![]() |
Та не так часто вони пригаджуються як здається!
Маю всіх типів та більше року нічого не піднімав! Не убєш нічого якщо голова на плечох! |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Іван86 після того як я вбив пару тюнерів, я захопився ЖТАгами. Дістав плату з ЛПТ портом, накупив ЖТАгів у Varo по 100гр за шт, але з часом відказався від цієї затії. ЖТАги подарував, а ЛПТ плата ще є .На даний час, я не вбив ще ніодного тюнера і вам того бажаю, якщо з розумом ставитися до цього питання. На рахунок виключення світла, купіть собі нормальний УПС і не буде страха що вбєте тюнер..PS:Забув, ще треба спеціальний шнур...60-80гр в ціні.
|
D-Misha, Все правельно Ви пишете...
Я за 7 років вбив 2 тюнера які прошивав ообисто: один, років зо 3 назад, Опен Ф300 - залив "підправлену прошивку від Х800" (вже не пам'ятаю для чого було треба), виявилася від Х820. другий, десь на початку 2013, Жлобо 4100С - тихо помер під час прошивки, J-Tag не поміг, помогла заміна мамки... Хоча інколи приносять тюнера після "майстрів" - піднімаю J-Tagом |
Цитата:
|
Іван86,
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня. Підкажіть де на форумі можна почитати про 36 градус для Globo 4100C.Два часа шукаю неможу знайти. Колись читав , що можна дивитися до 50 каналів.:confused:
|
Vasja1805, Судячи з усього мова йде про пакет 3К на ЕМУ (4 DVB-S TP na EMU)
Cофт шукай у відповідній темі... |
Незнаю чому але неможу вивантажить жодного файла тут на форумі софти, списки каналів тощо, вивантажує дуже довго, врешті решт надоїдає чекати...:confused:
Можливо що користуюсь малошвідкісним жпрс, хоча ж той самий файл(софт та ін) скажімо розміром 4мбт, завантажує за пару хв .... slavon чого воно так? |
arki, спробуй через яндекс-браузер
|
Підкажіть хто знає.Чи можно перевести JPG,PDF,PNG у LAY?
|
Цитата:
|
Наскільки я знаю, то ні. Треба малювати самому, або мати файли з іншим розширенням, декотрі інші подібні до СпрінтЛейаут програми вміють бачити чужий формат. Я в цьому не дуже, так, колись балувався.
|
Так і думав,бо перелопатив в інеті богато а толку ніякого.
|
http://kazus.ru/forums/showthread.php?t=104887 - Андрію, тут глянь.
|
дякую,зараз подивлюсь
|
Цитата:
1. Замість того щоб перенести подалі від "горинича" тарілку на 36е(адже там не було вдалого місця), я просто змінив конвектор на саморобний з вставленою пластинкою(десь читав що не контактує). 2. Старий проблемний твін(євроскупердяй) змінив на фірмовий квадро. |
Другий варіант обмотати конвертор нтвшний фольгою допомагае пробував особисто !
|
Всім добрий вечір. скажіть будь-ласка, де можна купити мікросхеми 74HC244N для джитага. Де не шукаю, всюди або нема в наличии або під заказ на пару тижнів. В радіомаркеті і чп ворон також немає. Джитаг для 3329С купив у YARO, хочу попробувати сам зробити для STI5518
|
Став таку 74HCT245N(74HC245N) ,схема включення тут http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...5&postcount=12
|
Цитата:
|
Іван86, та схема під Jtag на STi5518 не піде,інше підключення до LPT.Звідти брати тільки підключення микросхемі ,яка відрізняється деяким підключенням pin.Все інше брати з Jtag-а для STi5518
|
Іван86, Прочитай ПП
|
Підскажіть чи можливо замінити лоадер 2.89 на HUMAX va-fox,чи взагалі таке можливо?
|
Mar1k, не знаю може можна..., питання навіщо це робити ??? Ця модель тюнерів доволі древня і як на мене вже віджила своє...
|
Я розумію що це не доцільно робити просто він вмене стоить на роботі,а за свої кошти купляти другий не хочиться,а на радіоринку не знаю чи таке зроблять!
|
Цікавий випадок :)
Є у нас один майстер котрий постійно скаржиться що в нього крадуть дампи а ще додає що більше красти не будуть... Так от, ті реси що він "ремонтує" БЖ не зливають дамп, списки каналів, ключі. Такий приклад, сьогодні принесли такий рес стартрек 550д (клон жлобо 4-5тис) що він колись ремонтував, мені щоб прошив, залив я в нього дамп, потім вже з пулта додав нові канали та пару ключів і вирішив злити цей дамп собі на комп для подальшого застосування. Але коли почав вивантажувати то процес дійшов до 60-80% і зупинився, теж саме відбувається і з списками каналів та ключів. І це вже не перший випадок прошивки тих тюнерів що ремонтує та людина(завантажується добре, вивантажуватися не хоче). Чи то і вправду ставить якісь кондюки в БЖ, чи то що желізо вже відживше і ємкості в БЖ підсохші...:eek: |
arki,Скоріш за все кондюки в БЖ на тому ресі вже підсохші...
|
slavon, скоріш за все але завжди в тих ресах що він ремонтує
|
arki,БЖ там нідочого.Думаю що занижуе напругу по порту RS232 по стороні вивантаження
|
Цитата:
|
arki, Маючи в руках такий рес попробуй з реса на рес,як не піде то точно щось робить.
|
Цитата:
|
значит пора йому зробити зауваження ,мягко виражаючись:mad:
|
Маю модем d-link dsl 2600u після прошивки на нову версію програми модем не відкликається по ip 192.168.1.1 і його не можна налаштувати... Може хто знає що робити?
|
Пробувати підключитися 192.168.0.1 , якщо не піде ресет на заводські
І у самому кінці J-Tag |
Довге нажаття кнопки ресет допомогла, веб інтерфейс знову з'явився!
|
ivantsiura,
Попробуй взнати через команду ipconfig.... Або перегрузи роутер з мережі!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010