![]() |
Кажуть, що коти допомагають зняти стрес. І справді, копнеш ногою засранця - і відразу легше!
|
У темі 1 долучень
NSS-806 (40.5°W)
SIC International 3803 L 27500-3/4 |
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 2 долучень
|
Їдуть Янукович та Азаров по Україні. По дорозі побачили стару, неохайну школу. Янукович Азарову:
- Виділи Яновичу на цю школу зо 2 мільйона грн! Далі подорожуючи надибали на тюрму без всяких там європейських стандартів. Янукович Азарову: - Виділи на всі тюрми України по 20 млн. грн!!! - Але чому ж така несправедливість, Федоровичу? На школу тільки 2, а на всі тюрми по 20 млн грн!!! - А ти думаєш, Яновичу, коли Юлька вийде з тюрми то вона посадить нас за парти...???? |
"Я все одно буду носити твоє прізвище", - крикнула вона йому вслід і вийшла заміж за його брата.
|
- Куме, ти мабуть хворий! У тебе кальцію не хватає!
- А з чого ти взяв, що його не хватає? - Та я з твоєю жінкою вже рік сплю, а в тебе роги ніяк не виростуть!!! |
Кожен приносить щастя: один-своєю присутністю, інший-своєю відсутністю ..
__________________________________________________ __ Студенти-першокурсники - дуже нешкідливі монстри, кучкуються загонами по 20-25 чоловік. Часто для свого подальшого апгрейду відвідують “лекції”, “семінари” і “лаби”. Користуються слабким заклинанням “А ми цього в школі не вчили”, яке ні на кого не діє. |
Юрій Винничук. Убий підараса! Настала пора, коли кожен із нас … Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П’ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь, Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий підараса! За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий підараса! Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса... Ми знову раби й малороси-хохли – Убий підараса! Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб'єш підараса! Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси І - вбий підараса! Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий підараса! Взято тут |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:13. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010