![]() |
У Кличків є ще час поміркувати:
Колишній чемпіон світу з боксу зібрався повернутися на ринг в 50 років https://s8.hostingkartinok.com/uploa...6b22fba0f1.jpg Кріс Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні. Колишній чемпіон світу з боксу американець Кріс Берд зібрався повернутися на професійний ринг. Про це повідомляє Boxing News 24, передають Патріоти України. 50-річний екс-спортсмен переконаний, що зможе виграти титул в середній вазі. Берд ставав чемпіоном світу у важкій ваговій категорії за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO). Берд став першим, кому вдалося завдати поразки українському важковаговику Віталію Кличку. Американець здобув цю перемогу в квітні 2000 року. У жовтні того ж року він поступився братові Кличка Володимиру суддівським рішенням. Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні. У професійному боксі на його рахунку 41 перемога і п'ять поразок. Свій останній поєдинок він провів в 2009 році, нокаутувавши Меттіса Шадоуа. https://patrioty.org.ua/society/u-kl...iv-343863.html |
У темі 1 долучень
36-річний боксер Віктор Постол в поєдинку за два пояси напівсередньої програв Хосе Раміресу, однак завершувати кар'єру українець не збирається і хоче домогтися реваншу з Теренсом Кроуфордом.
«Коли я захочу закінчити з боксом, усім це скажу. Я збираюся ще мінімум 2-3 роки виходити в ринг, представляти Україну. Хочу знову стати чемпіоном світу. Розумію, що буде складно, але прагну цього. Перехід у наступну категорію є в моїх планах, бо я багато «ганяю» ваги, скидаю до 10 кілограм перед боєм». «Якщо буде хороша пропозиція в 66 кілограмах, то перейду і боксуватиму там. Хочу боксувати з топовими суперниками. У напівсередній вазі є класні боксери. Хочеться реваншу з Теренсом Кроуфордом» - сказав Постол. |
У темі 1 долучень
Російський боксер Федір Чудінов (23–2, 16 KO) достроково виграв у британця Умара Садіка (10–2, 6 KO) технічним нокаутом в 12-му раунді.
Бій відбувся в підмосковних Хімках. На кону в поєдинку стояв пояс WBA Gold у ваговій категорії до 76,2 кг. У 12-му раунді росіянин провів потужну серію ударів, рефері зупинив бій, а британцеві знадобилася допомога медиків. В результаті 32-річний Чудінов зберіг пояс чемпіона WBA Gold. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Джеймс Тоні поділився очікуваннями від бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом, який відбудеться 17 жовтня:
«Я не здивований, що Ломаченко і Лопес підписали контракт на бій. Це чудовий поєдинок. Я надалі довіряю своєму чуттю. Теофімо Лопес переможе зупинкою. Йому знадобиться чотири раунди. Лопес потужний хлопець. Для Ломаченка це буде зовсім інша ситуація. Теофімо - пекельний боєць. Йому необхідно чотири-п'ять раундів, і бій завершиться». |
Полтава пишається своїм сином:
Непереможний українець нокаутував російського боксера в Єкатеринбурзі https://s8.hostingkartinok.com/uploa...b69badc5e5.jpg Непереможний український боксер напівсередньої ваги Зоравор Петросян технічним нокаутом переміг росіянина Євгена Вазема на турнірі в Єкатеринбурз. 22-річний уродженець Полтави у другому раунді розбив супернику ніс та активно працював першим номером. У четвертому раунді росіян пропустив важку серію ударів, розвернувся до українця спиною і почав тікати до канатів. Рефері не лишалося нічого іншого, як зупинити бій і зафіксувати перемогу Петросяна. Українець здобув свою дев’яту перемогу у дев’яти поєдинках на професійному ринзі. Зазначимо, що Петросян вперше виграв бій за межами України. Вісім попередніх перемог Зоравор здобув у Києві. https://patrioty.org.ua/society/polt...eo-344302.html |
У темі 1 долучень
Непереможений українець Зоравор Петросян (9–0, 4 КО) переміг Євгенія Вазема (9–12, 4 КО) з Росії.
Росіянин відмовився продовжувати бій після потужної серії ударів українця в 4-му раунді. Поєдинок проходив у андеркарді головного бою, в якому українець Едуард Скавінський переміг опонента з Білорусі Дмітрія Астрохова. ВІДЕО: Бій Зоравор Петросян (Україна) – Євгеній Вазем (Росія) |
У темі 1 долучень
17-го жовтня відбудеться бій за 4 титули легкої ваги між українцем Василем Ломаченком та американцем Тео Лопесом. Промоутери випустили офіційний постер поєдинку.
|
У темі 1 долучень
40-річний російський боксер Олександр Повєткін (36-2-1, 25 КО) поділився думкою про прийдешній реванш з Ділліаном Вайтом.
«Я відпочив, провів час з сім'єю, і тепер, коли відома дата реваншу, скоро знову відправлюся в тренувальний табір і буду готуватися так само ретельно, як і в перший раз. Ділліан Вайт - хороший, сильний боксер, я це говорив і до першого бою і після нього. Буду готовий вийти на ринг 21 листопада. Упевнений, ми знову покажемо хороший і красивий бокс», - сказав Повєткін. Нагадаємо, що другий бій Повєткіна і Вайта відбудеться 21 листопада. У першому поєдинку росіянин нокаутував британця. |
У темі 1 долучень
35-річний російський боксер Артур Бетербієв (15-0, 15 КО) заявив, що хотів би провести поєдинок із 33-річним українським бійцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО).
«З Усиком ми боксували ще в любителях. Коли він став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, мені стало цікаво зійтися з ним вже в професіоналах, хоча для мене це був ризик, оскільки він важчий на 10 кг. Я висловлював бажання піднятися в його категорію заради поєдинку. Але їхня сторона не відреагувала на це. Бій з ним мені цікавий Моя історія взаємин з Усиком? Я не люблю цю тему: мене засудили, мене це, мене те. Я не кажу про це, тому що в такому випадку людина виглядає скривдженою. Я ні на кого не ображений. Так вийшло. Є експерти, є журналісти, є вболівальники. Будь-хто може подивитися той бій і зробити висновки. Всього з Усиком ми зустрічалися в любителях три рази. Одна перемога в Єкатеринбурзі у межах матчевої зустрічі за мною. Дві — на Олімпіаді і на чемпіонаті світу в Баку, якщо говорити по факту — за ним. Ми боксували за аматорським правилами. Три раунди — дуже мало. Інші рукавички. Все інше. Цікаво, як пройде наш бій з 12 раундів в професіоналах. Хоча, повторюся, для мене це великий ризик. Усик — сильний хлопець, абсолютний чемпіон. Мені цікаво зустрітися з найкращим», — зазначив Бетербієв. |
У темі 1 долучень
Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що прийняв бій проти Василя Ломаченка (17 жовтня) тільки заради чемпіонських титулів в легкій вазі, якими володіє українець:
«Розумієте, мені не потрібен цей бій. Розумієте, про що я? Мені не потрібно було приймати цей поєдинок, але я хотів його провести. Це не через те, з ким я б'юся, а через те, що стоїть на кону. Тепер розумієте? Стати абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. Вловили?». |
У темі 1 долучень
У неділю, 20 вересня, в Дніпрі відбудеться великий вечір боксу під егідою Top Boxing Generation.
У головному бою програми на ринг вийдуть досвідчений боксер Андрій Руденко (32–5, 20 КО) і Костянтин Довбищенко (7–7–1, 4 KO). Також бій проведе 28-річний проспект Віктор Вихрист (2–0, 2 КО), його суперником буде іспанець Габріель Енгуема (10–9, 6 KO). |
У темі 1 долучень
Український боксер легкої ваги Денис Берінчик 8-го жовтня проведе черговий захист титулу інтернаціонального чемпіона WBO.
Компанія K2 повідомила, що суперником став румунський боксер Віорел Сіміон. 38-річний Сіміон провів 25 боїв і здобув 22 перемоги. Серед відомих противників - Лі Селбі і Шакур Стівенсон. Обидва поєдинки Віорел програв. Берінчик 8 поспіль бій буде проводити в Україні. Це буде 4-й захист титулу WBO. |
У темі 1 долучень
У Дніпрі відбулося шоу боксу під егідою промоутерської компанії Top Boxing Generation.
Український суперважковаговик Андрій Руденко (33–5, 20 КО) в 10-раундовому поєдинку взяв гору над Костянтином Довбищенком (7–8–1, 4 КО) одноголосним рішенням суддів. Переможець завоював титул чемпіона України у надважкій вазі. Український проспект Віктор Вихрист (3–0, 3 КО) нокаутував 3-го суперника поспіль. Іспанець Габріель Енгуема (10–10, 6 КО) був відправлений у нокаут в 3-му раунді. |
У темі 1 долучень
Боксер Хосе Педраса, який програв Василю Ломаченку, вважає українця фаворитом в майбутньому поєдинку за 4 пояси легкої ваги проти Тео Лопеса.
«Вважаю, що Ломаченко буде домінувати в поєдинку з Лопесом. Вважаю, що він переможе впевнено, однак занадто розслаблятися йому теж не можна». «Лопес - вибуховий боєць, у нього сильні удари і він здатний завдати шкоди будь-якому боксеру легкої ваги». «Моя поразка Ломаченку? Я радий тому, що зумів показати тоді», - сказав Педраса. Бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17-го жовтня. |
У темі 1 долучень
Сергій Дерев'янченко поділився очікуваннями з приводу свого бою проти чемпіона WBC в середній вазі Джермалла Чарло, який відбудеться в суботу, 26 вересня:
«Я буду його найжорсткішим тестом в середній вазі. Джермалл ніколи не зустрічався з таким, як я. Я буду чинити більший тиск, ніж він звик. Він також ніколи не стикався ні з ким, у кого подібна робота ніг. Я буду працювати на ближній дистанції більше, ніж його колишні опоненти. Головкін дуже відрізняється від Чарло, але Джейкобс схожий стилістично, тому тут буде те, що я вже бачив. У цьому таборі ми тільки привезли інших спаринг-партнерів. Тих, хто може показати, що Чарло принесе в ринг. Ми робимо необхідні поправки з урахуванням нашого досвіду і розробляємо план гри спеціально під Чарло. Спаринг-партнери відмінно попрацювали, і я повністю готовий до 26 вересня. Ми завжди дивимося вперед. Я постараюся швидше здобути перемогу над Чарло, тому ми будемо чинити більший тиск на початку. Ті нокдауни в першому раунді (в боях з Головкіним і Джейкобсом - прим.) були лише короткостроковими моментами. Я швидко рушив далі, залишив їх позаду і повертався в поєдинок. Я сказав собі, що мені просто потрібно бути кращим в останніх раундах. Не зосереджений виключно на тому, щоб поєдинок проходив в певному напрямку, у нас просто є свій план гри, і ми подивимося, що станеться на рингу. Якщо я зможу його нокаутувати, то буду готовий піти на це. Але якщо бій пройде 12 раундів, у мене є всі навички, щоб перемогти рішенням суддів». Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
57-річний американський боксер Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) продовжує наполегливо тренуватися, готуючись до свого повернення в ринг.
«Тіло досягає того, у що вірить ваш розум», — написав Холіфілд в Instagram, коментуючи свої потужні удари по лапам. Евандер тренується за сприяння 44-річного українського екс-боксера Володимира Кличка. |
У темі 1 долучень
Промоутер Едді Хірн визнав, що боксер Ентоні Джошуа готовий зробити титул WBO суперважкої ваги вакантним, щоб йому не заважали провести бій проти Тайсона Ф'юрі в 2021 році.
Проблема для Джошуа в тому, що обов'язковим претендентом на пояс є Олександр Усик, який не хоче чекати, коли відбудеться бій Джошуа - Ф'юрі, а хоче в першій половині 2021 роки вийти в ринг з Джошуа. «Багато зараз розмов про те, що Джошуа потрібно зробити титул вакантним. Чи готовий він? Я вважаю, що так. Якщо він після Пулєва відразу виходить на Ф'юрі, то Ентоні готовий віддати титул WBO». «Можливо, спробуємо знайти рішення з Усиком. Пообіцяти йому, що Джошуа стає абсолютним чемпіоном і тут же зробить пояс вакантним. Якщо Усика це не влаштує, то він на таке не піде». «Джошуа хоче бій з Ф'юрі, щоб визначити найкращого в супертяжах. Якщо з якоїсь причини бій не відбудеться, то Ентоні відразу готовий до бою з Усиком, але йому ще потрібно перемогти Чісору», - сказав Хирн. Якщо Джошуа зробить титул WBO вакантним, то за пояс битимуться Усик і 2-й номер рейтингу. Зараз це Даніель Дюбуа. |
У темі 1 долучень
Український проспект-нокаутер Сергій Богачук (18–0, 18 КО) продовжує знищувати суперників і підбиратися до чемпіонських поєдинків.
В ніч з 25 на 26 вересня 25-річний українець провів бій у мексиканській Меріді. У головному вечора його суперником був місцевий 32-річний боксер Алехандро Давіла (21–2–2, 8 КО). У дуелі планувалося 10 раундів, але стільки Сергію не знадобилося. Богачук весь бій володів перевагою, і мексиканець не зміг продовжити поєдинок після 6-го раунду. Судді зафіксували технічний нокаут, і це 18-та перемогу Богачука на профі-рингу! Сергій Богачук (Україна) – Алехандро Давіла (Мексика) – TKO 6/10 |
У темі 1 долучень
У ніч на 27 вересня відбувся чемпіонський бій в середній вазі. У Анкасвіллі (штат Коннектикут) на ринг вийшли американець Джермалл Чарло (30–0, 22 KO) та українець Сергій Дерев'янченко (13–2, 10 KO).
У 12-раундовій дуелі на кону стояв титул чемпіона світу за версією WBC, що належав Чарло. Бій проходив з перевагою американця. По ходу поєдинку у Дерев'янченко відкрилося серйозне розсічення ока. Незвична тиша стояла в залі, оскільки бій через пандемію проходив без глядачів. Сергій боксував активно, але йому не вистачало руху на ногах. Як тільки зупинявся, відразу ж прилітав жорсткий удар від суперника. Чарлі виглядав дуже потужним фізично, атакував багато, і часто його удари досягали мети. У середніх раундах бою у Дерев'янченко утворилася гематома, ліве око заплило, і Сергій став гірше бачити пересування суперника. В останніх раундах Сергій зібрався, спробував діяти агресивно і часто пробивати серії. У кінцівці у нього пройшов відмінний удар справа. Але цього не вистачило, щоб змінити рішення суддів на свою користь. |
У темі 1 долучень
Теофімо Лопес вважає, що має шанси перемогти Василя Ломаченка рішенням суддів:
«Я такий боєць, що якщо потрясу тебе, то продовжу це робити. Я цілком впевнений, що Ломаченко не витримає це протягом 12 раундів. Коли я готовий фізично і ментально, ніхто не може мене зупинити, хіба що я сам. Багато хто згадує повний бій з Накатані. У тому поєдинку ментально я не був на ринзі. Я весь бій дивився по сторонах, придивлявся, хто там є, шукав дружину і так далі. Справа була в речах, які відбувалися в моєму особистому житті. Тепер все по-іншому. Я очікую, що після цього на мене чекають великі речі. Мені не потрібно вигравати цей бій нокаутом, але якщо він прийде, то я однозначно його оформлю». Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17 жовтня. |
У темі 1 долучень
Теофімо Лопес поділився очікуваннями від бою проти Василя Ломаченка, який пройде 17 жовтня:
«Я вірю, що перенесення бою пішло на користь нам обом. Нам потрібен був відпочинок. Ми потребували цього проміжку часу. Можливо, це принесло нам більше користі, ніж все інше. Я вважаю, що ви побачите, як в ринг вийдуть два свіжих бійця. Не буде ніяких виправдань. Ми будемо в формі, підготуємося, і поєдинок вийде вибуховим. Я з нетерпінням чекаю його. Бій буде конкурентним. Я вважаю, що ставлюся до того типу бійців, які живуть за принципами старої школи, коли кращі билися з кращими. Щоб показати, що ти кращий за інших боксерів, ти повинен з ними зустрітися. Тому я і буду битися 17 жовтня. Багато хто дивиться на Ломаченка як на хлопця, який здатний перемогти будь-кого, стати абсолютним чемпіоном і лідером pound-for-pound. Я тут, що позбавити його всього цього. Я тут, щоб виконати своє призначення і залишити спадщину. Я думаю, що Ломаченко досить зробив в боксі. Вважаю, що прийшла моя черга і мій час. Тому ми ретельно тренуємося, і я знаю, що можу це зробити». Раніше Лопес заявив, що у нього не буде необхідності нокаутувати Ломаченка. |
У темі 1 долучень
Декілька українських боксерів запланували поєдинки на перший квартал 2020 року. Пропонуємо ознайомитися з календарем найближчих боїв українців.
Всі поєдинки з березня до червня були перенесені через пандемію коронавірусу. Січень 24.01.2020. Єкатеринбург (Росія) Едуард Скавінський (Україна, 11–0) – Науель Альберто Галессі (Аргентина, 13–5–1) – UD 10 25.01.2020. Бруклін (Нью-Йорк, США) Денні Гарсія (США, 35–2) – Іван Редкач (Україна, 23–4–1) – UD 12, бій-елімінатор WBC Стівен Фултон (США, 17–0) – Арнольд Хегай (Україна, 16–0–1) – UD 12, бій-елімінатор WBO 31.01.2020. Шрівпорт (Луїзіана, США) Тарас Шелестюк (Україна, 17–0) – Луїс Альберто Верон (Аргентина, 18–1–2) – UD 10, рейтинговий бій Лютий 01.02.2020. Калінінград (Росія) Карен Чухаджян (Україна, 15–1) – Сєргєй Воробйов (Росія, 9–0) – SD 10, за титул чемпіона WBA International 01.02.2020. Копенгаген (Данія) Олівер Менг (Данія, 7–0) – Василь Курасов (Україна, 11–3) – UD 10, за титул IBF серед молоді 08.02.2020. Київ (Україна) Артем Далакян (Україна, 19–0) – Хосбер Перес (Венесуела, 17–2) – UD 12, за титул чемпіона WBA 08.02.2020. Гоппінген (Німеччина) Віктор Вихрист (Україна, дебют) – Андрей Мазанік (Білорусь, 13–10), TKO 1, дебютний бій 22.02.2020. Бровари (Україна) Денис Берінчик (Україна, 12–0, 7 KO) – Ектор Едгардо Сармієнто (Аргентина, 21–1), UD 12, рейтинговий бій Серпень 01.08.2020. Київ (Україна) Владислав Сіренко (Україна, 13–0) – Павло Кроленко (Україна, 3–5), TKO 5, рейтинговий бій Віктор Вихрист (Україна, 1–0) – Семен Пахомов (Україна, 2–10), TKO 2, рейтинговий бій 29.08.2020. Лас-Вегас (Невада, США) Хосе Карлос Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2) – MD 12, за титули чемпіона WBC і WBO Вересень 20.09.2020. Дніпро (Україна) Андрій Руденко (Україна, 32–5) – Костянтин Довбищенко (Україна, 7–7–1) – UD 10, рейтинговий бій Віктор Вихрист (Україна, 2–0) – Габріель Энгуема (Іспанія, 10–9), KO 3, рейтинговий бій 25.09.2020. Меріда (Юкатан, Мексика) Сергій Богачук (Україна, 17–0) – Алехандро Давіла (Мексика, 21–1–2) – RTD 6, рейтинговий бій 26.09.2020. Анкасвілл (Коннектікут, США) Джермалл Чарло (США, 30–0) – Сергій Деревянченко (Україна, 13–2) – UD 12, бій за титул чемпіона WBC Жовтень 16.10.2020. США Євген Хитров (Україна, 20–2) – Александер Вон (США, 15–4), рейтинговий бій 17.10.2020. Лас-Вегас (США) Василь Ломаченко (Україна, 14–1) – Теофімо Лопес (США, 15–0), за титули чемпіона WBC, WBA, IBF, WBO 31.10.2020. Великобританія Олександр Усик (Україна, 17–0) – Дерек Чісора (Великобританія, 32–9), рейтинговий бій Календар боїв регулярно оновлюється. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) зізнався, що вірить в дива.
«Дива там де в них вірять. І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються», — написав Редкач в Instagram. У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25-го січня 2020-го року, Редкач програв американцеві Денні Гарсії одностайним рішенням суддів. |
У темі 1 долучень
Український чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (13-0, 7 КО) прокоментував слова свого наступного суперника Віорела Сіміона (22-3, 9 КО) про те, що українцеві буде непереливки вже до 6-го раунду.
«Я йому подарую шостий раунд, щоб в сьомому забити», - сказав Берінчик під час відкритого тренування. Українець проведе захист поясу WBO International проти Сіміона 8 жовтня під Києвом. |
У темі 1 долучень
Український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, чому не боїться битися в надважкій вазі, незважаючи на більш скромні габарити, ніж у більшості природжених супертяжів.
«Мені все життя говорять, що у мене не вийде, або що я маленький для цього дивізіону. Я просто не звертаю на це увагу. Не думаю, що вони фізично сильніші за мене. Вони можуть бути більша за вагою і за зростом. Але це не є їх перевагою або моїм недоліком. Я виходжу в ринг і знаю, що я повинен зробити. Я ж готувався до цього. Потрібно спалювати себе тут, щоб на виїзді відчувати себе добре. Мені подобається битися на виїздах. Якщо мене звуть до свого лісу, то я готовий приїхати. Якщо вони хочуть приїхати до мене, то нехай приїжджають», - сказав Олександр. Нагадаємо, наступний поєдинок Усика проти британця Дерека Чісора повинен відбутися 31-го жовтня. Читайте також: Промоутер: «По Усику в супертяжах є питання. Бій з Чісорою все покаже» |
У темі 1 долучень
Зараз Олександр Усик продовжує підготовку до бою проти Дерека Чісори, який пройде 31 жовтня.
Вчора тренувальний табір Усика відвідав інший відомий український боксер, Денис Берінчик. Усик і Берінчик сфотографувалися разом з боксером аматорської збірної України Цотне Рогавою: |
У темі 1 долучень
Український боксер Ігор Шевадзуцький (5–0, 5 KO) достроково переміг Аднана Деронью з Боснії та Герцеговини (3–2, 3 KO) в бою, який проходив у болгарському Пловдиві.
Ігор почав бити суперника з першої хвилини. Рефері зупинив бій в третьому раунді, коли суперник українця побував в двох нокдаунах поспіль. 30-річний Шевадзуцький, уродженець Кривого Рогу, який важить 120,7 кг і має прізвисько Халк, здобув п'яту перемогу нокаутом в п'яти поєдинках на професійному рингу. |
У темі 1 долучень
33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) продовжує активну підготовку до бою з 36-річним британцем Дереком Чісорою (32-9, 23 КО).
Усик показав фрагмент свого тренування, де він займається роботою на швидкість ударів. Поєдинок Усик — Чісора повинен відбутися 31-го жовтня. |
У темі 1 долучень
Василь Ломаченко розповів, що є його головною мотивацією в бою проти Теофімо Лопеса (17 жовтня):
«Я постійно відчуваю, що мені кидають виклики. Я не звертаю увагу на Лопеса і хочу завоювати всі титули, стати абсолютним чемпіоном світу. У Лопеса в три-чотири рази більша рука, ніж у мене. Його біцепси і трицепси в три рази більші, ніж мої. Звання абсолютного чемпіона світу - це моя мета, моя мрія. І зараз я дуже близький до неї». |
У темі 1 долучень
Інтернаціональний чемпіон за версією WBO в легкій вазі Денис Берінчик (13-0, 7 КО) і румунський спортсмен Віорел Сіміон (22-3, 9 KO) зважили напередодні свого бою.
Українець майже на кілограм переважив свого опонента. Вага Берінчика - 61,2 кілограма, Сіміона - 60,5. Відзначимо, що це буде четвертий захист титулу для Берінчика. Вечір боксу відбудеться 8 жовтня в заміському комплексі «Equides club» в селі Лісники Київської області. В андеркарді виступлять екс-чемпіон Європи Максим Бурсак (36-6-2, 16 КО), проспект легкої ваги Василь Чоботар (5-0, 2 КО) та чемпіон України Мішико Беселія (20-1, 14 КО). У прямому ефірі поєдинки можна буде подивитися на сервісі MEGOGO. ФОТО. Берінчик відвідав тренувальний табір Усика. |
У темі 1 долучень
Великий вечір боксу від компанії братів Кличків K2 Promotions відбувся 8 жовтня у заміському комплексі «Equides Club» в селі Лісники Київської області.
У головному бою вечора інтернаціональний чемпіон за версією WBO в легкій вазі Денис Берінчик (14–0, 8 КО) вдало провів 4-й захист свого пояса. Його суперником був румунський боксер Віорел Сіміон (22–4, 9 KO). Денис традиційно порадував публіку яскравим виходом на ринг. На цей раз це був навіть не вихід, а приліт повітрям в образі Супермена! Берінчик весь бій володів перевагою, часто проводячи комбінації. Денис швидше рухався та потужно пробивав. У кінцівках 6-го і 7-го раундів суддя відкривав рахунок для Сіміона. Перемога українця сумнівів не викликала. Кут румунського боксера відмовився від продовження бою перед початком 8-го раунду. Рефері зафіксував 14-ту перемогу Берінчика на профі-рингу! Денис Берінчик після поєдинку розповів: «Цей бій склався добре. Були деякі помилки, і є над чим працювати. Йдемо правильним шляхом. До вершин, до найвищих досягнень. Хочу боксувати в бою-елімінаторі та потім поборотися за титул чемпіона світу». У боях андеркарду перемоги здобули відомі українські боксери Макс Бурсак і Василь Чоботар. Колишній претендент на чемпіонський пояс в суперсередній вазі Макс Бурсак (37–6–2, 16 КО) одноголосним рішенням суддів переміг Дмитра Семерніна (14–7–1, 8 КО). Після 8 раундів всі судді віддали перемогу лідеру. Проспект легкої ваги Василь Чоботар (6–0, 2 КО) роздільним рішенням суддів переміг Олександра Абрамяна (4–1, 2 KO). Двоє суддів у 8-раундовому бою віддали перевагу Василю, а один дав нічию: 79–73, 76–76, 78–74. Відео бою: Денис Берінчик (Україна) – Віорел Сіміон (Румунія) – TKO 7/10 |
У темі 1 долучень
Голова промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк розповів в ефірі MEGOGO, що збирається співпрацювати з чемпіоном світу в любителях Олександром Хижняком, який незабаром перейде в професіонали:
«Нові імена в профі? Ми тримаємо руку на пульсі щодо аматорської збірної України. Там є декілька талановитих боксерів. Про одного я вже кілька років говорю. Це мій улюблений боксер серед олімпійців Олександр Хижняк. Якщо Олімпійські ігри відбудуться, то ми готові почекати. Якщо ж їх не буде, то будемо запрошувати Хижняка в професіонали». Олександр Хижняк є чемпіоном світу та Європи 2017 року, переможцем Європейських ігор 2019. |
У темі 1 долучень
За інформацією ЗМІ, третій бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером за пояс WBC суперважкої ваги скасований і не відбудеться.
Вайлдер програв Ф'юрі, проте в контракті був пункт про реванш. Деонтей скористався право реваншу, проте нібито рамки по часу проведення вже вийшли і поєдинку не буде. Правда, сторона Вайлдера це заперечує. Шеллі Фінкель, один з промоутерів боксера, заявив, що бій відбудеться в грудні. «Все це неправда, що пишуть про скасування. Бій відбудеться в грудні», - сказав Фінкель. Точної дати і місця проведення бою все ще немає. Сам Ф'юрі націлений на поєдинок з Ентоні Джошуа за об'єднання поясів суперважкої ваги. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Девін Хейні оцінив ймовірність проведення бою проти Василя Ломаченка:
«Якщо чесно, я вважаю, що Ломаченко готовий битися, але я не думаю, що цього хоче його команда. Вони вважають, що це не в його інтересах. Але він - справжній чемпіон. Він довів, що готовий зустрічатися з найкращими. Я не знаю, як ESPN і DAZN домовлятимуться про цей бій. Не хочу сказати щось таке, що негативно вплине на організацію бою. Тому що я говорю одне, а потім це перебріхують». 17 жовтня Ломаченко проведе бій проти Теофімо Лопеса. |
У темі 1 долучень
Відомий український боксер у надважкій вазі Владислав Сіренко поділився очікуваннями від бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом, який відбудеться 17 жовтня:
«Не думаю, що Лопес - найсильніший суперник у кар'єрі Ломаченка. У Василя блискуча кар'єра, як в любительському боксі, так і в професійному. Він зустрічався з більш серйозними суперниками. Це моя суб'єктивна думка. Думаю, що треш-ток тільки підбурив нашого чемпіона. Лопесу вже нічого стверджувати. Тому він і говорить про вік. Мені здається, Теофімо почне дуже активно першу частину бою. Скажімо так, спробує застати Василя зненацька. Але у нього це не вийде і буде черговий «no mas» або зупинка бою в пізніх раундах». |
У темі 1 долучень
Болгарський боксер Кубрат Пулєв розповів про те, що підписав контракт на бій з Ентоні Джошуа і незабаром варто чекати офіційного оголошення від промоутерів.
«Контракт підписаний. Бій Джошуа - Пулєв відбудеться 12-го грудня в Лондоні. Це точно. Місце і дата проведення вже не зміняться, обидва боксери підписали контракт», - заявив Пулєв. Кубрат є обов'язковим претендентом на пояс IBF. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версіями WBC Franchise, WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко та офіційний претендент на титул WBO у хевівейті Олександр Усик привітали захисників України зі святом.
«Вітаємо з днем захисника України! Це свято героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за неї! Це свято всіх, хто любить і захищає Україну. Ми всією душею і сердцем за тебе!» - написано на офіційній сторінці боксерів. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Микола Валуєв поділився очікуваннями від поєдинку між володарем поясів WBA, WBO і WBC Василем Ломаченком та чемпіоном світу за версією IBF у легкому дивізіоні Теофімо Лопесом.
«Це буде бій року. Думаю, що обидва пройдуть всю дистанцію і все вирішиться за очками, винести Лопеса складно. У Василя і Теофімо відмінна мотивація, американець навіть відчайдушний. Але знаючи Ломаченка, він його переб'є. Можу сказати, що їхній бій схожий на зустріч Хабіба з Конором. На стороні Ломаченка різноманітність, досвід і вміння перемагати в чемпіонських раундах. Також феноменальна працездатність, просто феноменальна. Лопес же відрізняється молодістю, непоганими швидкісними якостями і, повторюся, відчайдушністю. Але відкритість може зіграти з американцем в мінус», - сказав Валуєв. Нагадаємо, бій між Лопесом та Ломаченком відбудеться 17 жовтня в Лас-Вегасі. |
У темі 1 долучень
Великий вечір боксу за участю знаменитого українського боксера відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня у Лас-Вегасі.
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі зійдуться чемпіон світу WBC (франчайзинговий), WBA Super, WBO Василь Ломаченко (14–1, 10 КО) та володар поясу IBF Теофімо Лопес зі США (15–0, 13 КО). |
Великий вечір боксу за участю українського боксера відбувся в ніч з 17 на 18 жовтня у Лас-Вегасі.
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопеса. Боксували всі 12 раундів. Рішення суддів - 116:112, 117:109, 117:109. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Теофімо Лопес, який таким чином завоював чемпіонські пояси за версіями WBC Franchise, WBA Super, WBO та IBF. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010