![]() |
Цитата:
|
F1+222
|
Доброго вечора всім . У мене здох OrtonHDX405p ,блок живлення там у первічних цепях стоїть така маленька мікросхемка блоха не можу прочитати її може хтось стикався з такою поломкою?
|
Добрий вечір хлопці може хтось підскаже є антена на амос сіріус з другого боку будинку антена на 75 як що взяти звітам перемичку до себе до дісека 15 метрів кабелю чи буде показувати Дякую
|
Цитата:
|
grendolis, можна фото бж?
|
LEXSUS, Запросили на ремонт антени на якій були 3 октоконвертори
6 ресів працювало а 2 ні,заміна DisegC нічого не дала. Кабель -довжина 47м. на лінії стояли проміжні підсилювачі,замінив зєднанням(бочка) різниця в сигналі не відчутна. Так що 15м не довж. |
Дякую SAT-PROF що відізвались фотку виложу пізніше. зблока живлення виходить тільки одна напруга 12-14 вольт провірити не мжливо бо блок не процює стоїть на вихідну напругу конденсатор 1500мкф. 16вольт я подав напругу здругого блока живлення все працює .
Доброго вечора SAT-PROF Мікросхему я все таки прочитав брав аж дві лупи AAJFH що за назва не розумію з неї йде на оптопару на вторічні цепі. Ще забув написати ця мікруха AAJFH коротить SAT-PROF ви з таким блоком живлення не стикались? |
Ви помилились останім символом там AAJFF я думаю що це клон SG6848. http:// www.alldatasheet.com/datasheet-
pdf/pdf/90301/ETC/SG6848.html Її випаяйте та замалюйте підключення, живлення де корпус ітд... Ще фото якісне бажано! Тюнер напевне грозовий! |
Хто вкурсі на яких софтах працює "цьоця Шура" +++ХД з новим ідентом 0500 050В00 ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010