![]() |
Цитата:
|
Всім доброго дня! Є вмене просьба така маю вдома швидкісний інтернет 30 мгб єтакож вайфай роутер нетіс з однією антеною буває на подвірї малий сигнал погано ловить знайшов антену неностейшен М2 кажуть що можна її підключити до роутера цей що в кімнаті а антену причіпити на вулиці і вона буде розавати вайфай як її налаштувати щоб і в кімнаті файфай робив і неностейшен роздавав вайфай насамперед дякую поки що.:)
|
Korpahec, значно дешевше буде ніж наностейшен, та і роздати чи прийняти можна на великі відстані
https://www.youtube.com/watch?v=s-MKhffuPzM |
arki! Я вам щиро вдячний треба сидіти з цим маю неностейшен по дворі хватає відстані багато непотрібно чи можете скинути відео по налаштуванні неностейшена дякую.:)
|
Korpahec, дивіться на ютубі, там все є
|
arki! Привіт! А неностейшен М2 підключати до роутера файфай з блоком поє чи сам кабель від неностейшена напряму до роутера без поє. Дякую!!!:)
|
Korpahec, Привіт. якщо хочеш роздати на більші відстані то думаю да
|
Всім привіт ,хотів спитати є клубнічки на супутниках у відкритому режимі ,а то люди питають не знаю що відповідати ,якщо є то на яких супутниках ,дуже дякую
|
Эмин! Привіт! По каналу сонце крутять еротику, пару разів бачив, атак тільки тітку шуру.:)
|
Привіт ,на яку чистоту налаштовувати 42 і 36 супутники ,нагадайте будь ласка ,і яку чистоту ставити в налаштуваннях сатлинк 6908 на 36 ,трошки забув
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010