![]() |
Біжить 90-літній гуцул по полонині. Його питають:
-Куди це ви, діду, так бігцем? -Йой, не питай, бо втікаю від татка, бо я його татка, ну свого діда на х*й послав! |
- я хочу, щоб ми померли в один
день... - дідусю, досить! |
|
Купив олівець від тараканів тепер тиша сидять малюють.
|
|
Приходить медсестра на роботу з
фінгалом,подруги питають що сталося.Вона: - сплю.серед ночі чоловік починає приставати... - подруги: - він напевно сексу хотів?! - та хотів... -а звідки фінгал? - я його нечайно запитала з якої він палати. |
У темі 1 долучень
3°E 11065H10000 AL-Jazeera-feed
"AJS/MARRIOT/WARSWAW HD-feed |
В селі біля Львова на подвірї дідусь
запеклий націоналіст рубає дрова, та бідкається:,,От приїдуть москалі, позарубую собак!,, Тут заїжає на подвіря машина, виходить хлопчина і запитує: Дайбоже діду, як мені до Львова заїзати? Подивився дід на хлопця, не москаль, москаль божого слова не скаже, значить наш. - От синку їдь прямо, а потім на ліво, і будеш у Львові! Проходить час, дід знову бідкається, мовля, приїдуть поскалі, порубаю сокирою собак на шматки. Тут заїжає ,,Волга,, виходить два москалики і запитують: -Дедушка, как нам во Львов доехать? Дід зняв сокиру з плеча, перевірив пальцем чи достатньо гостра, і каже: - Вилазте сука, приїхали вже!!! Так із кожним буде, хто сунеться до нас кацапи! Наречена так переживала перед першою шлюбною ніччю, що відрепетирувала її з сусідом. |
-Мамо,можна я піду з хлопцем
сьогодні на нічну риболовлю? Можна, тільки не забудь накопати презервативів... |
У темі 1 долучень
Globecast UK Encoder 1 28.5*E
TRUE MOVIES 1 12538 H 6111 service id 0001 Video pid:1260 Audio pid:1220 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010