![]() |
Я особливої уваги на це не звертаю, головне щоб на ньому було написано 105С
Якщо дійсно хоче добрі конденсатори, то бери комп'ютерні, але вони в два три рази дорожчі. Таку дрібницю я беру тут radiodetali.com.ua та imrad.com.ua :cool: |
Добрий вечір! Вмене є аська зайти в акаунт неможу реєструвався на емейлі шкода бо маю шаровика тай дещо замовляю по інтернеті. Що можна зробити! Дякую!
|
Цитата:
|
Доброго дня. Назріло питання. Є планшет GoClever Quantum 900 з розбитим сенсором. Такі сенсори є в інтернет магазинах, наприклад такий, але на всіх пише маркировка FX-C9.0-0069F-F-01, а в мене на розбитому FX-C9.0-0069A-F-01. Підійде? Думаю повинен, і вони кажуть що підійде, але хз...
|
Краще брати з парт номером такий як у тебе бо може не робити.
Але впринципі повинен робити. Тільки відразу перевіряй на нп на мертві зони і не знімай плівки. |
...
|
Привіт форомучани! Прошив прошивкою 2.15 ресівер сат-інтеграл S-1218 HD ютуб працює чудово немає список каналів і ключів до нього чи можу від 1227 метал залити список і ключі до S-1218 HD.:)
|
Цитата:
|
Доброго дня форомучани! Стикнувся з ресівером сат-інтеграл 1226 HD К3 прошив дампом неідуть інтернет сервіси, ютуб, айпітіві, прогноз погоди , шара активована чудово працює , як запустити ютуб, хотів би глянути якісь фільми, іде ще роздубути свіжий список каналів, і ключів, і якщо по. Ааа-ще від якого ресівера підходять прошивки! Буду благодарний вам за допомогу!!!
|
Читаєш вітку http://sat-prof.com.ua/showthread.ph...180#post120180 і все стане зрозуміло по його *братам і сестрам*.Ні одне ПО зараз не підтримує ютуб ,а більше про нього на сусіднім форумі з nazir7.Свій дамп виклав по вказаному адресу.Всі дешеві hd тюнера в основному нормально працюють для чисто сат перегляду.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010