![]() |
Скільки вітамінів не пий, настрій все одно піднімуть лише гроші...
|
Мама з дитиною ходять по зоопарку. Підходять до верблюда.
- Кайова! - Ні, це верблюд. - ЄбУт?! - Ні-ні... Кайова, кайова! |
- З вами можна познайомитися?
- Ну попробуй. - Мене Влад звуть. - Ну, що ж, Владе, йди, якщо звуть... |
- А ви куди полетите відпочивати?!?
- Та я літати боюся... - А ви перед злетом випийте... - Я коли вип’ю, мені і тут добре... |
- Я дико перепрошую, але, судячи з кольору вашого носа, у вас має бути штопор!
|
Найсильніший наркотик - унітаз!.. На ньому всі сидять.
|
Здоровий спосіб життя ведуть ті, в кого вже не вистачає здоров’я вести хворий.
|
Багато чоловіків вважають, що якщо їхня жінка не в доброму гуморі, то це її проблеми. Насправді, якщо ваша жінка не в доброму гуморі, то ці проблеми ваші.
|
Сонце світить - я балдію... Дощ іде - я фонарію... Від життя ловлю я кайф... Все чудово... It’s my life.
|
- Куме, ходімо до мене, поможете корову витягнути з сараю, бо здохла зараза... Дасть Бог у Вас здохне, я Вам теж поможу...
|
Узимку чекаєш, коли прийде весна, а навесні - коли нарешті піде зима.
|
У зими є один великий мінус. Мінус двадцять.
|
Через те, що вино-горілчаний магазин розташований ближче до взуттєвого - всю зиму проходив у чешках.
|
Тут всім плювати, ким ти був до цього: маркетологом, банківським працівником чи журналістом, тут ти - ніхто. Копай. Це картопля.
|
- Як я тебе впізнаю?
- Я буду в чорній шапці та синіх джинсах, зріст 180, вага 78. - Ок, я буду в чорній куртці з вагами та рулеткою. |
- Практично живу на роботі, а зарплата не росте...
- Мабуть вираховують за проживання. |
Сусіди якісь дивні: спершу нили, що важко копати картоплю, а коли вночі хтось викопав - псіхують!
|
- Я зрозумів свою помилку... я був неправий... я осел... я не знаю, що ще сказати...
- Скажи «ІА». |
- Для чого в Китаї побудували Китайську стіну?
- Щоб китайці з країни не повипадали. |
- А куди ми йдемо?
- Та так... Хочу вбити одну сволоту. - А якщо вона втече? - Я тобі втечу. |
Вагітна жінка, повідомивши чоловіка, що в них буде друга дитина, гукає першу дитину і питає в нього:
- Дмитро, скоро в тебе буде братик. Яким ти хочеш, щоб він був? - Мамо! Бажано, щоб не рудим, як дядько Микола. |
- А ви молитесь, перед тим як сідаєте їсти?
- Ні. Моя мама вміє готувати... |
?? ???????, ?? ????? ?? ?????? ????????! ???? ????? ?????, ????????? ???? ?????, ???? ????? ?? ?????... ? ???? ?????, ? ????? ?????!)
|
Хлопці, дякую велике за привітання! Окреме дякую тим хто подзвонив з 6 до 9 ранку! Я вас не забуду!
|
Не розумію цю дурну звичку розмовляти з тваринами. Правда Барсику? Чого мовчиш?
|
Найсильніший хід в шахах - це удар дошкою.
|
Рівень забудькуватості: поставила грітися молоко на плиту і забула. Але так як забула включити плиту, все добре.
|
- Діти, я щойно прибрала, а ви вже розкидали печиво по всій хаті. Треба ж цінувати чужу працю.
- Мам, ти нам не чужа. |
Перед брамою раю стоять водій автобуса і священик. До них виходить Святий Петро:
- Ти, водій, проходь, а ти батечку, почекай трохи. Священик обурюється: - Як так? Я все життя церкві присвятив! - Ну і що? У тебе в церкві всі спали, а у нього в автобусі - всі молилися! |
Горілка тільки спочатку коштує дорого, а потім її ціна немає значення.
|
Іноді сиджу і думаю: нахріна мені все це треба? А нахріна відповідає: Треба! Треба! Треба!
|
Це неповторне почуття, коли тебе будять вранці сексом! Дякую, дорогі сусіди!
|
- Дякую за вчорашній вечір. Мені дуже сподобалося...
- Але ми вчора не бачились... - Так, а я про що... |
Дивлюся на себе в дзеркало... Матір Божа! Яка ж я гарна, молода, а сексуальна...! Все: тепер буду брати тільки таке вино!!!
|
Все! Більше нічого не консервую: вночі, без оповіщення тривоги, вистрелила банка з огірками... зі страху ледь не вмерла.
|
Коли не знаєте як жити, зайдіть в соціальні мережі - тут всі все знають...
|
Ні, я, звичайно, знайду вихід з будь-якої ситуації, але дивує інше: як я, зараза, знаходжу туди вхід?
|
- Люди, схаменіться! За межами інтернету є життя!
- Скинь посилання... |
- Офіціант, принесіть мені портал в іншу реальність, від цієї мене нудить.
- Віскі? - Саме так... |
- Коханий, ти не бачив мої діамантові сережки?
- Так в тебе їх ніколи не було! - Саме так!.. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010