![]() |
Спить з телефоном, їсть з телефоном, в туалет ходить теж з телефоном... А коли подзвониш - трубку не бере, не чує...
|
Все, нарешті картоплю викопали!!! Дякуючи Богу, баланс зійшовся: 5 мішків посадили - 5 мішків зібрали!
|
На прийомі у психолога:
- Що вас турбує окрім тривоги. - Комплекси... - Комплекс провини? Комплекс неповноцінності? - Мене турбує коли вже приїдуть ті Ракетно-Зенітні комплекси! |
Зарплата у мене хороша. Вдається навіть щось відкласти... Відкласти купівлю одягу, відпустку і особисте життя
|
Мало того, що сусід вчора до 4-ї ранку святкував свій день народження ...
Так сьогодні з ранку з’ясувалося, що якийсь мудак подарував йому перфоратор. |
І коротко про себе: «По парним - розумниця, по не парним - красуня, на вихідні - богиня»)
|
- Порадь, що купити дружині на день народження?
- Може простіше тобі запитати в неї? - Ну... Таких грошей у мене нема... |
Ознаки того, що ви невизнаний геній:
1. Ви - геній. 2. Вас не визнають. |
Я, теж проти зарплати в конвертах!!! Нехай дають в мішках!!!)
|
Нещодавно гостював в доньки. Коли я попросив в неї газету, то вона відповіла:
- Тато, це 21 століття, візьми мій Ipad. Що сказати... Ця муха так і не зрозуміла, що її вбило. |
Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, але можна сильно зрізати через печінку!
|
Любов робить людину чистішою, принаймні, змушує митися, бритися і прати шкарпетки...
|
Весільні традиції вже давно потрібно міняти! Замість букета в натовп дівчат треба кидати нежонатого чоловіка!
|
У дитинстві день народження - це найулюбленіше свято і подарунки, подарунки, подарунки. У дорослого день народження - це головний біль і витрати, витрати, витрати.
|
П’ятачок:
- Вінні, тобі не здається незручним те, що ти вже дванадцятий раз ходив з тарілкою за солодким?! Вінні: - Ні-і, я казав, що це для тебе! |
Робота потребує різноманіття: втомилася від консервування - іди копати картоплю!..
|
Що означає: «В мене нема часу слухати твоє ниття?» Плануй свій день! Вставай на годину раніше!
|
Кажуть, що вовк не з’їв Червону Шапочку, а навпаки. Після їх зустрічі вона написала еротичний роман «50 відтінків Сірого».
|
Як називається та хвороба, коли у тебе все є, а ти все одно потайки їсиш мівіну?
|
- Ваш улюблений напій зранку?
- Важке питання. А на роботу треба йти? |
На базарі дівчина звертається до продавця-кавказця:
- А скільки коштує ота кофточка? - Вай, красавіца, адин пацелуй! Дівчина до амбала, що стоїть за її спиною: - Вася, розрахуйся. |
- Ти мене кохаєш?
- Так. - А шубу мені купиш? - Так. - А сережки? - І сережки і машину. Поклади рушницю, люба! |
Найважче для дружини моряка - це чекати.
День за днем, година за годиною чекати. Чекати, коли чоловік нарешті піде в море... |
Заходить мадам у маршрутку і питає шофера:
- Скільки коштує проїзд у цьому свинарнику? - Десять гривень з рила, пані. |
Екзаменатор запитує в учениці:
- Я не розумію, ти готувалася? - Готувалася, цілий вечір! - Просяявши, відповідає учениця і дістає з пакета згорток. - Ось я їх скільки наготувала! - Що це? - Як - що? Пиріжки з капустою! Це вам! |
Вона: - Ким ти працюєш?
Він: - Я працюю з тваринами... Вона: - Це так мило... Валерій, 45 років, м’ясник. |
Ніч. Квартира. Голос жінки:
- Вставай, тобі пора додому. Зірвався з ліжка... миттю вбраний був біля дверей... Знову голос жінки: - Марш назад у ліжко! То була навчальна тривога... |
Той, хто рано встає... той мяукає, дряпається, носиться по квартирі, і отримує тапком.
|
Настрій - налити собі віскі, прямо зараз, прямо в гречку.
|
- Ти і по суботам працюєш?
- Так. - Повний день? - Ні, на годину менше, але без обіду. |
Спілкуються дві подруги:
- Ти печінку як готуєш? - Я її гладжу і кажу їй, що наступні вихідні будуть важчі, ніж минулі... |
Одеса. З маршрутки виходить турист і запитує перехожого:
- Скажіть, а де ж ваша знаменита Дерибасівська? - Так це вам ще чотири зупинки проїхати потрібно! - А мені в маршрутці сказали, що мені зараз виходити! - Пробачте, а Ви стояли чи сиділи. |
- З тих пір, як ми стали давати нашому шибенику гроші за хороші оцінки, він став носити додому тільки п’ятірки! Що ти думаєш з цього приводу?
- Схоже, вони ділять виручку з учителем. |
Дуже п’яний молодик намагається дійти додому. Але це йому дається важко: крок вперед, три назад. За ним спостерігає бабуся. Не витримує і каже:
- Синку!.. Іди задом - швидше дійдеш... |
Користуючись нагодою, терміново передаю привіт всім, хто поки що без привіту...
|
Треба мені вдома дещо пофарбувати, пішла в магазин, купила два балончика «Золотої» фарби. По дорозі зустріла циганку, вона пристала до мене: «Позолоти ручку, позолоти ти буде тобі серенча»... Ви би бачили її очі, коли я фукнула їй з балончика фарби на руку...
|
Скільки вітамінів не пий, настрій все одно піднімуть лише гроші...
|
Переписка на шкільному сайті:
- Терміново продається планшет Samsung Galaxy Tab S. - Марія Іванна! Шо за діла?! Ви сказали, що після уроків віддасте!.. |
Спеціально для любителів прогуляти школу: запрошуємо вас на курси підвищення температури!
|
Часи змінюються: машина зараз необхідність, а діти розкіш...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010