![]() |
Всім доброго вечора! Прошу допомоги сьогодні принесли мені прошити ресівер ECHOSTAR DSB-1220 FTA перший раз такого бачу ресівера чи шиється він хто підкаже залишив собі до завтра клієнт погодився нате. Думаю спитаю увас що і як зробити. Наразі дзенкую!)))))))))))))))):):cool:
|
Korpahec,ECHOSTAR DSB-1220 FTA клон Strong 6125, 6126, 6130, 6155 - копай в цьому напрямку ,але не впевнений що софт підійде
|
Доброго вечора!Сьогодні довелось налагоджувати товаришеві інтернет на Sat-Integral S-1228 HD HEAVY METAL через WiFi адаптер...Тюнер роутер знаходить!Ввожу пароль-реєструється а мережі немає...Пробую з тим самим адаптером і роутером тюнер U2C 6B Full HD -мережа є,заходжу у ютуб і дивлюсь...Виходячи з цього роутер і адаптер робочі а чому нема мережі на Sat-Integral... ?Що могло піти не так?
|
В меню е вибир адаптера.
|
Цитата:
|
Підскажіть будласка де показує українські канали спор-1 спорт-2 на якому супутнику чи іде він на шарі забув спитатись вас. Буду вдячний!:cool:
|
Цитата:
|
sanela! Доброї ночі! Немає на віасаті цих каналів спорт-1 спорт-2 хіба евроспорти два.tvsat-prof
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Монітор LG-FLATRON-M1940A-RZ. Пульта до него немає десь загубили. Хто знає де можна його купити!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010