![]() |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
Ключі у форматі .db P.S. Якщо будь-який канал в системі BISS не відкривається, то треба дивитися, як пишеться в ЕМУ назва ключа для цього каналу - так необхідно в списку каналу назвати цей канал! А краще закачати мій ДАМП - там все основне Є! Виправлена робота пакету TNT на Astra1 |
У темі 1 долучень
Основні key.Канали правити не треба.
|
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
Ключі у форматі .db P.S. Якщо будь-який канал в системі BISS не відкривається, то треба дивитися, як пишеться в ЕМУ назва ключа для цього каналу - так необхідно в списку каналу назвати цей канал! А краще закачати мій ДАМП - там все основне Є! |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
Ключі у форматі .db P.S. Якщо будь-який канал в системі BISS не відкривається, то треба дивитися, як пишеться в ЕМУ назва ключа для цього каналу - так необхідно в списку каналу назвати цей канал! А краще закачати мій ДАМП - там все основне Є! |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
Ключі у форматі .db P.S. Якщо будь-який канал в системі BISS не відкривається, то треба дивитися, як пишеться в ЕМУ назва ключа для цього каналу - так необхідно в списку каналу назвати цей канал! |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
Ключі у форматі .db P.S. Якщо будь-який канал в системі BISS не відкривається, то треба дивитися, як пишеться в ЕМУ назва ключа для цього каналу - так необхідно в списку каналу назвати цей канал! |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
формат .db savsav за 09.01.2013 |
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
У темі 1 долучень
Ariva HD new keys
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010