Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Новини футболу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3025)

yyyyyhhh 14.05.2020 14:22

У темі 1 долучень
Колишній форвард збірної України розповів, чому не зміг заграти в «Ліверпулі».

«Мені пощастило пограти з зірками і, не побоюся цього слова, великими футболістами. Я вже був не дуже молодий, але це все одно був певний досвід для мене. Напевно, Англія - ​​то не мій чемпіонат. Може бути, в якихось моментах я себе неправильно повів. Найскладнішим в «Ліверпулі» для мене була ротація Бенітеса. Він крутив склад, як хотів. Якщо взяти за іменами гравців, які грали тоді в «Ліверпулі», то вони, напевно, сильніше, ніж нинішні.

Я вийшов, забив гол, а не наступну гру навіть до заявки не потрапив. Питаю: «Як так?». Він каже: «Андрій, все нормально. На цю гру інша тактика». Яка інша тактика? Гаразд, якби мені було 20 чи 22 роки. А я в Леверкузені грав в основі і після чемпіонату світу прийшов. Але я все одно винен.

Я завжди мріяв грати в Іспанії. Не знаю чому. Мені здавалося, що це мій чемпіонат. Хоча всі кажуть, що мій чемпіонат - Німеччина, де я відбувся як гравець», - сказав Воронін на ютуб-каналі Миля.

У «Ліверпулі» Андрій Воронін виступав з 2007 по 2010-й рік, провівши сезон 2008/09 в оренді в «Герті».

yyyyyhhh 14.05.2020 15:22

У темі 1 долучень
Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко зізнався, що хотів перейти в інший клуб на правах оренди:

«Пропозиції були. Все, що треба було - щоб Ігор Суркіс сказав: «Так». І я переходжу.

Я сам хотів піти. Це дуже важко, я хочу грати, вже пройшов цей етап U-21, дубля. Мені хочеться більше і більше грати. Зрозуміло, що в основному складі.

А коли тебе відправляють наново в U-21, то ти розумієш, що в тебе це все вже було. Не те що мотивація пропала, але не той настрій грати за U-21, як за першу команду.

Виходить, ти не готовий на 100% викластися, як за основу. Дуже хотів піти, тому що хотів грати».

yyyyyhhh 15.05.2020 10:01

У темі 1 долучень
Нападник «Мілана» Златан Ібрагімович яскраво прокоментував повернення до Італії з Швеції після карантину.

«Бог повернувся і спостерігає за тобою», - написав 38-річний швед, замінивши букву S в англійському слові is на Z, яка б означає його ім'я.

У поточному сезоні Ібрагімович зіграв у складі «Мілана» 10 матчів, забив 4 голи і віддав 1 ассист.

yyyyyhhh 15.05.2020 10:33

У темі 1 долучень
20-річний український захисник київського «Динамо» Віталій Миколенко розповів про те, чи готовий він бути лідером команди.

«Відразу лідером не станеш в 20 років. Це складно, у тебе немає достатнього досвіду, щоб бути лідером. Я не можу зараз бути лідером, тому що є багато досвідчених людей в команді. Я можу на своїй позиції показати, бути лідером на своїй позиції, але в команді поки це складно.

Виїзний матч з «Ренном» — дебютна моя зустріч в Лізі Європи. Тоді я відчув, що можу тягнути на рівні Ліги Європи, на рівні першої команди. Тоді мені стало якось легше. Через місяць ще й в збірну поїхав, мені стало морально легше.

Перший рік я взагалі не посміхався, не було достатньо багато друзів, з якими я міг відкритися. А далі вже нормально — сміявся, жартував, як риба в воді в команді.

Був інцидент в збірній. На розминці перед Португалією з Караваєвим почали сміятися, трохи накосячили, нам тоді Андрій Шевченко напхав по ділу. У нас трохи колотнеча була, а ввечері домашній матч з Португалією.

Ми з Карою сказали, що якщо погано зіграємо, то більше не поїдемо, напевно, в збірну. У нас була подвійна мотивація», — сказав Миколенко в ефірі каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

У поточному сезоні Миколенко провів за «Динамо» 30 матчів у всіх турнірах, де забив 3 м'ячі і віддав 7 результативних передач.

yyyyyhhh 15.05.2020 12:27

У темі 1 долучень
37-річний екс-гравець збірної України Олег Гусєв згадав розгромну поразку від збірної Іспанії (0:4) на чемпіонаті світу-2006, який пройшов в Німеччині.

«Зараз багато говорять про те, що починати з Іспанією - це був хороший розклад. Але ми тоді задоволення, звичайно, від цього матчу не отримали. Поєдинок розпочинався о 15.00. Начебто і непогано - не потрібно нудитися в очікуванні в день матчу. Але тоді була така спека - важко передати словами! По-моєму, 38 градусів. Плюс цей новий закритий стадіон в Лейпцигу. Пам'ятаю, було дуже душно.

А тут ще й іспанці свої мережива закрутили. Повозили нас добре - годі й казати. Хоча були у нас ігри і гірші, але з іншим результатом. Однак в цій ситуації вплинули і пенальті, і вилучення. Та все тоді було проти нас. На перерву пішли за рахунку 0:2. Мене замінили. Напевно, тренерів не сильно влаштовувала моя гра, і вони хотіли якось освіжити атаку. Однак на самому початку другого тайму сталося те саме вилучення Владислава Ващука і пенальті. На цьому гра, мабуть, закінчилася. 0:4 - це був той ще початок...», - сказав Гусєв.

yyyyyhhh 15.05.2020 13:49

У темі 1 долучень
Каталонська «Барселона» і міланський «Інтер» поки не можуть домовитися про перехід 22-річного аргентинського форварда Лаутаро Мартінеса.

Раніше повідомлялося, що «Барселона» готова заплатити за Мартінеса €60 мільйонів і віддати двох своїх футболістів. Але «Інтер» хоче отримати за Лаутаро мінімум €90 мільйонів і одного гравця, що не влаштовує іспанський клуб.

У поточному сезоні Мартінес провів за «Інтер» 31 матч у всіх турнірах, де забив 16 м'ячів і віддав 4 результативні передачі.

Контракт Лаутаро з міланським клубом розрахований до літа 2023-го року.

yyyyyhhh 16.05.2020 09:43

У темі 1 долучень
Сьогодні, 16 травня, поновлюється чемпіонат Німеччини. Колишній форвард збірної України Олексій Бєлік прокоментував повернення топової європейської першості.

«Я в передчутті завтрашнього туру в чемпіонаті Німеччини. Чекаю з нетерпінням, але почуття двоякі — не знаєш, що чекає завтра, яким буде матч. Якщо в нашому чемпіонаті ми звикли бачити порожні трибуни, то в Бундеслізі важко уявити футбол без глядачів. Сподіваюся, що все буде добре і піде по накатаній. Хотілося б, щоб Бундесліга була тим локомотивом, який поведе європейський футбол», - підсумував Бєлік.

yyyyyhhh 16.05.2020 10:37

У темі 1 долучень
Хавбек іспанського «Бетіса» і національної збірної Франції Набіль Фекір не збирається змінювати клубну прописку. Про це заявив молодший брат футболіста Ясін Фекір.

«Мій брат щасливий і почувається добре в «Бетісі». Він дуже радий, що зробив цей новий крок у своїй кар'єрі і відчуває підтримку уболівальників».

Набіль Фекір перейшов в «Бетіс» влітку 2019 року. За цей час зіграв 23 матчі, забив 7 м'ячів і віддав 6 гольових передач. Його контракт з «Бетісом» розрахований до 2023 року.

yyyyyhhh 16.05.2020 14:20

У темі 1 долучень
«Ювентус» збирається в кінці цього сезону продати Адрієна Рабьо.

Як зазначає французька преса, туринський клуб незадоволений грою і поведінкою француза. Відзначимо, що Рабьо не хотів повертатися в Турин з Франції під час пандемії коронавірусу.

Італійський клуб готовий продати хавбека за 35 мільйонів євро або обміняти його на іншого гравця.

Відзначимо, що в цьому сезоні Рабьо провів за туринців 24 матчі у всіх турнірах. Контракт півзахисника з «Ювентусом» розрахований до 2023 року.

yyyyyhhh 16.05.2020 15:05

У темі 1 долучень
Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко поділився думками стосовно повернення чемпіонату України.

«Найголовніше, що зміниться - це гра при порожніх трибунах. Це більше схоже на ігри, які проходять на зборах: чутні вигуки гравців, підказки тренерів - не зовсім приємне видовище.

Приберуть рукостискання і якісь речі, які допоможуть дотримуватися соціальної дистанції. Також мають з'явитися протоколи, які підкажуть, як себе вести в підтрибунному приміщенні. Сподіваємося, що це допоможе повернути футбол в тому вигляді, якому ми звикли його бачити - при повних трибунах і великій кількості уболівальників», - сказав Михайленко.

Чемпіонат України повинен повернутися 30 травня. Лідирує в чемпіонаті України «Шахтар», який зустрінеться з «Динамо» в першому турі після відновлення турніру. Луганська «Зоря» розташувалася на другій сходинці, кияни замикають першу трійку.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010