![]() |
Ніщо так не бадьорить з ранку, як
непомічений одвірок. |
|
Новорічні коти
|
В Україні на уроках трудового діти складають табуретки, а в Китаї - складають айфони.
|
Мужик опиняється перед брамою раю. Там апостол Петро його питає:
- Ім'я? - Іван Я Бог дивиться в комп'ютер і каже: - Тебе немає в списку, так що місце тобі в пеклі. Відправляється мужик в пекло. Там чорт, перевіривши його по комп'ютеру, теж оголошує, що його немає в списку і відправляє його в чистилище. Але і там його в списку не виявляється, і йому пояснюють, що вихід у нього тільки один - перевтілитися. І що перевтілитися в даний момент можна тільки в таргана або курку. Інших "вакансій" немає. Мужик обирає другий варіант і тут же опиняється в курнику. Там він запитує у курей: - Я ось недавно перевтілився і до вас потрапив. Що тут треба робити? - Hесті яйця. - А як? Я раніше ніколи цим не займався. - Для цього треба тужитися якомога сильніше. Hу, давай! Мужик: - ИИИИИИИИИИИ! Тут лунає голос: - Вань, прокидайся, ти всю постіль обісрав! |
Питає маленький черв'ячок у матері:
-Мамо, мамо! А де наш тато? Матір відповідає: -Тихо! Пішов з хлопцями на рибу... |
ДОМ 2 - так приємно знати, що є на світі люди, дибільніші за тебе
|
Мало хто знає що для прикрашення квартири на новий рік достатньо кинути петарду у вінігрет...
|
Запис у щоденнику:
Подяка! Ваш син сьогодні знову бився на перерві. Я поставив на нього і виграв 50 гривень. Дякую. --------------------------------------------------------------------------------- Тест на порядність. Вставте відсутні літери в слово: .. У.. НЯ. Якщо у Вас вийшло "КУХНЯ", Ви - порядна людина. |
В холодильнику пусто, темно і холодно. Тільки маленька мишка у кутку, під морозильною камерою щось тихо наспівує, роблячи із шнурка петлю....
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010