![]() |
Та так, шкода шо оперативи тепер тільки 3.2...я на гуртом помпанув прикольну W7 ультімейт 32 біт, по дефолту вже українізована, ставиться на автоматі, зразу сама активується, ви тільки ставите галочки навпроти програм які вам потрібні, є MS офіс, і інші. Після того як ви туцьнули "встановити" все теж ставиться на автоматі. Як кому тре, потім дам посилання в темі.
|
Карабін,
Цитата:
До речі файл "підкачки" для ОС в такому випадку можна взагалі відключити ... Цитата:
|
Добре, потім закину. А чо в темі не можна? Воно ж нікому за дупу не кусає, а комусь може згодитись..
Давай в темі, але не знаю як адмін на то подивиться ... |
slavon,
Я взагалі відключив оновлення 7ки,чи то зле? Хай викладає,ти ж колись кидав посилання на доктора веба.... Я ж не викладаю посилання на конкурентів, то ресурс який відомий кожному. Ну, але слово за адміном... |
|
Я недуже розбираюся в компах. Наразі, це не мій комп, на який поставив ОС Віндовс СП-2. Все працює добре, але звуку немає, чого тільки неробив. На диспетчері завдань, під знаком питання Мультимедія аудіконтролер. Шукав в неті, скачував різні версії драйверів від Realtek- все марно. Дисковод CD-ROM (приймає тільки CD-диски). Віндовс CP-2 записаний на CD-диску, інші версії на DVD Що робити?Ще пробував переставити дисковод з свого компа, щоб поставити іншу ОС -не підходить....:confused:
|
Цитата:
|
Vasja1805, DriverPack Solution у мене є на робочому столі -викидає, що всі драйвера встановлені
|
D-Misha, дивишся назву материнки,вбиваєш у гугл назву материнки і дописуєш "аудио драйвер скачать"
|
Як перекинути ОС(файли і програми) на другий компютер?Треба якусь програму?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010