Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Microsoft Windows Update (OS Windows and IE, Office) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3277)

Карабін 17.10.2013 11:58

Та так, шкода шо оперативи тепер тільки 3.2...я на гуртом помпанув прикольну W7 ультімейт 32 біт, по дефолту вже українізована, ставиться на автоматі, зразу сама активується, ви тільки ставите галочки навпроти програм які вам потрібні, є MS офіс, і інші. Після того як ви туцьнули "встановити" все теж ставиться на автоматі. Як кому тре, потім дам посилання в темі.

slavon 17.10.2013 12:20

Карабін,
Цитата:

шкода шо оперативи тепер тільки 3.2...
Це максимальний об'єм ОЗУ що здатний адресувати х32 бітний проц/ОС і на 3,2 Гіга 32Бітна ОС буде працювати краще ніж 64Бітна на 4 Гігах. А якщо наприклад у Вас на ПК ще інтегроване відео, на 0,5Гіга (512МБайт) займе відеопамять, тобто "гуляти" у Вас буде якихось 0,3 гіга (300Мбайт)...
До речі файл "підкачки" для ОС в такому випадку можна взагалі відключити ...
Цитата:

Як кому тре, потім дам посилання в темі.
У темі не варта ... Якщо можна кинь мені у ПП ...

Карабін 17.10.2013 12:26

Добре, потім закину. А чо в темі не можна? Воно ж нікому за дупу не кусає, а комусь може згодитись..

Давай в темі, але не знаю як адмін на то подивиться ...

Zhora15 17.10.2013 13:03

slavon,
Я взагалі відключив оновлення 7ки,чи то зле?
Хай викладає,ти ж колись кидав посилання на доктора веба....

Я ж не викладаю посилання на конкурентів, то ресурс який відомий кожному. Ну, але слово за адміном...

slavon 17.10.2013 13:19

Цитата:

7ки,чи то зле?
Це не є добре ...
Комулятивні оновлення Він 7 качаємо тут або тут (форум вимагає реєстрацію)

D-Misha 19.01.2015 08:43

Я недуже розбираюся в компах. Наразі, це не мій комп, на який поставив ОС Віндовс СП-2. Все працює добре, але звуку немає, чого тільки неробив. На диспетчері завдань, під знаком питання Мультимедія аудіконтролер. Шукав в неті, скачував різні версії драйверів від Realtek- все марно. Дисковод CD-ROM (приймає тільки CD-диски). Віндовс CP-2 записаний на CD-диску, інші версії на DVD Що робити?Ще пробував переставити дисковод з свого компа, щоб поставити іншу ОС -не підходить....:confused:

Vasja1805 19.01.2015 08:53

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 106461)
Я недуже розбираюся в компах. Наразі, це не мій комп, на який поставив ОС Віндовс СП-2. Все працює добре, але звуку немає, чого тільки неробив. На диспетчері завдань, під знаком питання Мультимедія аудіконтролер. Шукав в неті, скачував різні версії драйверів від Realtek- все марно. Дисковод CD-ROM (приймає тільки CD-диски). Віндовс CP-2 записаний на CD-диску, інші версії на DVD Що робити?Ще пробував переставити дисковод з свого компа, щоб поставити іншу ОС -не підходить....:confused:

Я використовую DriverPack Solution, правда він на двд дискові,я записував на флешку,і з флешки встановлював драйвера. DriverPack Solution - программа з драйверами, завжди допомогає знайти драйвера.

D-Misha 19.01.2015 09:13

Vasja1805, DriverPack Solution у мене є на робочому столі -викидає, що всі драйвера встановлені

kreshnot 19.01.2015 09:31

D-Misha, дивишся назву материнки,вбиваєш у гугл назву материнки і дописуєш "аудио драйвер скачать"

D-Misha 02.02.2015 10:47

Як перекинути ОС(файли і програми) на другий компютер?Треба якусь програму?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010