![]() |
Кожен ранок я починаю з чистого листа, періодично міняючи рулони.
|
З віком бажань стає менше. Скоро вони співпадуть з можливостями.
|
- Знаєш, як заінтригувати?
- Як? - Завтра скажу. |
З наведенням порядку у нас все в порядку. А ось з усуненням бардаку - повний бардак.
|
Стала помічати, що чудові незнайомці, чудові поки незнайомці.
|
У когось в голові таргани, а в мене, схоже, їжачки. Ходять в тумані і матюкаються)
|
Подруги розмовляють:
- Що тобі подарував твій улюблений на 8 березня? - Кулон, колечко і сережки. А тобі? - Ключі від квартири. - Оце так! Коли будеш справляти новосілля? - Не знаю. Є тільки ключі. Саму квартиру він ще не купив. |
У сучасному авто все продумано до дрібниць. Заснув за кермом - бац! І твоє обличчя вже на подушці!
|
Дівчина на співбесіді:
- Комп’ютер знаєте? - Знаю! - А як у вас справи з «Екселем»? - Що ви! Ексель для мене завеликий. Я емочку ношу. |
Я не сова. Сови пізно лягають. Я не жайворонок. Жайворонки рано лягають. Я кішка. Я завжди хочу спати...
|
Британські вчені довели, що лежати зранку в теплому ліжку і нікуди не йти - корисно для здоров’я.
|
Наступить день, коли я все кину і поїду! Але не сьогодні. Сьогодні на роботу!
|
Мені здається, що всі дачники з криміналом пов’язані. Підслухала їхню розмову:
- Сьогодні замочу... Завтра закопаю... |
Найкращий будильник - це мама. Якщо ти попросиш розбудити тебе в 8, то вона розбудить в 7 і скаже, що вже 9.
|
Чоловік відмовився їсти заливний язик, бо він був у свині в роті. Приготувала йому омлет.
|
Між іншим: Якщо людині дати шматок м’яса, він ляже спати ситим, а якщо ще додати дві пляшки горілки - то ще й одягненим.
|
- Скільки разів на місяць випиваєте?
- Усе залежить від місяця, іноді 30, а іноді 31 раз. Буває 28 - але це дуже рідко. |
Чому завжди так виходить??? Коли гарно полікуєш душу то на наступний день дуже болить голова?
|
Чим старше я стаю, тим акуратніше чхаю, щоб нічого не відвалилося і не посипалося...
|
Побачила багато свічок, загадала бажання... задула... Дістала кадилом по писку, вигнали з церкви!
|
Всі люди поділяются на дві категорії: на тих, кого бісить орфографічна помилка в цьому реченні, і на тих, хто її просто не бачить...
|
Внуки спитали в бабусі, як їй жилося в дитинстві. Вона забрала в них телефони, виключила інтернет і вигнала їх на город рвати бур’яни...
|
Кум вів здоровий спосіб життя, тому, коли падав п’яним, кілька разів віджимався.
|
З заяви потерпілої: Лежу зі своїм, тут мій заходить...
|
Дружина після вчорашнього корпоративу прокидається вранці зі страшного бодуна і кричить чоловікові:
- Любий, налий мені шампанського! - Дорога, але зараз лише 9 ранку! - Добре, тоді залий їм вівсяні пластівці. |
У всіх свої проблеми: В жінок при повній шафі - немає що надіти. В чоловіків при повному холодильнику немає що жерти!
|
Вранці дружина принесла мені в ліжко чашку кави і підморгнула. Ще ніколи я так не боявся пити каву.
|
Як не старався фізрук танцювати на дискотеці, все одно получались присідання.
|
Ну що ви за люди такі?! Вам аби хі-хі та ха-ха!!! Ідіть бур’яни рвіть! Скоро картоплю копати!
|
Дзвоню оператору мобільного зв’язку:
- Дівчино, до мене не доходять SMS повідомлення. Відповідь вбила: - Зосередьтесь і уважно прочитайте їх ще раз. |
Криза середнього віку - це коли ти і хочеш і можеш, але не знаєш що.
|
- Ти пересолила!
- Напевне тому, що кохаю тебе. - Це ж як треба кохати, щоб пересолити чай?! |
- Коли пройде наша чорна полоса?
- У нас не полоса. У нас фон. |
На замітку: перед тим як підстригти нігті не забудьте почухати спину.
|
«Теж непогано!» - подумала я, кинувши тапок в кота, а попала чоловіку в голову.
|
- Вона така мила, де ти її знайшов?
- На вокзалі, з поліцією билася... |
Монгольські вчені спростували чутки про те, що земля кругла, насправді вона брудна і скрипить між зубами.
|
Галя на сповіді:
- Чи спала з чужим чоловіком? - Ні, що ви отче! Хіба з чужим заснеш? |
Ніхто не заслуговує поганого. Ніхто! Всі заслуговують тільки доброго. Хтось доброго відношення, а хтось доброго копняка.
|
Задумалася: це не тоді коли проїхала свою зупинку... а коли притягла з собою на роботу пакет з сміттям...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010