![]() |
Слово «психотерапевт» лякає людей. Краще назвімо це - менеджер у зв’язках із реальністю».
|
Учителька запитує дітей:
— Ким ви хочете бути, коли станете дорослими? Вовочка й відповідає: — Я хочу бути дебілом. Здивована вчителька: — Вовочко, а це ще чому? — Бо коли ми з татом гуляємо, він усе каже: “Поглянь на того дебіла, яка в нього машина; поглянь на того дебіла, який у нього будинок…” |
На уроці історії:
— Вовачко, скажи нам, як шляхетні лицарі поводились із переможеними противниками? — Вони здавали їх на брухт! |
Мама: — Так, Вовочко, що ви тут із татом робили, поки мене не було?
Вовочка: — Та все було добре, мамо. Щоранку тато брав мене з собою на озеро, ми запливали на човні на середину й потім я допливав до берега. Мама: — О боже! Це ж велике озеро! Вовочка: — Та не переживай, мамо. Я допливав добре. Важко було лише кожного разу з мішка вибиратися… |
Приходить Вовочка зі школи. Батьки його запитують:
— Як пройшов перший урок сексуального виховання? — А, погано пройшов. Учителька сказала, що в неї сьогодні голова болить. |
- Закрився самий відомий тренажерний зал!
- Який? - Город! |
Кава необхідна для виживання. Динозаври не пили кави, і подивіться, чим усе скінчилося.
|
Якщо під час прибирання уявити, що замітаєш сліди з місця злочину, то стає трішки веселіше)
|
Всі страждають від кохання, а я від графіка на роботі.
|
Ще такого травня не було. Цвітуть тюльпани, вишні у садку, a я милуюсь ними в шапці та пуховику!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010