![]() |
До мене в кімнату заповз павук. Тепер це його кімната)
|
За свою любов треба триматися, як гречка за стінки каструлі!
|
Він кожен ранок приносив їй каву в ліжко. Їй залишалося тільки помолоти і заварити...
|
- Не їж так багато морозива!
- Чому? - Пукнеш - відморозиш собі ноги! |
Кохана, ювелірний був закритий, я купив тобі йогурт...
|
Сварка в дружній сім’ї: Іди ти! Сам іди! Ідемо разом? Ідемо!
|
Відкрила книгу по фен-шую і зрозуміла, що проспала життя головою не туди, але це хоча б все пояснює...
|
Життєва мудрість: У будь-якій незрозумілій ситуації, треба мати з собою долари!
|
В Коломиї з’явився новий весільний обряд: викрадають Тещу, і одразу відправляють в Чехію на роботу!
|
Сьогодні дружина їде в село до тещі, на 3 дні! Я дуже сумний! А знаєте чому? Бо як буду веселий, то ще передумає!
|
- У нас в парку є атракціон, після якого мене весь час нудить.
- Американські гірки? - Ні, ларьок з шаурмою. |
- Коханий, ти попередив свою рідню, що я трохи «тю-тю»...
- Я сказав їм, що ти не така, як всі... Але деталей не розкривав. |
Чоловік вночі хропить для того, щоб захистити свою жінку від бабайки.
|
Поки вона шукала в сумочці газовий балончик, маніяк встиг повністю роздягтися і акуратно скласти речі...
|
- Мені потрібно піти до лісу і покричати там годинки півтори, хто зі мною?)
|
- А мій мені говорить: «Відійди кицюня від плити,твоє місце на Мальдівах»
- А твій це хто? - Внутрішній голос. |
Одна цигарка скорочує життя на дві хвилини.
Одне пиво - на чотири. А один робочий день, аж на вісім годин. Бережіть себе, випийте пива і перекуріть. |
Снюсь у кошмарах. Недорого. Постійним клієнтам - 10 хвилин в подарунок.
|
Ніколи не розумів людей... які говорять японською.
|
Розгадуючи кросворд, чоловік задав жінці питання:
- Перший чоловік, чотири букви?.. І отримав неочікувану відповідь: - Іван. |
Купила кросівки. Принесла додому, подивилась - обидва ліві. Один 43 розміру, інший - 44. Але це не страшно... Страшно, що підійшли!
|
Одному хлопцеві сподобалася дівчина. Він підійшов до неї і зізнався у своїх почуттях. Та у відповідь:
- А у тебе є 3 мерседеса? - Ні... - А двох поверхова вілла? - Ні... - Тоді розмова закінчена. Він приходить до батька і просить поради. Батько: - Ну що я можу сказати ... Бентлі продаси купиш 3 мерседеса, але зносити три поверхи через бабу ... це не серйозно. |
Зустрілись гуцул і чукча. Чукча:
- Відгадаєш скільки у мене оленів - обох віддам! - Два. - УУУХХХХ! Шаман! |
Недолюблюю я лікарів. Роздягне, покладе, чіпає за всяке, а потім руки після тебе миє, як після пса бродячого...
|
Моя класна керівничка казала, що я ніколи не вийду заміж, або знайду якогось бовдура. Скоро вихожу заміж... За її сина...
|
У нас молодий дружній колектив, тепер потрібно найняти когось, щоб працював...
|
Увага! Почалися закрутки! Згадайте про маму та бабусю - поверніть їм банки з-під попередньої консервації.
|
Хтось знає, жінки сантехніки бувають? Хочу викликати щоб стояк подивилася.
|
Я, звичайно, можу тримати рот на замку, але ви ж все одно прочитаєте субтитри на моєму обличчі...
|
Завжди тримайте в холодильнику пляшку шампанського для особливих випадків! Іноді особливим випадком може бути те, що у вас є пляшка шампанського в холодильнику!
|
Блондинка каже своїй подрузі:
- Уявляєш, у мого хлопця роздвоєння особистості. - Нічого собі, і як же ти з ним живеш? - Ну як, як по черзі! |
Жінка - медик. Чоловік - мент. А діти, що? Медикаменти?
|
Шукаю роботу! Хочу працювати дитиною в дитячому садочку. Зобов’язуюсь: добре їсти, міцно спати в тихий час, іграшки можу приносити свої...
|
Дякую моїй мікрохвильовці, що кожен день дарує мені можливість насолодитися гарячою тарілкою холодного супу.
|
Йдучи до магазину, сказала чоловіку:
- Будеш варити пельмені, кидай по-одному, щоб не злиплися! Коли повернулася, злий чоловік варив шостий пельмень!.. |
Теща вбила зятя куснем вапняного нальоту з чайника. «Накипіло» - пояснила вона.
|
Вчора вночі побачила падаючу зірку. Загадала бажання - нехай мені повисять зарплату. Зірка розвернулася і полетіла назад.
|
Людям, які вижили в 90-х після напоїв ZUKO і YUPI, масла RAMA, бульйонних кубиків Galina Blanka, взагалі боятися нічого!
|
Мама запитує Вовочку:
- Скільки завдань було сьогодні на контрольній? - 15! - І скільки ти вирішив неправильно? - Тільки одне. - Молодець! З рештою, значить, упорався? - Ні, решту я вирішити не встиг. |
Увага! Путівки у село!
Гаряча пора! Харчування, проживання, з розваг: випас худоби,заготівля сіна, збір ягід, копання картоплі... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010