Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

reva 17.02.2018 20:33

Tiger f1

добрый день нужны дампы прошивки наTiger F1 4,5,13,75,,90 заранее спасибо!

Korpahec 14.03.2018 08:53

Доброї ранку! Товариші! Ще стикнувся з однією проблемою ресівер LORTON S2-33 принесли на прошивку я прошив посліднею версією прошивки підключив клієнт до плазми через хд шнур і на другий день мені зателефонував що ресівер працює пів-години і картинка стає на телевізорі на пуль нерагує виключав з розетки тоді включив і працює потім зависає можливо брак бути може чи в прошивці може бути діло я забрав рес підключив через тюльпани годину працював независав що це за лортони з себе представляють маю на продаж 2 штуки ія розчарувався з цим залізом. Підкажіть хто можливо знає про цей металолом. Дякую наразі!!!

симчич 17.03.2018 10:35

Всім привіт! Зіткнувся ось з якою проблемою: на цьому тижні придбав собі ресівер Open Fox x6 m, звичайний HD тюнер. Там також присутня функція перегляду IPTV каналів. Спочатку було все добре, ці канали працювали, там на у списку на першому місці був Квартал ТВ, потім 2 російські канали (назви не пам'ятаю), далі 2 українські канали Футбол 1 і Футбол 2 в HD якості, потім багато каналів Матч, а ще Євроспорт 1 і 2, Казахспорт. Я, як завжди люблю експериментувати, захотів ще додати IPTV каналів до вже існуючих, знайшов плейлист з каналами в інтернеті, перекинув на флешку, з флешки імпортував у тюнер, а канали не додались до існуючих, а замінили їх, тепер не знаю як повернути попередній список каналів. На даний момент знайшов файл з двома українськими каналами Футбол 1 і 2, так що футбол маю де дивитись, але для різноманітності хотілося, що було би побільше спортивних каналів. Може хтось щось порадить чи існує можливість повернення списку IPTV каналів у тюнері? Наперед дякую!

Korpahec 20.03.2018 00:47

Доброї ночі! Хто має прошивку свіжу до ресівера Q-11 буду вдячний!:cool:Дякую!!!:)

Dhsus 22.03.2018 20:51

Доброго вечор всім. Виникло таке питання, чому не відображаються файли з дампами в темах? Наприклад в цій

kreshnot 22.03.2018 21:16

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 123249)
Доброго вечор всім. Виникло таке питання, чому не відображаються файли з дампами в темах? Наприклад в цій

останній дамп відновив,будемо шукати у чому причина

Korpahec 06.04.2018 21:50

Доброго вечора! А чи працює в когось на тітці шурі болт!!!:)

petr202 07.04.2018 08:26

Цитата:

Допис від Korpahec (Допис 123412)
Доброго вечора! А чи працює в когось на тітці шурі болт!!!:)

VIASAT UKRAINAlmy
Яка тьотя працює з VIASAT UKRAINA

romuald 16.04.2018 21:17

Підкажіть, з якого ресивера підходить список каналів до U2C Simax?

Korpahec 19.04.2018 14:29

Доброго дня! Де знайти софт до ресівера GI HD Slim2 під тітку шуру щоб коректо працював з тіткою шурою. Подякував наразі!:cool:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:51.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010