![]() |
У темі 1 долучень
Ось моє село. Яка чудова природа
Долучення 6960 |
Їдуть два наркомани в автобусі. Перший питає водія:
- Я доїду на цьому автобусі до вокзалу? - Ні, не доїдете. Другий наркоман: - А я? ________________________________ Біля хати бандерівець спокійно та повільно ріже пилкою москаля. Сусід питає: “Микола! В тебе що, піштоля немає?” Той відповідає: “Чому немає, є… але сьогодні маю натхнення і час…” |
У темі 1 долучень
AMOS 4°W
TV1 Bosnia 11269 H 2400 5/6 |
- Значить у тебе є хлопець?!
- Так, сильний, розумний і красивий. - А як звати? - Діма, Саша, Коля. |
ЧОЛОВІЧА ЛОГІКА:
Худишка буде холодна в ліжку. Товстушка в двері проходить ледве-ледве. Весела виявиться гулящою, А з сумною секс раз на місяць, і не частіше. З холодною заробиш ангіну. З гарячою роздряпаної спину. Бути поруч з довгоногою не з руки, коли вона одягне каблуки. Та, що розумна обдурить без праці. Жити з дурною - це теж нісенітниця. Красива легко піде до іншого. А страшна ганьба рідного дому. Ось і доводиться, як тут не крути, __________________________________________________ _____ Викликав гарант на килим одного з високопосадовців, які порозкрадали громадські землі уздовж Дніпра, і суворо відчитує: _ Кажуть, грабуєш? Крадеш у народу? - Ну яж,...того...знаєте, ..., і для вас... А що? - Та нічого. Кради, кради. Я ж повинен знати своїх, щоб захистити від знахабнілого народу. |
Вовочка, назви 5 африканських звірів.
- 2 мавпи та 3 слона |
- Діду Морозе, скажіть, а то правда, що Снігурочка заміж виходить?
- Ні, неправда. Їй не можна. - А чому? - Бо вона від тертя розтопится. __________________________________________________ ____________ Тільки в нас, на дзвінок в двері скажуть "хто там?", а ви : "я" , і вам відкриють! Будь де і будь коли!:) |
Ну а ти все ще холостяк?
- Ти ж бачиш - голова у меня, блін, здорова. - В сенсі, дуже розумна? - Та ні... В ярмо, сука, ніяк не пролізає... |
Викликав гарант на килим одного з високопосадовців, які порозкрадали громадські землі уздовж Дніпра, і суворо відчитує:
_ Кажуть, грабуєш? Крадеш у народу? - Ну яж,...того...знаєте, ..., і для вас... А що? - Та нічого. Кради, кради. Я ж повинен знати своїх, щоб захистити від знахабнілого народу. |
- Гот! - подумав папугай дивлячись на ворону...
- Гей! - подумала ворона дивлячись на папугая... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:36. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010