![]() |
Їде Новий Російський на Мерсесі. Мимо нього буквально пролітає і йде за горизонт маленька, неказна машинка. Здивувався він, дав газу. На перехресті погонялися. Відкривається вікно та з Мерса висовується здивованісна морда:
― Мужик! Що в тебе за машина? А той сидить блідий весь, аж зелений. Відповідає страшно. ― Та не знаю я... ― А рік, який? ― Не знаю... ― А країна? ― Та не знаю я! ― А їдеш-то звідки? ― З американських гірок. |
Поліцейський стоїть на посту та лається матом, поруч із ним стоїть хлопчик.
― Як вам не соромно картатися під час дитини! ― кажуть обурені перехожіння. ― А ви б на своєму місці не чіплялися? Він уже два тижні ходить за мною й просить переспати з його сучкою, йому, чи бачите, позаріз потрібен поліцейський собака! |
Вчитель географії задав Вовочці питання, чи знає він що-небудь про Панамський канал.
- Ні, на нашому телевізорі такого каналу немає. |
Учитель питає Вовочку:
- Невже ти вмієш рахувати тільки до десяти? Просто розуму не прикладу, ким ти думаєш стати... - Суддею по боксу! |
- Вовочко, чим хворіє велика рогата худоба?
- Коровавірусом. |
Б’юті поради для чоловіків:
- Помийся - Поголися - Вдягнися в чисте і випрасуване. - Ти неперевершений! Чоловік: Знов ці завищені стандарти краси! |
Батько Вовочки у школі на батьківських зборах:
- Ну що ж вдієш, Вовочці в одне вухо влетіло, в інше вилетіло. Вчитель фізики: - Помиляєтеся, звук у вакуумі не поширюється. |
- Вовочко, коли ти нарешті виправиш погані позначки?
- Тату, я щодня намагаюся це зробити. Але вчителька, як на зло, ні на хвилину не залишає журналу без нагляду. |
Батько - Вовочці:
- Я вчора на вулиці знайшов 200 доларів і відніс їх до поліції. А що ти зробив би на моєму місці? Вовочка: - Те саме що й ти. Збрехав. |
- Я котa купив.
- Навіщо? - Дружина мишей боїться. - А миші звідки? - Вчора приніс. - Навіщо?! - Кота хотів. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:09. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010