Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

slavon 06.06.2013 17:33

Эмин Ну буде 80% і що ???
Якісні конвертори треба ставити на далекі, проблемні і глючні борти, наприклад 75Е, 53Е чи Амос 2/3 з його поперемінно глючними ТР- 11389, 10759. Також бажано якісні конвертори ставити на борти з DVB-S2 TP, наприклад 36Е...
Цитата:

Amos4w частота 11389 час відчасу падає сигнал з 70%до 43,прицьому навсіх інших каналах з цього супутника сигнал високий і стабільний.
Пробуйте підлаштувати конвертор, якщо не допоможе, міняйте його на більш якісний...

Эмин 06.06.2013 22:53

Цитата:

Допис від slavon (Допис 85851)
Эмин Ну буде 80% і що ???
Якісні конвертори треба ставити на далекі, проблемні і глючні борти, наприклад 75Е, 53Е чи Амос 2/3 з його поперемінно глючними ТР- 11389, 10759. Також бажано якісні конвертори ставити на борти з DVB-S2 TP, наприклад 36Е...
Пробуйте підлаштувати конвертор, якщо не допоможе, міняйте його на більш якісний...

в менге стоїть Inverto щось краще є ?

hmura 06.06.2013 23:03

Inverto можуть бути , незнаю чи в нас щось краще найдеш ...

Babangida 11.06.2013 09:23

Доброго дня! Умене таке питання на таріль 90 см. з конвертора hotbird13e чиможна зловити astra 19.2e,куда рухати,який самий сильний транспордер?Я з прикарпаття.зах.укр.

slavon 11.06.2013 09:30

Babangida, З НВ 13Е Астру 19Е не зловиш - потрібно поставляти 4 головку з краю від НВ , фото тут #231
сильні ТР - 10862 H 22000 (польський),
11836 H 27500
11954 H
12226 H

Эмин 18.06.2013 22:34

Привіт усім є питання в мене є тюнер orton x80pvr hdmi ,можна якось зробити щось замість 220в кинуть на акумулятор якийсь і щоб на 2 3 години хватало

kreshnot 18.06.2013 22:51

Эмин, купляй інвертор 12\220вольт,(перше що попалося підруку http://www.stabilizator.kiev.ua/luxeon_inverter.htm)

Эмин 19.06.2013 19:07

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 86224)
Эмин, купляй інвертор 12\220вольт,(перше що попалося підруку http://www.stabilizator.kiev.ua/luxeon_inverter.htm)

більше ніяких варіантів немає?

kreshnot 19.06.2013 20:05

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 86235)
більше ніяких варіантів немає?

Варіанти жавжди є.1.зробити самому.2.купити тюнер з входом 12в

GrayWolf 21.06.2013 00:05

Нарід, маю шалену проблему. Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ. А воно тепер теє, тю-тю. Усьо теперка цифрове. Тих каналів, що є на сателіті їм бракує, бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу польські та Polsat. Як їх тепер можна дивитись, що для цього потрібно? Антени стоять, як і стояли. Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера? Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний.

slavon 21.06.2013 05:35

GrayWolf, Те ж мені проблему знайшов... :D
На НВ 13Е того добра вагон і маленька вагонетка... Підключаєш "цьоцю Шуру" на пакет Полсат Цифровий (в награ 3), якщо буде замало то і NC+ (в сека 3). Для цього бажано мати вдома нормальний нет + дуже бажано мати лінуксовий ХД ресівер, як мінімум GI S8120. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі...
Цитата:

Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера?
У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495
http://www.agsat.com.ua/published/pu...leves-1495.gif

Zhora15 21.06.2013 06:18

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86268)
бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу

Картка Телевізія на карту ,1 рік дивишся ці канали плюс TVN & TVN7 (Polsat-нема).... Картки мають бути на Львівському Радіобазарі..... ціна помоєму 170грн

GrayWolf 21.06.2013 10:52

slavon, це - супер вихід. Але не на часі. Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться. Та й підключати шару заради кількох польських каналів - це, як з гармати по горобцям. У мене решта родини живуть в неті, ТБ практично не дивляться.

Zhora15, не все зрозумів. Зрозумів одне - треба на радіобазар, там є вирішення. :) Дякую!

boris 21.06.2013 11:31

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86271)
Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться

То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,тоlmy:rolleyes:

GrayWolf 21.06.2013 11:43

Цитата:

Допис від boris (Допис 86272)
То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,то

А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;)
P.S.: не забудьте бонусом безкоштовно нову тарілку і голову на 3-4 телевізора з усілякими дісіками etc.

boris 21.06.2013 11:46

Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить.

GrayWolf 21.06.2013 11:53

slavon,
Цитата:

Допис від slavon (Допис 86269)
У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495

У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?

slavon 21.06.2013 11:56

boris,
Цитата:

Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.
Цитата:

А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;)
Цікавий Ви чоловік прошу пана... Ви як та кубіта , яка хоче одночасно "рибку зісти і на х*й сісти"...:D :D :D

boris 21.06.2013 11:58

Цитата:

Допис від slavon (Допис 86276)
boris, Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.

Цілком справедливо! Але грошей-катма!:cool:

GrayWolf 21.06.2013 12:03

Цитата:

Допис від boris (Допис 86274)
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?

Там у мене в кінці речення знак питання, як і у Вас. То що це - запитання, чи відповідь? :)
Це єврейський варіант по українськи - відповідь запитанням на запитання. Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Якщо Ви в такому випадку сидите і плачете, то це Ваш вихід з положення. Я віддаю перевагу діїї - пробую вирішити проблему виходячи з існуючих на данний момент умов.

Цитата:

Допис від boris (Допис 86274)

Це питання недавно обговорювалось саме зі Славоном. Прийшли до висновку, що гі.но купляти не доцільно. А на добрий у бюджеті кошти не закладені. Крім того ще потрібно, як я вже згадував, трохи "обвісу" + ще одна регулярна місячна платня, нехай навіть 3-5 у.о. Мені це не потрібно, бо крім батьків ніхто взагалі ТБ не дивиться. Питання (підкреслюю) - нащо мені шара при таких розкладах?

boris 21.06.2013 12:12

Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.У всіх твоїх дописах нічого конкретного.
То тоді у мене запитання!Що і як транслюють на даний час поляки?Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають,а якщо зі супутнико,то самий простий ресивер SD на 13*,там є відкриті польські канали.Тепер зрозуміли мене?

slavon 21.06.2013 12:14

Цитата:

Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть.
Хочуть дивитися хай збирають гроші !!! Нормальний рес коштує нормальні гроші... Більше тут, як на мене, обговорювати немає що...

GrayWolf 21.06.2013 12:19

boris,
Цитата:

Допис від boris (Допис 86279)
Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.

- от потішив, так потішив. :D

Цитата:

У всіх твоїх дописах нічого конкретного.

Цитата:

Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?

Цитата:

Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ.

- цитата №1 з мого першого посту.

Цитата:

Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають

Цитата:

Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний.

- цитата №2 з мого першого посту.

"Тщательнее нужно, тщательнее" ©, як кажуть наші північно-східні сусіди, або, перефразовуючи класика, - уважніше читайте запитання. Без образ. :)

GrayWolf 21.06.2013 12:22

slavon, крайнє прохання, якщо не тяжко, дайте, будь-ласка, відповідь на ось цей мій пост : http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...postcount=1018

slavon 21.06.2013 12:32

GrayWolf,Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т (ось тільки не знаю чи транспортний потік в mpeg2 чи 4. У Львові і області приймаэться в деяких місцях, де напрям на передавачі нічого не закриває
Цитата:

В рясне-2 на звичайну сітку без підсилювача показує 21 канал, на трьох каналах 29,48,61
самий сильніший сигнал на 48, самий слабший сигнал на 29(деколи взагалі нема сигналу)
Цитата:

Вчора знайомий з районного Миколаєва налаштовував DVB-T2 і випадково просканував пакет польських телеканалів Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6, Polsat Sport News... Судячи з карти сигнал приймається з Перемишля.

Цікавить інформація від наших форумчан що саме приймається, на яких частотах, сила сигналу?
Взято тут

Цитата:

У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?
Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.. Прийом буде... З гарантією прийому справа гірша:
1. це далекий і наддалекий прийом
2. немає ніякої грантії що наші 3,14дераси і гандураси не вліплять на сусідньому каналі якийсь 100-200Вт Т2 передавач і як наслідок прийом польських каналів стане неможливим...

boris 21.06.2013 12:35

Цитата:

Допис від slavon (Допис 86284)
І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?

Це потрібно у поляків питати а не тут.

Цитата:

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.

А людина права!Пів дня.

GrayWolf 21.06.2013 12:51

slavon,
Цитата:

Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т

- це чудово, дякую за конкретику.

Цитата:

Взято тут

- спасибі, я там все перечитав, але там не було нічого конкретного.

Цитата:

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю..

- всього лишень 2-й пост. ;) Вибачте, якщо це було так тяжко. :)

Цитата:

З гарантією прийому справа гірша

- якби це Ви передавали :) , та ще й за гроші ... А так, якої гарантіїї я можу від Вас вимагати. Дякую за підказку, потрібно буде десь позичити і спробувати. Якщо піде, то купити.

Велике дякую за конкретні відповіді. Я думаю, багатьох "звичайних" людей (не спеціалістів) вони також цікавлять. Мені, як завжди, це допомогло розібратись в ситуації.

boris,
Цитата:

Допис від boris (Допис 86285)
Це потрібно у поляків питати а не тут.

Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати. А у нас, у Львові, половина місцевих - поляки, а друга половина мають родичів, знайомих, чи через день самі їздять в Польщу. :)

slavon 21.06.2013 13:01

Цитата:

А у нас, у Львові,
Де Ти приблизно живеш у Львові ??? Напрям на кордон (з піденого-заходу до північного-заходу) відкритий ???

boris 21.06.2013 13:06

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86286)
Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати

У нас в Умані 32% населення поляки.Є величезний діючий костел.Я налагоджував багатьом полякам Умані на супутник 13*,щоб приймали польською мовою і ніхто не переймався як,чим і на що приймати польські канали.

GrayWolf 21.06.2013 13:09

slavon, В Рудно, в одній з найвищих точок. Поруч нічого високого немає, горизонт в усі боки відкритий, антени стоять на висоті ~ 15 метрів над землею. Є лишень санаторій від залізниці, в якому понатикано тарілок в усі боки, і який, по-моєму, випромінює більше, ніж приймає. Але він десь за півкілометра.

slavon 21.06.2013 13:11

GrayWolf,пробуй...

GrayWolf 21.06.2013 13:11

Цитата:

Допис від boris (Допис 86289)
У нас в Умані 32% населення поляки.Є величезний діючий костел.Я налагоджував багатьом полякам Умані на супутник 13*,щоб приймали польською мовою і ніхто не переймався як,чим і на що приймати польські канали.

От би і відповів по темі. Ну не хочу я "Шуру". Мені це фінансово не вигідно. Що не зрозуміло? А про поляків - я нікого не збирався ображати - є, то й є. Може он у нас Славон поляк, то я його й питаю, згідно твоєї поради. ;)

GrayWolf 21.06.2013 13:13

slavon,
Цитата:

Допис від slavon (Допис 86291)
GrayWolf,пробуй...

Дякую! :D

boris 21.06.2013 13:14

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86292)
нас Славон поляк

А ми із ним гонорові поляки!!!dresmille:D

slavon 21.06.2013 13:17

GrayWolf,
Цитата:

Мені це фінансово не вигідно. Що не зрозуміло? А про поляків - я нікого не збирався ображати - є, то й є.
шо не вигідно - за 3-5 баків/міс можна дивитися практично весь горизонт - починаючи від москалів з 85Е і до екстри на 4W...
Цитата:

Може он у нас Славон поляк, то я його й питаю, згідно твоєї поради. ;)
ні, Славон , за національністю українець...

boris 21.06.2013 13:19

Цитата:

Допис від slavon (Допис 86295)
за національністю українець.

;););)dresmille

felix 21.06.2013 14:03

Хлопці вирішив спитати про Т2 маю такий телевізор UE32ES5507 (з Т2) чи можна приймати на кімнатну антену (є на радіобазарі антени Т2 по 80 гр) без блока живлення? відстань до Високого Замку приблизно 6-8 км. і про польське Т2 . для прийому їхніх каналів потрібно зовнішню антену (відстань до Перемишля -80 км)?

hcet 21.06.2013 14:50

GrayWolf, Перевірити чи є сигнал DVB-T, наприклад з Перемишля, можна тут
http://http://www.dvbtmap.eu/mapcoverage.html?chid=5213
Польський аналог передавався з силою 100kW, а цифра - лише 20kW, тому прийом можливий тільки в 20-25км від передавача. Але пробуйте на антену з підсилювачем(не сітку): Перемишль - Mux 3, 24k, 498 MHz, H, 20 kW (TVP1, TVP HISTORIA, TVP INFO, TVP KULTURA, TVP POLONIA, TVP2 HD, TVP ROZRYWKA), Mux 1, 48k, 690 MHz, H, 20 kW (TVP1 HD, TVP2, ESKA TV, POLO TV, TTV, ATM ROZRYWKA), Mux 2, 59k, 778 MHz, H, 20 kW (POLSAT, TVN, TVN7, PULS,PULS2 POLSAT SPORT NEWS, 4, 6). Тюнер DVB-T, стандарт MPEG4 найдешевший в Польщі 100 злотих.

GrayWolf 21.06.2013 21:12

hcet, Щиро дякую за вичерпну відповідь. В одному абзаці більше інформаціїї, ніж на останніх двох сторінках (за виключенням Славона :) ). Виникло кілька додаткових питань:
1.По карті я живу в жовтій зоні (25-42 %%). Чи можливий тут прийом?
2.Судячи по карті Любашув і Томашув Любельськи є ближче до мене. Чи є там передавачі? Просто не зміг розібратись, як це глянути.
3.Хлопці тут не радили брати для перегляду польського ТБ "наші" DVB-T2 тюнера. Чи вони усі такі паршиві, чи є все-таки якісь достойні моделі? І чи будуть вони "розуміти" польське DVB-T?

slavon,
Цитата:

Допис від slavon (Допис 86295)
ні, Славон , за національністю українець...

Я знаю. Соррі. Це був жарт. ukrprof dresmille

hmura 21.06.2013 21:17

Паршиві не паршиві , а "розуміти" польське DVB-T будуть 100 %

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010