![]() |
Потрібна книжка-інструкція для Openbox S1,зажадав покупець ресивера,а інструкція загубилась.
|
boris, Скажіть покупцеві нехай читає опенбокс фан...
|
slavon, Слава,він не розуміє такого і немає звідки читати.
|
boris, В цій інструкції також немає чого читати, повірте мені на слово - інструкція написана давно для хто знати якого ПЗ ресіверу 8 лінійки, потім поміняли навву на 5 а потім з неї зробили ля с1. Про ЕМУ та інші недокументовоні функції там навіть не згадується...
|
звернися до продавців тюнерів,думаю в когось тай завалялась
|
У темі 1 долучень
boris
Можете роздрукувати!!! |
Хлопці,дякую за допомогу,але покупцеві хочеться тільки оригінальну інструкцію,а не роздруковану із інтернету,ну що ти йому зробиш,хоче і все йому!!!!!
|
boris, Як кажуть москалики
Цитата:
|
slavon, Славо,дуже доречно сказано:o;)
|
Доброго вечора. В мене э таке питання. Останным часом на більшості з каналів під час перегляду скачить на деякий час картинка зображення. З чим це може бути з'язано? з сигналом чи з тюнером.
|
Rom, А звязано може з сигналом.Або антена відхилилась,або головка супутника також,або перешкода перед антеною у вигляді дерева,і т.д.
А які канали і якого супутника? |
Переважно ISTV, 2+2, Інтер, 1+1 і.т.д.
|
Rom, Ці канали на Амосі,треба дивитись до головки(вона права,якщо стояти лицем до тарілки),або перешкода від дерева,новобуда.Що є спереду тарілки?
|
Дякую будемо дивитися. А чи не може залежати це від тюнера?
|
Rom, Ні,тоді всі канали всіх супутників не працювали-б.Є перешкода спереду тарілки аба треба підстроїти головку Амоса.
|
У темі 1 долучень
Тернополяни де в Тернополі можна купити таку штуку.
|
докладніше можна, шо то за штука.
|
Цитата:
Звуковий перетворювач. |
AC3/DTS Digital Audio Decoder 5.1 використовується для сполучення з активною (комп'ютерної) акустикою 5.1 з пристроями мають оптичний TOSLINK і коаксіальним цифровим виходом звуку, таких як комп'ютер, ноутбук, супутниковий ресивер, Xbox, Sony PS3, Blu-ray плеєри (програвачі), HD медіаплеєри (медіацентри) а так же телевізори з вбудованим плеєром і оптичним (коаксіальним) цифровим виходом (майже всі сучасні LCD та плазмові панелі).
AC3/DTS Digital Audio Decoder підтримує декодування цифрових форматів звуку DTS, Dolby AC-3. До AC3/DTS Digital Audio Decoder підтримує оптичний і коаксіальний входи. Технічні характеристики: Декодує цифровий аудіо сигнал DTS/AC-3 і видає його на 6 колонок домашнього кінотеатру (активну акустика). Автоматичне визначення цифрових аудіо сигналів DTS / AC-3 / PCM, декодування форматів Dolby Digital EX / DTS-ES / Dolby Pro Logic II / DTS / AC3, Dolby Digital / HDCD. Перетворює стерео аудіо сигнал в об'ємний аудіо вихідний сигнал у форматі 5.1. Алюмінієвий корпус. Входи: цифровий оптичний вхід цифровий коаксіальний вхід аналоговий стерео вхід (AUX) 3,5-мм. Виходи: 6xRCA аналоговий вихід, 5.1 або 2.1-канальний аналоговий вихід. SW - вихід на сабвуфер; CE - центральний вихідний канал; SR - правий тиловий вихідний канал; SL - лівий тиловий вихідний канал; FR - передній правий вихідний канал; FL - передній лівий вихідний канал. 24-бітний аудіо DSP, 96KHZ/24bit АЦП і ЦАП чіп цифрової обробки. Поділ: 80 дБ (1 кГц) Частотний діапазон: 20Hz-20kHz ± 0.5dB Аналоговий вихідний рівень: 2.2V Розмір: 108 * 75 * 26мм Харчування: 9V/1A. Комплект поставки: SX-512 AC3/DTS Digital Audio Decoder 5.1; Блок живлення; Оптичний кабель; Інструкція Chinese / English Погугли по Інтернет магазинах повинен знайти! |
Чи можна піймати у Львові 31,5* на основну спут.антену я маю у веду 4,5,13*.
|
Цитата:
|
Підкажіть, якою програмою треба користуватися для монтування відео?
|
2vanya2,
Попробуй Цю,але для мене вона надто складна))))) |
доброго вечера пидкажить будьласка як пидключить шаринг на глобо 8100а ищо для цього потрибно мати це можно зробить самому чи треба звати мастера
|
Цитата:
|
Цитата:
|
slavon,
Ти пропонуєш людині в якої тюнер за 30 паперів докупити роутер за 35(мінімум),самому його налаштувати,щей Енігму в якій новачок буде тиждень розбиратися(доречі краще вже тоді спарк він лекший,удобніший і стабільніший,так в Енігмі шара добре працює,але як на мене це єдиний її плюс) vovan19755, Напишіть який у вас нет проводовий чи безпроводовий,чи є ком порт на компі(RS232).І якщо ви людина усідчива і вмієте читати(бо мене на два слова тільки хватає)))) то чому би не спробувати.А краще викликати майстра він за гривень 50 вам все покаже і налаштує(я так перший раз і робив років 6 назад) |
интернет у мене вид интертелекома вильни доступ безпроводний на компи есть виход для шнура
|
vovan19755,
Прекрасно ,а тепер читаєм форум Значить суть така купляєте пакет(реєструєтеся в білінгу(в шапці форума(для прикладу)),купуєте пакет з допомогою вебмані приват24(там є різні способи оплати),получаєте настройки вводите їх в прогу MPCS ,з"єднуєтеся з тюнером через кабель (на тюнері запускаєте ShareMax),запускаєте прогу MPCS і все це при включиному неті!!! Якось так |
Привіт всім! Шановні форомучани принесли на пошивку ресівер HD TV OPENBOX S1 де узяти прошивку до нього. Я наношому форумі дививсь такого немає реса перший раз з таким стикнувся. Ще плюс щоб на прошивці працювала Екстра тіві! Підскажіть мені якщо хтось знає наразі дякую.
|
|
Цитата:
|
openbox s1 є но він не hd
|
У темі 1 долучень
|
В кого є сигнал на цьому транспордері?
TRANSPONDER 11538, V, 22000 QPSK FEC 5/6 19.2°E ( Astra 1 HLMKR) В мене на мультифіді (сіріус в фокусі) сигнал 0%.м.Львів!!! |
Мабуть прийдеться тобi пiдстроiти антену, сигнал на цьому транспондерi добрий.
|
Привіт всім,в мене зник jurnal tv рес.orton4100,в родича працює на12687в6650
|
Доброго дня! амико 8900 як удалити лишні супутніки або у фаворитах роздил укр рус наприклад.Буду вдячний!
|
Цитата:
|
доброго дня пидкажить будьласка як настроять антену СИ диапозона на ямал 90 граусов як настроять сам тюнер для антени
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010