![]() |
Про це я вкурсі !!! Але нажаль вони мені поки не попадали ... З sh4 Е2 шив головно на Фулани.
|
В моїм краю прошивка тюнера коштує 30грн.і при тому шо треба поставити список каналів таким чином як має бажання клієнт,але переважно в мене самі старі моделі приносі,ох і парив недавно мозок з фердюсоном )) щиро дякую ВАМ хлопці шо підтимали та допомогли , отм сі маю з цими людьми ))
|
Цитата:
|
Моя ціна! На прошивку фергусона 6318 CR і любі фергусона коштуватиме 40 грн а жлобо 4100С 15 грн міг би більше але внас конкурерти слабі! Міг би я поставити їх на місце та що зробити як наш продавець ставит 10 грн за прошивку за любого реса головне я шию ресівір цьому продавцю! (Круто сам собі виновтий)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:
|
Цитата:
|
slavon! Дякую вам за інформацію але люди бувають різні даже не хочеться включати комп за 10 грн і ще як повезе на колегу! ( ДЯКУЮ)!!!!!!!!!!!ukrprof
|
Korpahec,
Цитата:
|
А я хорошим людям навіть вінду можу безкоштовно переставити,а з іншими я просто не спілкуюся,не чіпаю-не смердить!!!!
|
slavoh!!!!!!!!!!!Я вас підтримую на всі 100%!!!!!!!!! Вірдовс попросили поставити я беру за це 80 грн вартує загрузити комп !!! Будем себе рахувати в праці ане без праці! ми ніхто! Коли ми шось вмієм нас бачать! Коли після війни нас небачать! (КОРОТКО):cool:ukrprof
|
Korpahec, вінда7 з драйверами, програмами на ПК - 100 грн., на ноут - 150 грн.
Zhora15,Безкоштовно (за "пиво") тільки найближчим друзям, друзям друзів вже за гроші !!! :D |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010