![]() |
Сергій, З ДНЕМ ВАРЕННЯ!!!dresmille Життя така дивна штука, що не завжди вдається вчасно отримати те, що хочеться. Ось і сьогодні я хотів привітати тебе першим, а роблю це, напевно, останнім. Але, сподіваюся, від цього тобі не буде менш приємно. Друже,з Днем народження щиро вітаю, Щасті,радості,добра,бажаю, Здоров'я,успіхів,тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя Та буде кращим майбуття! http://s5.rimg.info/61f0e436fff90e18...2a63bb3c02.gif |
Сергій, приєднуюсь до привітань! Бажаю всього найкращого в житті ..
|
У темі 1 долучень
ukrprofregards
Шановний РОСТИСЛАВ!!!Прийми найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаю ВАМ міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаю щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай ВАС у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців,а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ! Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi, На подвір'ї й в гаражі іномарки дві круті, Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки, Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання! Вiтаю з Днем Народження! |
Вітаю з Днем Народження!Щастя, здоровя, всіх Земних благ і Миру на Землі...
|
Вітаю!!!
|
Nalot,
D-Misha, Неймовірно дякую, за таке прекрасне привітання!!! Мені дуже-дуже приємно!! |
Ростислав, приєднуюсь до привітань ! Бажаю всього того чого ти сам собі бажаєш! І що б всі твої мрії збулися !!! drinksregardsdrinks
|
У темі 1 долучень
Ія приєднуюсь до вітаннічка! Ростислав,
З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття |
ukrprofШановні користувачіac&dc,Rogozjan
Хочется підібрати найгарніші побажання для ВАС,та найщиріші слова привітання!!! Як пісня дзвінко ллється, Хай гарно ВАМ живеться, Хай доля посміхається, Здоров'я додається, Хай буде свято на душі, А серце щастям багатіє, Хай водограй вирує почуттів, Збуваються всі мрії! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! АДМІНІСТРАЦІЯ САТ-ПРОФ!!! |
Дякую за вітання!!!!!! Дуже приємно шо мене вітають тут на форумі.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010