![]() |
ivantsiura, Це як ??? Кнопка ресет схована в середені, є тільки отвір для скидання модему голкою..
Якщо нет процює, на ПК запустіть командний рядок - пуск/виконати/cmd У вікні cmd наберіть команду ipconfig /all усе що видасть команда виложіть у цій темі... |
Всім доброго дня! Піскажіть хто знає де можна купити ланкобокс для шарінгу умене пока рес Х-820 користувавсь мобілкою та вона накрилась. Порадаили купити таке! Подякував наразі!:):):)
|
Korpahec, десь по форумах бо нивих давно не бачив!
Кембріджі та Lan com бокси не мають майбутнього! Раджу вам купити рес з ланом, наприклад б/у дрімбокс 500 250-300грн б/у !(так і менше глюків як на мене) |
Korpahec, Раджу відразу брати нормальний ХД рес з Linux на борту, як мінімум GI S8120, все решта є у відповідній темі...
|
Всім доброго дня. Скажіть будь-ласка, канали дорчел і хастлер ще працюють на астрі 19,2е? Якщо так, то приблизно доки будуть працювати (якщо є така інформаціія).
|
Цитата:
|
Іван86,Так працюють і ще будуть працювати доки не вирубають на цих каналaх CW, а це приблизно до вересня 2013 р.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім добрий вечір. Вводив сьгодні другу ключ на хастлери на 19.2 в 4100c, діло не увінчалось успіхом. А вот яка проблема. Ввів ID 0d 05, provide 000010 і сам ключ (написав би який але не знаю як приховати, відкрито не ризикнув). І ось що виходить. Сам ключ складаеться з 18 пар чисел, а ресівер дає вводити лише 16. Як ввести той ключ, чи може я не той ключ вводив
|
|
Цитата:
|
Доброго вечора панове, підскажіть будь-ласка чи можна дивитися фільми з флешки на GI S 8120.
|
sanela, Ну ти,друже і видав,а що,хіба вже заборонили????tvsat-prof
|
Цитата:
|
sanela, Я також не зрозумів:eek:
|
А що саме не зрозумілого в мому питані ?
|
sanela, У тебе є флешка із любим фільмом?Якщо є,то постав у рес і включи.Дуже прекрасно буде показувати,даже краще чим із канала.Я так дивлюсь фільми.
|
Так би й зразу сказали, а то щось зайшли з другої сторони. щось з першої спроби в мене так не получилось тій вирішив запитати.
|
Цитата:
|
Що саме не получилось?
|
Все, дякую, розібрався.
|
Привіт, не можу настрояти на globo4100c,36 градус, настроював на каналі союз, сигнал спіймав, але канал не показує. Може хтось підкаже як настрояти, можливо, щось потрібно включити в тюнері?
|
Vasja1805,
Має бути конвертор кругової поляризації,і виставтенно 9750/10750 |
Zhora15, Конвектор кругової поляризації, стоїть, а виставляти 9750/10750 , потрібно в універсальний, чи в "пользоватіль"?
|
Vasja1805,Не має значення , головне що б було 10750...
|
Хочу купити стрілочний тестер, недорого, для дрібних ремонтів, бо до складніших не дійшов... Користувався стрілочним дешевим YX-1000A,,який недавно здох ...Прошу поради, який купити, щоб відповідав моєму розуму...
|
D-Misha, стрілочний не купляйте (не буду пояснювати чому) ....цифровий якісь DT9205
|
Цитата:
|
D-Misha, та такий http://image.made-in-china.com/2f0j0...er-DT9205-.jpg
Ціна десь 40-60грн...але він того варта! (тільки дивіться бо бувають різної якості) Тільки при покупці окремо щупи купіть собі...ну або зробіть самі! |
D-Misha, одного цифрового замало,треба і стрілочний ,але не Made in China.
|
D-Misha,в франківську біля пяного базару є в підвалі магазинчик там є 2 магазина сучасні диталі і радіаньські в нових можна підібрати щось)но ліпше купити дишевий дт 830 набагато удобніший ніж стрілочний
Ростік дт 9205 в нас дишевше 100 ненайдеш тіки в мене в надвірні був ранше по 80) но зато хороший тестер в мене 3 рік но спалив по неуважності амперметр зара хочу собі купити поліпше грн за 300 |
Цитата:
|
D-Misha а він вам потрібен? Він рідко використовуватиметься і в франківську тяжко шось нормальне стрілочне найти) та і перивага стрілочного тіки при провірці конденсаторів (як за швидко стрілка біжить)і з транзисторами є там плюс но невиликийй як на мене то цифровий заміняє на всі 100 і його вистачає
|
Цитата:
|
D-Misha, вимірювач ємності у вас є?
|
Цитата:
|
Цитата:
А саморобний можна зробити якшо можете смд диталькі мікроконтролери паяти) |
Цитата:
|
Цитата:
Пояснювати небуду в чому перевага стрілочного. Можно купити стрілочний ще зроблений у СССР.Краще узяти з дзеркальною шкалою але без захисту від перенапруги(бо будуть випіндрони),або Ц20. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010