![]() |
-Лікарю, мене болить горло... Що робити?
-Пососіть "УПСА" -Ви що? майте совість! Я чоловіковий не беру, а у пса тим більше не буду! Оголошення. Шукаю дівчину. Вітчизняного виробництва. Не старше 1987 року випуску. Не биту, не фарбовану. З гарними переднім і заднім бамперами. Без причепа, бажано без пробігу. Ой, а хто там в сусідів так верещить?! -Та то Зоряна, шоб вона здорова була! -Hароджує? -Та ні - вагітніє! |
Викрали нового українця.
Тащать його на озеро, мокають головою в воду, і питають: - Долари є? - Ні. - Євро є? - Ні. - Гривні є? - Мужики, ви або глибше мокайте, або довше тримайте бо нічого не видно. |
У темі 1 долучень
8° West
Now feed&FANN feed&Mkls feed 11045 H DVB-S/MPEG-2 8500 3/4 |
У темі 1 долучень
OPAP TV
Hot Bird - 13° East 11317 V MPEG-4 27500 3/4 SID:44E1 BISS KEY |
У темі 1 долучень
Badr-4, 26°E
DRAMA USA 11919 H DVB-S/MPEG-2 27500 3/4 |
Код HTML:
[B]ДТП в Киеве. Во вторник утром в Голосеевском районе города на полном ходу столкнулись Жигули 1-й модели и «Бентли» стоимостью 280 тыс. евро. Водителю «Жигулей» удалось скончаться на месте. |
|
Дівчинка в полі гранату знайшла,
Довго сиділа, думала вона, "Смикни за колечко" - їй дядько сказав, Довго над полем сандалик літав. |
Бородатий ,може хтось з молодьожі не знає!!!
Цитата:
|
Одна дівчинка встала на ваги, і вони розвалилися.
Дуже шкода, адже вона так і не дізналася, худа вона чи товста -------------------------------------------------------------------- Гламурна москвичка приїжджає погостювати в село до бабусі. - Бабуся, куди у вас тут вночі сходити можна? - У відро. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010