Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

Korpahec 15.12.2017 10:16

Попробувати інший кабель або компорт на ресівері непрацює.

Петрович 15.12.2017 12:29

Цитата:

Допис від KALTER (Допис 121749)
Ні я шию з стаціонарного компютера, дивися в диспечері пристроїв стоїть порт сом 1, не можу зрозуміти може кабель поганий ,
бо тюнер до цьго прошивали .

Я прошваю через сом порт і при прошивці у програмі виставляю сом2 .Можливо вада у кабелі..але варто порти перепробувати.

KALTER 15.12.2017 13:17

ОК дякую спробую міняти порти.

KALTER 15.12.2017 17:28

Добрий вечір. Зміна порту не дало ніякого результату написало що потрібно змінити сом порт пробував на всіх робочий тільки сом 1, скачав програму під віндовс 7 спробував на ній прошити написало невдалася передача даних , те саме пробував і на іншому тюнері результат такий самий ( тюнери одинакові ) .

Korpahec 15.12.2017 19:32

Попробуй другий шнур!:)

Може компорт барахлить на системнику!:)

kreshnot 16.12.2017 09:42

Цитата:

Допис від KALTER (Допис 121762)
Добрий вечір. Зміна порту не дало ніякого результату написало що потрібно змінити сом порт пробував на всіх робочий тільки сом 1, скачав програму під віндовс 7 спробував на ній прошити написало невдалася передача даних , те саме пробував і на іншому тюнері результат такий самий ( тюнери одинакові ) .

спробуй цією прогою

Korpahec 21.12.2017 20:22

Доброго вечора! Підкажіть будласка мені таке! Є плазма і ресівер B6 Full HD підключаю до плазми через шнур HD на пульті від плазми переходжу на HD зображення на теліку є коли все виключаю ресівер і плазму з розетки і потім включаю ресівер і телік то воно автоматично незапускає зображення потрібно брати вруки пуль теліка і переходити в ручному режимі на HD щоб працювало зображення. Чому так! Колись підключав HD ресівери тозапускались автоматично по HD шнурах а тепер ні! Подякував наразі!!!

kreshnot 21.12.2017 20:32

Korpahec, може не повна розпайка шнура HDMI

Korpahec 21.12.2017 21:11

kreshnot! Шнур купований але з дешевих що може таке бути нвіть незнав!:cool::eek:

Петрович 21.12.2017 22:33

Цитата:

Допис від Korpahec (Допис 121839)
Доброго вечора! Підкажіть будласка мені таке! Є плазма і ресівер B6 Full HD підключаю до плазми через шнур HD на пульті від плазми переходжу на HD зображення на теліку є коли все виключаю ресівер і плазму з розетки і потім включаю ресівер і телік то воно автоматично незапускає зображення потрібно брати вруки пуль теліка і переходити в ручному режимі на HD щоб працювало зображення. Чому так! Колись підключав HD ресівери тозапускались автоматично по HD шнурах а тепер ні! Подякував наразі!!!

Мені доводилось підключати такі тюнери до плазми але вхід HDMI я вмикав сам а не автоматично.Коли тюнер був вимкнутий то на плазмі був напис що немає сигналу а коли вимикав/вмикав плазму то вхід не змінювався.Що порадити Вам не знаю а просто ділюсь своїм досвідом!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010