![]() |
Эмин Ну буде 80% і що ???
Якісні конвертори треба ставити на далекі, проблемні і глючні борти, наприклад 75Е, 53Е чи Амос 2/3 з його поперемінно глючними ТР- 11389, 10759. Також бажано якісні конвертори ставити на борти з DVB-S2 TP, наприклад 36Е... Цитата:
|
Цитата:
|
Inverto можуть бути , незнаю чи в нас щось краще найдеш ...
|
Доброго дня! Умене таке питання на таріль 90 см. з конвертора hotbird13e чиможна зловити astra 19.2e,куда рухати,який самий сильний транспордер?Я з прикарпаття.зах.укр.
|
Babangida, З НВ 13Е Астру 19Е не зловиш - потрібно поставляти 4 головку з краю від НВ , фото тут #231
сильні ТР - 10862 H 22000 (польський), 11836 H 27500 11954 H 12226 H |
Привіт усім є питання в мене є тюнер orton x80pvr hdmi ,можна якось зробити щось замість 220в кинуть на акумулятор якийсь і щоб на 2 3 години хватало
|
Эмин, купляй інвертор 12\220вольт,(перше що попалося підруку http://www.stabilizator.kiev.ua/luxeon_inverter.htm)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Нарід, маю шалену проблему. Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ. А воно тепер теє, тю-тю. Усьо теперка цифрове. Тих каналів, що є на сателіті їм бракує, бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу польські та Polsat. Як їх тепер можна дивитись, що для цього потрібно? Антени стоять, як і стояли. Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера? Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний.
|
GrayWolf, Те ж мені проблему знайшов... :D
На НВ 13Е того добра вагон і маленька вагонетка... Підключаєш "цьоцю Шуру" на пакет Полсат Цифровий (в награ 3), якщо буде замало то і NC+ (в сека 3). Для цього бажано мати вдома нормальний нет + дуже бажано мати лінуксовий ХД ресівер, як мінімум GI S8120. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі... Цитата:
http://www.agsat.com.ua/published/pu...leves-1495.gif |
Цитата:
|
slavon, це - супер вихід. Але не на часі. Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться. Та й підключати шару заради кількох польських каналів - це, як з гармати по горобцям. У мене решта родини живуть в неті, ТБ практично не дивляться.
Zhora15, не все зрозумів. Зрозумів одне - треба на радіобазар, там є вирішення. :) Дякую! |
Цитата:
|
Цитата:
P.S.: не забудьте бонусом безкоштовно нову тарілку і голову на 3-4 телевізора з усілякими дісіками etc. |
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить. |
slavon,
Цитата:
|
boris,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Це єврейський варіант по українськи - відповідь запитанням на запитання. Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Якщо Ви в такому випадку сидите і плачете, то це Ваш вихід з положення. Я віддаю перевагу діїї - пробую вирішити проблему виходячи з існуючих на данний момент умов. Цитата:
|
Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.У всіх твоїх дописах нічого конкретного.
То тоді у мене запитання!Що і як транслюють на даний час поляки?Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають,а якщо зі супутнико,то самий простий ресивер SD на 13*,там є відкриті польські канали.Тепер зрозуміли мене? |
Цитата:
|
boris,
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
"Тщательнее нужно, тщательнее" ©, як кажуть наші північно-східні сусіди, або, перефразовуючи класика, - уважніше читайте запитання. Без образ. :) |
slavon, крайнє прохання, якщо не тяжко, дайте, будь-ласка, відповідь на ось цей мій пост : http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...postcount=1018
|
GrayWolf,Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т (ось тільки не знаю чи транспортний потік в mpeg2 чи 4. У Львові і області приймаэться в деяких місцях, де напрям на передавачі нічого не закриває
Цитата:
Цитата:
Цитата:
1. це далекий і наддалекий прийом 2. немає ніякої грантії що наші 3,14дераси і гандураси не вліплять на сусідньому каналі якийсь 100-200Вт Т2 передавач і як наслідок прийом польських каналів стане неможливим... |
Цитата:
Цитата:
|
slavon,
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Велике дякую за конкретні відповіді. Я думаю, багатьох "звичайних" людей (не спеціалістів) вони також цікавлять. Мені, як завжди, це допомогло розібратись в ситуації. boris, Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
slavon, В Рудно, в одній з найвищих точок. Поруч нічого високого немає, горизонт в усі боки відкритий, антени стоять на висоті ~ 15 метрів над землею. Є лишень санаторій від залізниці, в якому понатикано тарілок в усі боки, і який, по-моєму, випромінює більше, ніж приймає. Але він десь за півкілометра.
|
GrayWolf,пробуй...
|
Цитата:
|
slavon,
Цитата:
|
Цитата:
|
GrayWolf,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Хлопці вирішив спитати про Т2 маю такий телевізор UE32ES5507 (з Т2) чи можна приймати на кімнатну антену (є на радіобазарі антени Т2 по 80 гр) без блока живлення? відстань до Високого Замку приблизно 6-8 км. і про польське Т2 . для прийому їхніх каналів потрібно зовнішню антену (відстань до Перемишля -80 км)?
|
GrayWolf, Перевірити чи є сигнал DVB-T, наприклад з Перемишля, можна тут
http://http://www.dvbtmap.eu/mapcoverage.html?chid=5213 Польський аналог передавався з силою 100kW, а цифра - лише 20kW, тому прийом можливий тільки в 20-25км від передавача. Але пробуйте на антену з підсилювачем(не сітку): Перемишль - Mux 3, 24k, 498 MHz, H, 20 kW (TVP1, TVP HISTORIA, TVP INFO, TVP KULTURA, TVP POLONIA, TVP2 HD, TVP ROZRYWKA), Mux 1, 48k, 690 MHz, H, 20 kW (TVP1 HD, TVP2, ESKA TV, POLO TV, TTV, ATM ROZRYWKA), Mux 2, 59k, 778 MHz, H, 20 kW (POLSAT, TVN, TVN7, PULS,PULS2 POLSAT SPORT NEWS, 4, 6). Тюнер DVB-T, стандарт MPEG4 найдешевший в Польщі 100 злотих. |
hcet, Щиро дякую за вичерпну відповідь. В одному абзаці більше інформаціїї, ніж на останніх двох сторінках (за виключенням Славона :) ). Виникло кілька додаткових питань:
1.По карті я живу в жовтій зоні (25-42 %%). Чи можливий тут прийом? 2.Судячи по карті Любашув і Томашув Любельськи є ближче до мене. Чи є там передавачі? Просто не зміг розібратись, як це глянути. 3.Хлопці тут не радили брати для перегляду польського ТБ "наші" DVB-T2 тюнера. Чи вони усі такі паршиві, чи є все-таки якісь достойні моделі? І чи будуть вони "розуміти" польське DVB-T? slavon, Цитата:
|
Паршиві не паршиві , а "розуміти" польське DVB-T будуть 100 %
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010