![]() |
У темі 1 долучень
Eutelsat W3A (7.0°E)
11144 - Pol: V - SR: 6111 - FEC: - Catйgorie: Sport - Volley Transmis en: MPEG-2 |
Заснули хто де після важкої п"янки.
Вночі всі почали варнякати - "Душно, відкрийте вікна!" Один більш-менш виживший, нащупавши гантелю, крикнув - "Ща, хлопці, посвіжішає!" Кидає гантелю в сторону вікна. Дзвін скла, всім відразу полегшало, всі заснули... Вранці прокинулись - гантеля в телевізорі! |
Сільська родина живе в однокімнатній хатині імає четверо дітей.
В ночі звичайно тато з мамою на пічці,найменша дитина біля пічки і так по старшинству. І як звичайно в ночі батьки починають вошкатись. Спочатку подушка впала, потім одіяло, потім щтукатурка починає сипатись.І тут вже найменше невитримало і каже: мамо тату ви бля поки одного зробите двох вбєте Дзвонить телефон. Трубку піднімає батько трьох дочок. Не встиг він відкрити рот, як голос у трубці ласкаво запитав: - Це ти, моє жабенятко? - Ні, - відповідає він, - говорить власник ставка. |
На Рубльовці вчителька біології,всю
пару доводила студентам,що ягуар - це жива істота... Задача: У Петі було 2 противотанкових гранати.Коля мутив з жінкою Петі.Питання: кого першого покажуть по "свідку" на нтн? |
куме у вас є порнуха на компютері?
-нема,бо вмене память хороша. |
Таких Карпат ви ще не бачили. Повільний політ над Чорногорою на пташиній висоті...
http://www.youtube.com/watch?v=jXdL8...layer_embedded |
По-німецьки «нах» (nach) означає
напрям руху. По українськи теж саме, але конкретніше. |
|
Мам, мамо зроби мені кампотику!
Якого тобі синку з вишеньками, з яблучками? Мам, мені похуй аби солодкий. |
У темі 1 долучень
Eutelsat 3C - 3.1° East
11675 v 6666 11636 V 6666 Fanzone1,2 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010