єрі: - Сергію, ви вже тестувалися на коронавірус? Як ви захищаєтеся від пандемії, наскільки трепетно до цього ставитеся? - Я намагаюся захищатися, всюди ходжу в масці, намагаюся уникати місць скупчення людей. Тест я ще не здавав. Але за чотири тижні до бою мене щотижня будуть тестувати, і всю мою команду теж. - Чи відчувається якась істерія через коронавірус в США? - Зараз вже все стихло, стало спокійніше. У Нью-Йорку вже були дні, коли не було ні заражених, ні смертельних випадків. - Ситуація з коронавірусом якось вплинула на вашу підготовку? Може, через це не вийшло викликати когось із спаринг-партнерів? - В принципі, всі спаринг-партнери перебували в Штатах. Усередині країни літаки літають, транспорт ходить, можна дістатися. - Сергію, які у вас відносини в команді? Перед боєм з Джейкобсом Андре Розьє (тренер Дерев'янченка, - прим.) сказав: «Сергій мені племінник, Джейкобс - син», а потім, коли Джейкобс його «кинув», він сказав, що Дерев'янченко - це супер. Як ви цей момент пережили? - Він і до цього бою і мені, і Джейкобсу говорив, що не хоче цього бою. Але ми цього хотіли, і він нічого не міг з цим вдіяти. Він мені і екіпіровку шив, у нас були хороші взаємини. Нічого особистого, це лише бізнес. Боксери йдуть до інших зіркових тренерів, потім їх змінюють. - Чи розглядаєте ви можливість переходу в іншу вагову категорію в разі невдачі в бою з Чарло? - Поки що не розглядаю можливість поразки. Якщо будуть якісь цікаві пропозиції - я можу піднятися на одну категорію вище. - Брати Чарло - королі трештоку. Ви боксували з Джейкобсом і Головкіним, з якими ви були в хороших відносинах. Ви готові до того, що Чарло буде поливати вас брудом? І як ви взагалі ставитеся до трештоку як до явища в спорті? - У нього буде одна проблема: я не розумію англійську (сміється). Хоча, звичайно, в плані англійської я додав за останній рік. - Коли ви проводили прес-конференцію з Головкіним, Геннадій говорив на хорошій англійській, а ви зверталися через перекладача. І ваша промова була дуже скромною. Любителі боксу хочуть бачити впевненість, а трешток - це розкрутка бою. Коли буде прес-конференція, ви підготуєтеся? Вийдете зі звірячим обличчям? - Якби я так робив, я б не був самим собою. Я веду себе так, як це роблю. Так, це, можливо, мій недолік. Але люди ходять на мої бої, на хороший бокс. А у Чарло свій стиль, він завжди так робить. - У вас в житті було кілька дуже важливих боїв. Зараз знову на кону титул. Наскільки титул важливий для тебе? - Звісно, титул важливий для мене. Це мій третій захід на титул, і треба вже покласти пояс до своєї скарбнички. Але для мене не настільки важливий титул. Важливим є те, з ким ти боксував і як ти завоював цей титул. Для мене важливіше боксувати з топовими боксерами і показувати хороші бої. Ти цим запам'ятовуєшся і стаєш більш популярним. - Сергію, у вас було два падіння на старті в чемпіонських боях. Що це? Як ви це в команді переосмислюєте, як працюєте над цим? - Я думаю, що просто так вийшло. Але ми працюємо над концентрацією на перших хвилинах бою. Ці падіння позначаються і на здоров'ї, і на результаті бою. - У вас бувають під час боїв відчуття, що з часом суперник починає бити менш потужно, і можна йти в атаку? - Так, були бої, коли такі відчуття виникали. Ти вже відчуваєш, що удари не ті. Але він акумулює сили, проводить серії, і ти бачиш, що він відновився. - У бою з Чарло ви будете більше працювати на «перший поверх», чи будете концентруватися на ударах в голову? - Звичайно, «перший поверх» - це дуже важливо, щоб він трохи підсів. Від цього буде залежати сила його удару. - Раніше ви говорили, що у вас є моменти в роботі з вашим промоутером Лу Дібеллою, які вас не влаштовують. Ви вже повністю розірвали співпрацю з ним? - У мене вже контракт закінчився. Але в бою з Чарло він ще буде мене представляти. У нас непогані відносини, ми не сварилися. Просто були робочі моменти. - Чому до вас не сипляться пропозиції? Ви не пробували змусити своїх менеджерів працювати краще? - Ну чому? У мене третій поспіль чемпіонський бій. Це вже говорить про професіоналізм моїх менеджерів. З Альваресом теж були переговори, але від них не було конкретних дій. Заради бою з Альваресом я міг би і піднятися у вазі. - Для вас на першому місці гроші чи титули? - І те, і інше. Якщо тобі дають титул, але не платять за нього гроші - ти відмовишся від цього бою. - Якщо взяти 100% вашого гонорару, скільки приходить особисто до вас? - Думаю, це десь 55%, і потім ще оподаткування. Читайте також: Сергій Дерев'янченко: «Після бою з Головкіним я став більш популярним». Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Сергій Дерев'янченко, який зараз готується до бою проти Джермалла Чарло, розповів про те, чи були у нього переговори з Деметріусом Андраде:
- Ви обмінювалися компліментами з Деметріусом Андраде. Не було переговорів з ним з приводу бою на осінь? - Ні, не було ніяких переговорів. - А як ви ставите Андраде щодо Чарло? Вище, на одному рівні чи нижче? - Це топові боксери. Головкін, Чарло, Андраде, Канело, Сондерс - це топові боксери. Вони різні, але вони всі приблизно на одному рівні. Себе я теж оцінюю зіркою дивізіону. Не в плані медіа, але за рівнем я в цій п'ятірці-шістці теж є. У медійному плані Альварес вище, і гонорари у нас різні. Раніше Дерев'янченко прокоментував чутки про те, що він міг змінити громадянство. |
У темі 1 долучень
26 вересня Джермалл Чарло буде захищати свій титул чемпіона світу в середній вазі за версією WBC в бою з Сергієм Дерев'янченком.
Американець впевнений в своїй перемозі: «Це один з тих боїв, де фанати не зможуть мені нічого пред'явити за опонента. Питання тільки в тому, як я зупиню Дерев'янченка. Я прийняв цей бій і вже цим відправив всім послання. Налаштовуйтеся на 26 вересня». Раніше Дерев'янченко розповів про свою підготовку до бою з Чарло. |
У темі 1 долучень
Американський ресурс The Athletic опублікував розміри гонорарів, які отримають Василь Ломаченко та Теофімо Лопес за свій бій, який відбудеться 17 жовтня. Ломаченко заробить 3,25 мільйона доларів, а Лопес - 1,5 мільйона.
Спочатку планувалося, що Ломаченко отримає 3,5 мільйона, а Лопес - 1,25 мільйона. Однак такий розподіл не влаштовував Лопеса, і він хотів відмовитися від бою. Після цього Ломаченко заявив, що готовий віддати Лопесу частину свого гонорару, тільки щоб бій відбувся. В результаті гонорар Ломаченка зменшився на 250 тисяч доларів - рівно настільки, наскільки збільшився гонорар Лопеса. |
У темі 1 долучень
Український боксер Василь Ломаченко погодив з Тео Лопесом бій за 4 пояси легкої ваги. Сторони вже підтвердили, що контракт підписаний, а поєдинок повинен відбутися в жовтні.
«Готуюся до бою, хочу вийти в ринг проти Лопеса. Відмовилися від усіх варіантів з проміжними боями, щоб не було травм або інших проблем». «Хочеться вже битися. Я як дитина, яку залишили без іграшок. Сумую за справжніми поєдинками, вже переключаюсь в режим повної готовності», - заявив Ломаченко. Останній раз боксер виходив у ринг рік тому, коли переміг Люка Кемпбелла. |
У темі 1 долучень
Василь Ломаченко та Тео Лопес погодили бій за 4 пояси легкої ваги. Поєдинок повинен пройти в жовтні, але, швидше за все, його проведуть без глядачів.
Для Ломаченка це великого значення не має. «Думаю, бій з Лопесом буде відчуватися як спаринг. Щось таке. Я намагаюся уявити, як це буде, в порожньому залі. Але для мене все найголовніше знаходиться в рингу, це основна річ. А будуть люди дивитися з трибун або тільки по ТБ - вторинне. Для мене це особливого значення мати не буде, тому що я маю завдання». «Я знаю, чого хочу. Я хочу титул Лопеса, і зовнішні обставини мають нуль впливу», - сказав Ломаченко. |
У темі 1 долучень
Батько і тренер Теофімо Лопеса Теофімо Лопес-старший поділився очікуваннями від бою свого сина проти Василя Ломаченка, який відбудеться 17 жовтня:
«Ломаченко ні за що не протримається 12 раундів з Теофімо, він занадто складний опонент для Василя. Ми вийдемо туди битися. Якщо Ломаченко вирішить бігати, це його проблеми. Якщо він спробує піти вперед, це його проблеми. Ми будемо готові до всього. Крок за кроком ми будемо віднімати його зброю». |
У темі 1 долучень
WBC офіційно оголосила про те, що наступним суперником Сауля Альвареса стане турок Авні Йилдирим. Точна дата і місце проведення бою поки не відомі.
На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона світу за версією WBC в суперсередній вазі, який став вакантним після того, як тепер уже екс-володар титулу Давид Бенавідес провалив зважування. Раніше повідомлялося про те, що в 2021 році Альверес проведе третій бій проти Геннадія Головкіна. |
У темі 1 долучень
Майбутній суперник Василя Ломаченка Теофімо Лопес вважає, що український боксер тренується занадто інтенсивно напередодні бою:
«Лома може думати, що поб'є мене, а також вважати, що зробить це з легкістю, але, якщо подивитися глибше, вони надривають свої дупи на тренуваннях. Це те, про що ми з батьком говоримо, - вони перенапружують своє тіло. Я ж - ніколи. Річард Коммі - чемпіон світу, він убив своє тіло перед боєм зі мною. Ми знаємо, що сталося (Лопес нокаутував Коммі у 2 раунді - прим.). Лома вб'є своє тіло в цьому таборі. Я вже знаю це. Подивимося, що він скаже, коли ми будемо на рингу». Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17 жовтня в Лас-Вегасі. |
У темі 1 долучень
Український суперважкоатлет Ігор Шевадзуцький був спаринг-партнером Олександра Повєткіна під час його підготовки до бою проти Ділліана Вайта.
Шевадзуцький розповів про роботу з російським боксером: «Мене дуже турбує, що у нас з Росією настільки важкі стосунки. Так, уряд Росії веде дуже агресивну політику щодо України. Але за словами Влада Сіренка я знав, куди їду. Я знав, що Олександр Повєткін з великою повагою ставиться до України та українців. Я вирішив прийняти запрошення і відправитися в тренувальний табір Олександра. Розумів, що отримаю досвід від роботи з легендарним спортсменом, олімпійським чемпіоном і одним з найкращих боксерів світу. Нас чудово прийняли. Класна атмосфера. Робоча. Повєткін на 100% профі і справжній фанат боксу. А в спілкуванні дуже приємна особистість. Він завжди запитував, чи все у нас добре, всім ми задоволені. Спаринги були на хорошому рівні. І я отримав величезний досвід. Повєткін у відмінній формі, у нього відмінний удар. Повірте мені на слово». Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Серйозні боксерські поєдинки поступово повертаються після карантину. Ввечері 22 серпня любителів боксу чекає цікавий бій у суперважкій ваговій категорії.
На спеціально сконструйованій арені в англійському місті Брентвуд британець Ділліан Уайт (27–1, 18 KO) вийде на ринг проти росіянина Алєксандра Повєткіна (25–2–1, 24 KO). Бій пройде в форматі 12 раундів, на кону стоїть титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, плюс вакантний пояс WBC Diamond. Шоу представляють промоутерська компанія Matchroom Boxing та її голова Едді Хірн. Очікується, що головний бій вечора розпочнеться не раніше 23:45 за київським часом, а трансляція пройде на телеканалах DAZN, Sky Sports, РЕН ТВ. Всі новини про бої будуть доступні на Sport.ua. Файткард шоу боксу в Брентвуді Ділліан Уайт – Алєксандр Повєткін Кеті Тейлор – Дельфін Персон Джек Каллен – Зак Челлі Лютер Клей – Кріс Конго Ален Бабич – Шонделл Терелл Вінтерс |
У темі 1 долучень
У ніч на 23 серпня відбувся чемпіонський бій з боксу в суперважкій ваговій категорії.
На спеціально сконструйованій боксерській арені в англійському місті Брентвуд британець Ділліан Вайт (27–1, 18 KO) вийшов на ринг проти росіянина Алєксандра Повєткіна (35–2–1, 24 KO). Бій проходив в 12-раундовому форматі, на кону стояв титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, плюс вакантний пояс WBC Diamond. Провівши пару раундів розвідки, Вайт став атакувати потужніше, і його удари часто досягали мети. Після сильного аперкоту Повєткін опинився на помості в 4-му раунді. Суддя двічі відкривав рахунок росіянину. Але в наступному раунді Витязь несподівано нокаутував суперника потужним ударом знизу, покаравши його за секундну втрату концентрації. Отже, зафіксована перемога Витязя нокаутом в 5-му раунді. |
У темі 1 долучень
Після поєдинку Ділліан Вайт - Алєксандр Повєткін промоутер Едді Хірн зайнявся організацією бою Олександр Усик - Дерек Чісора, який попередньо запланований на жовтень.
«Якраз днями говорив з Олександром Красюком з K2, який питав, чи є новини з приводу бою Усика. Є певний тиск, щоб поєдинок скоріше відбувся». «31-е жовтня - цю дату ми попередньо обговорюємо. Але все залежить від того, чи зможемо ми відкрити зал для глядачів. Або доведеться все організовувати в іншій країні. Це важливий бій для нас», - сказав Хірн. |
У темі 1 долучень
Всесвітня боксерська рада опублікував список найбільш грізних панчерів останніх 50 років, які найчастіше вигравали свої поєдинки не звертаючись до суддівських картках.
Автор Луїс Феліпе Домінгес попереджає, що це не обов'язково найкращі боксери за всіма показниками, а тільки ті бійці, які володіли найбільшою нокаутуючий міццю, особливо в чемпіонських боях. У список увійшли (в зворотному порядку): 10. Ріддік Боу 9. Леннокс Льюїс 8. Джо Фрейзер 7. Хербі Хайд 6. Володимир Кличко 5. Джордж Форман 4. Ентоні Джошуа* 3. Майк Тайсон 2. Віталій Кличко 1. Деонтей Вайлдер* *діючі боксери Відзначається, що позиції в цьому рейтингу можуть ще змінитися, так як два боксери є чинними. Наприклад, якщо кар'єри Вайлдера піде на спад, то Віталій Кличко займе перше місце. Читайте також: Промоутер: «Брати Клички - найрозумніші люди, яких я знаю» |
У темі 1 долучень
Британський боксер Ділліан Вайт програв Олександру Повєткіну титул тимчасового чемпіона WBC в суперважкій вазі, проте вже готується до реваншу.
«Дурна поразка, але я все ще один з топових супертяжів. Я не старий, я не впав у депресію. Я все ще вчуся і винесу урок з тієї помилки, яка привела до нокауту». «Сподіваюся, вже наступного тижня офіційно проясниться ситуація з реваншем. Я готовий битися з Повєткіним, дуже чекаю другого бою», - сказав Вайт. У контракті з Повєткіним був пункт про реванш, який Вайт активував. Бій може відбутися до кінця року. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
40-річний російський боксер Олександр Повєткін (36-2-1, 25 КО) поділився думкою про можливість проведення поєдинку з 33-річним українським бійцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО).
«Я до Олександра як ставився, так і ставлюся дуже позитивно. Це дуже хороша людина і хороший боксер. У нас є свій шлях, а у нього свій шлях. Навіщо нам зустрічатися? Якби ми були двома боксерами в цілому світі, тоді б ми, напевно, зустрілися. Але ми не два боксера в світі», — зазначив Повєткін. У своєму останньому бою Повєткін нокаутував 32-річного британського бійця Ділліана Вайта. |
У темі 1 долучень
В 2021 році Тайсон Ф'юрі може провести два бої проти Ентоні Джошуа, однак спершу боксеру потрібно здолати Деонтея Вайлдера. Боксер не має наміру недооцінювати суперника.
«Ви бачили, що сталося з Вайтом. Один удар - і ти на підлозі. Так що я не дивлюся за спину Вайлдеру і не думаю про наступні бої. Потрібно сконцентруватися на цьому поєдинку». «Але, в цілому, мені потрібен найбільший бій. І це бій проти Джошуа за всі пояси суперважкої ваги. Я залишився єдиним непереможеним». «Вони вже всі програвали, всі були в нокаутах. Окрім мене. Всі ці Джошуа, Чісори, Повєткіни - все для мене на одному рівні», - сказав Ф'юрі. Бій Ф'юрі - Вайлдер може відбутися до кінця року. |
У темі 1 долучень
В вночі з 29 на 30 серпня український боксер Віктор Постол проведе бій проти чемпіона світу за версіями WBO і WBC в першій напівсередній вазі Хосе Раміреса.
Сьогодні обидва боксери успішно пройшли процедуру зважування напередодні бою і вклалися у ваговій ліміт 140 фунтів (63,503 кг). Рамірес виявився трохи важчим: 139,8 фунта (63,412 кг). Вага Постола склала 139,7 фунта (63,367 кг). Дивіться пряму трансляцію бою Постол - Рамірес на нашому сайті. |
У темі 1 долучень
В ніч з 29 на 30 серпня відбувся чемпіонський бій в першій напівсередній вазі за участю українського боксера.
У Лас-Вегасі зійшлися американець Хосе Рамірес (25–0, 17 KO) і українець Віктор Постол (31–2, 12 KO). Бій проходив в форматі 12 раундів, на кону стояли титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO. Шоу представляла промоутерська компанія Top Rank та її голова Боб Арум. Раніше поєдинок двічі переносився через пандемію коронавірусу. Бій пройшов всі відведені 12 раундів. Перемогу за очками судді справедливо віддали більш активному Раміресу. Незважаючи на прогнози експертів, бій виявився досить близьким та рівним. Постол добре тримав дистанцію і контролював дії суперника. Рамірес частіше атакував, а Віктор намагався огризатися, діючи на контратаках. До середини бою перевага Раміреса ставала все більш помітною. Постол притискався до канатів, а Хосе став влучати все частіше й частіше. Рамірес діяв досить просто, атакуючи двійками: лівою-правою. Щоправда, атаки носили вибуховий характер, і Віктору було вкрай неприємно цьому протистояти. Ближче до кінця бою Постол став клінчувати. Захист відпрацьовував нормально, але атакував вкрай рідко. Розуміючи, що веде в рахунку, американець був напоготові і не дозволяв суперникові зробити абсолютно нічого. 30.08.2020. Шоу боксу в Лас-Вегасі Хосе Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2) – MD 12 ПІДСУМОК: Перемога Раміреса за очками рішенням більшості суддів: 114–114, 115–113, 116–112. Непереможений американець здобув 26-ту перемогу на профі-рингу і зберіг у себе два пояси чемпіона світу WBC та WBO. |
У темі 1 долучень
В ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі українець Віктор Постол програв американцеві Хосе Раміресу в поєдинку за звання чемпіона світу за версіями WBC і WBO в першій напівсередній вазі. Один суддя вивів нічийний результат, а двоє віддали перемогу чемпіону.
Стало відомо, скільки Постол і Рамірес заробили за бій. За даними джерела, українець заробив 500 тисяч доларів, а Рамірес стане багатшим на 850 тисяч. Відзначимо, що це не найвищий гонорар Віктора Постола. За поєдинок з Теренсом Кроуфордом українець заробив 675 тисяч доларів. |
У темі 1 долучень
Поєдинок за титул чемпіона світу в суперважкій вазі між Ентоні Джошуа (23–1, 21 KO) і обов'язковим претендентом IBF Кубратом Пулєвим (28–1, 14 KO) відбудеться 12 грудня на арені O2 в Лондоні.
Спочатку бій за три пояси Джошуа повинен був відбутися 20 червня на 70-тисячному стадіоні «Тоттенхем Хотспур» в Лондоні, але його довелося відкласти через пандемію коронавірусу. Промоутер Енді Хирн розповів: «Так, 12 грудня на O2 – це план для Джошуа. Сподіваюся, що деяким фанатам буде дозволено бути присутнім на поєдинку після багатьох місяців пандемії. Британська влада планує дозволити відвідування на як мінімум 25% від площі арени, починаючи з жовтня». Промоутер Джон Вірт, який просуває Пулєва, розповів: «Ми раді, що ситуація з боєм, схоже, повернулася в потрібне русло, і у нас є нова дата і місце. У контракт ще мають бути внесені деякі зміни, але ми сподіваємося, що він буде укладений на цьому тижні». Хоча обом таборам подобається дата і місце проведення, ще необхідно доопрацювати фінансові умови, які можуть змінитися в порівнянні з раніше підписаною угодою через значне скорочення доходів від продажів квитків. Якщо сторони виявляться нездатними домовитися про розподіл грошей, буде призначений аукціон, і Джошуа отримає право на 65%, а Пулєву відійде 35% коштів по заявці, яка виграла. |
У темі 1 долучень
Керівник промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк розповів, коли український надважковаговик Олександр Усик (17-0, 13 КО) битиметься проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО).
«Згідно з нашими останніми переговорами з Едді Хірном, бій Усика проти Чісори повинен відбутися в кінці жовтня. Ми маємо намір домогтися цього», - сказав Красюк. Раніше повідомлялося, що Усик вимагає бій проти Джошуа і націлений на чемпіонський пояс. |
У темі 1 долучень
Промоутер Едді Хірн розповів, що сторони домовилися провести бій-реванш Олександр Повєткін - Ділліан Вайт в листопаді.
«Бій відбудеться в листопаді. Це буде або 14-е число, або 21-е. На щастя, ніхто не захотів чекати до лютого або березня, тому вирішили організувати все в листопаді», - сказав Хірн. У серпні Повєткін переміг суперника нокаутом і завоював титул тимчасового чемпіона WBC, проте в контракті був пункт про реванш, який Вайт активував. |
У темі 1 долучень
Боксер Ентоні Джошуа чекає поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, який володіє титулом WBC суперважкої ваги.
Ф'юрі ще не програвав і багатьма називається найкращим боксером дивізіону, однак Джошуа не бачить в ньому нічого особливого. «Після поразки від Енді Руїса я повністю змінив підхід і підготовку до боїв. У плані свого я розвитку я зараз далі, ніж, можливо, повинен бути». «Той же Ф'юрі перейшов у професіонали на 5-6 років раніше за мене, але я не бачу в ньому нічого особливого. Я дивлюся на нього в рингу і мені нема чого боятися. Він не показує нічого такого, щоб я задумався - а цей хлопець реально загроза для мене». «Тайсон - талановитий і трохи дивний боксер, і цього йому вистачило, щоб дістатися туди, куди він дістався», - вважає Джошуа. Бій Джошуа - Ф'юрі може відбутися в 2021 році. |
Українець очолив світовий рейтинг боксерів за версією ESPN
https://s8.hostingkartinok.com/uploa...7481b653c1.jpg Усик розташувався на 13 місці. Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) очолив рейтинг P4P (pound for pound - кращий боксер незалежно від вагової категорії) за версією ESPN. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України. З десяти експертів, які брали участь в процедурі голосування, перевагу Василю віддали вісім. Слідом за українцем розташувався володар чемпіонських поясів WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) з Казахстану. У трійку кращих увійшов американський представник напівсередньої дивізіону Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО), який минулого року добув звання абсолютного чемпіона світу. Ще один представник України, який володіє поясами WBC і WBO в першій важкій вазі, Олександр Усик зайняв 13 місце. Перша десятка рейтингу виглядає наступним чином: чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) чемпіон WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Теренес Кроуфорд (32-0, 23 КО) чемпіон IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс (23-0, 20 КО) чемпіон WBC в легкій вазі Майки Гарсіа (38-0, 30 КО) чемпіон WBC у другій найлегшій вазі Срісакет Сор Рунгвісаі (45-4-1, 40 КО) чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (32-2-1, 28 КО) чемпіон WBC в суперважкій Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) колишній чемпіон у двох вагових категоріях Наоя Іноуе (15-0, 13 КО) чемпіон WBA Super в напівсередній вазі Кіт Турман (28-0, 22 КО) https://ustymenkooleh.patrioty.org.u...pn-343076.html |
У темі 1 долучень
Боксер Мігель Марріага, який свого часу програв Василю Ломаченку, вважає, що українець повинен перемагати в майбутньому бою за 4 титули легкої ваги проти Тео Лопеса.
«Ломаченко переможе, він занадто сильний для Лопеса. Лома зі своєю технікою і рухами в рингу - один з найкращих в світі». «Мені було дуже приємно з ним битися, я багато чому навчився», - сказав Марріага. Бій Ломаченко - Лопес повинен відбутися в жовтні. |
У темі 1 долучень
Боксерська організація WBO оновила свій рейтинг суперважкої ваги, де перше місце продовжує займати український боксер Олександр Усик.
Він є обов'язковим претендентом на титул, яким володіє Ентоні Джошуа. На 2-е місце піднявся перспективний 22-річний британець Даніель Дюбуа, якому вже пророкують бій з Усиком за титул, якщо Джошуа буде змушений віддати свій пояс. У грудні Джошуа повинен захищати титул IBF, а відразу після цього WBO вимагає від нього захищати пояс проти Усика, тоді як сам Ентоні налаштований на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. У разі, якщо британець вирішить відмовитися від титулу WBO, то Усику доведеться битися з Дюбуа за вакантний пояс. Даніель провів в професіоналах 15 боїв і здобув 15 перемог. |
У темі 1 долучень
Промоутеская компанія Top Rank у своєму Twitter опублікувала фотографію, на якій Василь Ломаченко та Теофімо Лопес підписують контракт на бій.
Це буде поєдинок легкої ваги за 4 пояси і звання абсолютного чемпіона. Всі іподробиці, включаючи дату поєдинку, оголосять завтра. Очікується, що бій пройде в жовтні. Раніше бій переносили через коронавірус. Бій перебував під загрозою зриву, бо промоутери не могли домовитися з Лопесом про гонорар, але в результаті сторони знайшли компроміс. |
У темі 1 долучень
Сьогодні бій між Василем Ломаченко і Теофімо Лопесом був підтверджений офіційно: він відбудеться 17 жовтня.
Лопес заявив, що збирається перемогти Ломаченко: «Я поб'ю Ломаченко і зніму з нього пояса. Простіше не буває! Я йду творити історію. Мені цей хлопець не подобається, і я збираюся повеселитися, коли на обличчі Ломаченка з'являться садна від ударів моїми руками. Правління маленької діви Ломаченко добігає кінця». |
У темі 1 долучень
Сергій Дерев'янченко розповів про свого підготовку до бою проти Джермалла Чарло, який відбудеться 26 вересня:
«Тренувальний табір проходить добре. У мене хороші спаринг-партнери. З атмосферою все в порядку. Моя команда зі мною. Так що все добре. Я добре відпочив. Через карантин підготовка трохи відрізняється. Чому я вибрав Чарло, а не Альвареса? Тому що Чарло топовий боксер і це буде відмінний бій. До того ж, у нас з Чарло один менеджер. Так що нам було просто організувати цей поєдинок. Коли я переглядаю бої Головкіна і Джейкобса, то я бачу свої помилки. Я думаю, що мені потрібно більше тиснути на суперників. Так, в бою з Чарло потрібно більше агресії. Міць Чарло? У Джейкобса теж хороший удар, та й у Головкіна. Я готовий до цього. Думаю, мені потрібно тиснути на Чарло, бути агресивним. У кожному раунді потрібно його навантажувати. Для мене цей бій - відмінна можливість завоювати пояс. Думаю, що моя аматорська кар'єра повинна допомогти в бою з Чарло. У мене багато досвіду ще з любителів. Це моя перевага. Я дуже хочу почути фразу: «And the new...» Це моя мрія. «Новий чемпіон світу - Сергій Дерев'янченко». Прогноз? Не знаю, мені не подобаються передбачення. Але я знаю, що це буде відмінний, хоч і складний поєдинок, вийде гарне шоу. Хочу сказати Чарло, що я готовий, побачимося 26 вересня, давай влаштуємо хороший бій і визначимо найкращого». Sport.ua Telegram |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010