![]() |
Ортон 4100 при підключенні перезавантажуеться 5 раз потім вісяк.Антенна норма бЖ норма. Чекаю підказки.317 міняв. напругу на проц. доводив до 2,0 в. Антенна не підключена норма.
|
колись була ціла партія тюнерів,де два з десяти так поводили себе.там причиною був кварц.
|
Міняв теж саме .... Кажуть инші що це озу... Треба міняти .....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
підключав через LOOP теж саме ....проц чи озу...буду міняти...
|
заміряв просадки немає...
|
Цитата:
|
Це почалося одразу як увімкнули (новий)....
|
Цитата:
|
Цитата:
і що маєш на увазі під словом "вісяк"(весить картинка чи взагалі не включився?) не скупися на слова(меньше жаргона):D . |
Напруги 3,2-4,86-11,4-21,5. Перезапуск 5-6 разів далі пропадає відео ,на тюнере канал, на пульт ДУ не реагуе, зелений діод світе.На ТВ пусто ніякої інформаціі Без антени перезапуска немає.Без 22в перезапуска немае. Повний цикл запуска проходе робе 1-2 хв. далі перезапуск.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Моя думка: у вхідному блочку щось підкорочує (може бути що завгодно). Якщо все буде без видимих КЗ, то я б накинув завідомо робочий вхідний тюнер. То нелегко, я знаю :) Ще раз перевірити LM317 та транзистори в її обв"язці, буває, що ставиш нову, а вона бракована. Взагалі-то на відстані ставити діагноз - справа важкувата... |
Дякую буду далі копати відпишусь....
|
Усім дякую проблема вирішана змінив озу...
|
Globo 6000 пропав звук
|
Цитата:
|
Globo 5000 не запускається (на табло тільки зелений індикатор)
вздуті конденсатори С19 та С24 замінив ..-не помогло ??!! підскажіть що з ним ?? |
Цитата:
|
Цитата:
дякую ukrprof!! |
З цього зразу починати треба було!БЖ це святе !
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
І ще деякі вдосконалення БЖ для зменшення вірогідності вздуття конденсаторів у вторинних колах, які було зроблено мною одразу після покупки Ортона 4100С...
|
У темі 2 долучень
Недавно купив для маминого старенького телевізора ORTON 4100C new з RF-блоком і зустрівся з проблемою настройки на відповідний канал (звук рипів і зображення пливло). Зміна налаштувань у меню тюнера не привела до позитивного результату. І от, що я побачив після "вдосконалень виробника, які не погіршують якість виробу" ... управління по 3-х замість 6-ти проводів, мікросхема MBS74T1AEF відсутня. От вам і характерна поломка від виробника:confused:
|
Цитата:
що продавці вказаного товару наполягали на тому, що поломка сталась внаслідок "некваліфікованого обслуговування приладу":( |
Цитата:
|
as&dc Ваші пости 110-112.
1.на форумі це вже було,ви вже другий хто приписуе собі відкриття з такимиж фото . 2.модифікація БЖ не актуальна. 3.то що викидують в інет не завжди правильне і корисне. |
Цитата:
2. Виставте, шановний kreshnot, ще раз інформацію про діоди, які використовуються в БЖ. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
може хто підкаже стосовно 4100с-вимкнувся під час перегляду каналів-і все...напруги всі є а тюнер мовчить...
|
доречі ,дуже часто попадаються 4050 з дефектом -завісання, перегрівається чіп...виліковували простою заміною радіатора (з більшою тепловіддачою)і пасти...все працює
|
Цитата:
|
Цитата:
|
НА ЗАМІТКУ ПО 4100С
Вже декілька випадків: Розсипається періодично картинка .Всі напруги в нормі. Винуватцем виявився трансформатор БЖ в якому не було екрануючого кільця з фольги.При дотику пальцем до його сердечника різко зростав розсип картинки.Після встановлення екрану проблема зникла.В значній частині останніх тюнерів в БЖ ці екрани відсутні |
Доброго дня, шановні!
Після грози вмер 4100с... Не включається, при підключенні скартом то ТВ періодично збиває картинку ефірного сигналу телевізора.Подивився БЖ. Всі напруги на2-3 В нижче потрібних Де має бути 3.3 В є 0, де 12- є 9 і т.д. І це без навантаження!!! Поміняв конденсатори. Вхідний 47*400, вихідні по колах С13, С15, С19, С1. Ситуація без змін. Є ідеї??? Help!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010