![]() |
Дід знайшов в
контакті німця, який поранив його в 1945-му році, вніс його в "Друзі" і тепер їде до нього в гості ... |
|
Виходить мужик(партизан) з лісу, і запитує : - Де німці знаходяться? - Так війна вже як 5 років закінчилася. - Отож треба, а я весь цей час поїзди під укіс пускаю...
|
Внучок запитує дідуся: - Дідусь, ти на війні був? - Був внучок, був... - А руку тобі на війні відірвало? - Так внучок, на війні... - А як це було? - Коли у військкомат тягнули...
|
Дід розповідає внукові історію: - І ось прийшли німці в наше село і говорять: "Вибирайте, мужики, або ми вас згвалтуємо або розстріляємо!"... - І що, що було, дідусь? - Що, що... Розстріляли мене, розстріляли...
|
У концтаборі фашист ходить перед полоненими і на ламаному російському веде пропаганду: - „Хто будет арбайтн хорошо, той буде кушайть сало! Хто будет работать плохо, тот будет кушайть са..са...саа.. ? - Сало! Кричить хохол із заднього ряду. - Ніхт сало, салупа!
|
Іде мисливець лісом дивится
хлопчина в вишиванці когось лєзвієм катує...(М) А що це пан робить? (х)Пан москаля катує.. (м) а чому лєзвієм пане? (х) тому що пан має час і натхнення=) |
Янукович дзвонить Тимошенко:
- «Абонент знаходиться поза зоною» - .. як поза зоною? |
Мужик "чотири" не вимовляв.
Заходить в магазин і каже: - Дайте мені шість батонів, два не треба |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010