Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Інша техніка (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Робимо простий вимірювач ємності PIC16F84A (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4638)

kreshnot 05.10.2012 19:46

Цитата:

Це-вимірювач!
вуйко, а назвіть точність і клас цього девайса.Тільки не зі стелі.
Цитата:

Це видно по роботі на запаяних в плату конденсаторах.
А ти впевнений що бачиш тільки ESR?
Та ще мені цікаво-при настройці цього "прибору"що бралося за еквівалент ESR.

sattel77 05.10.2012 20:06

kreshnot,а може нехай людина так i думае, навiщо щось доказувати,"смысл"?

вуйко 05.10.2012 20:14

За точність і вирішувальну здатність можете не турбуватись.5мОм вам достатньо?Можна і більше,все залежить від вас.Ви краще потурбуйтесь про те,чим калібрувати будете при такій точності.Навіть сам розробник не проградуював усю шкалу-не мав чим.А ще вам знадобляться прецизійні низькоімпедансні конденсатори,щоб переконатися в правильній роботі приладу.Ви бачили на фото роботу вимірювача на платах.Тепер ви пошартесь по інету і покажіть фото чогось подібного іншими схемами.
Бажаю успіху.
:)

kreshnot 05.10.2012 20:15

sattel77, та він зовсім не тямить в цьому,то так випіндрони.

вуйко 05.10.2012 20:20

Зробиш вимірювач тоді і поговоримо.Бо це називається-плескати язиками!

kreshnot 05.10.2012 20:35

Цитата:

плескати язиками!
вуйко ,в цьому я с тобою згідний-тому пропоную не марнувати мій час і тих хто читає і відповідає на твої безглузді дописи.
Ще раз напишеш якусь охінею відправлю в "баню"

sat-prof 05.10.2012 22:50

вуйко, він ж не міряє ємність одночасно !Його на металолом і зробити (купити) щось з нашої ери...цифрове!

вуйко 05.10.2012 23:43

А як я можу відповісти?Сказав Пан що відразу забанить.:confused:
Хоча,якщо вас цікавить більш детально це питання,то можна поспілкуватись.

kreshnot 06.10.2012 09:35

Цитата:

А як я можу відповісти?
вуйко, можно писати в ПП або в аську.Щось конкретне-пишіть на форум.
Є правила форуму,ще раз почитайте.___________Більше попереджень не буде-правила форуму для всіх однакові.

вуйко 06.10.2012 11:50

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 74707)
вуйко, він ж не міряє ємність одночасно !Його на металолом і зробити (купити) щось з нашої ери...цифрове!

Відповідаю конкретно на ваше питання.Одночасне вимірювання ПЕО(послідовного еквівалентного опору)і ємності не завжди є можливим через те,що конденсатори бувають зашунтовані різними колами з низьким опором.Це цілком підходить для незапаяних конденсаторів.
Тепер що стосується вимірювача-пінцету.Він призначений для вимірювання конденсаторів з низьким ПЕО безпосередньо в платі.Для таких вимірювань потрібен прилад високої точності і вирішувальної здатності,що розробником і було досягнуто.Можу це підтвердити після того,як зробив і протестував цю схему.
А стосовно чогось з нашої ери... цифрового,то я порівнював результати вимірів пінцету і з такими.Після чого залишився надзвичайно задоволений його роботою.З якими порівнював казати не буду,враховуючи надзвичайну чутливість цього питання.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:41.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010