![]() |
Цитата:
|
Дякую за ПЗ,я так розумію це таж прошивка що і на Globo 3000-6000 чи ні?
|
Системну інфу обох ресіверів в студію !!!
|
Цитата:
|
Чи е программи для змини логотипу при завантаженни тюнера ?
|
Для Globo 3000-6000 немає
|
Остання версія прошивки 3.3.87 Emu.Прохання якщо хтось може виложіть прошивку з каналами і ключами.Тюнер знаходитья далеко від мене на другому кінці України,людина в якої тюнер взагалі дупля не ріже в цьому всьому!Прошивку буду відправляти йому по електронній пошті,а по телефону буду пояснювати як зробити прошивку!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А який загружчик порадете для заливання каналів на globo 3000?
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
але оскільки на різних софтах - різні логотипи то, очевидно, логотип зашитий в софті |
Також використовую Upgrade 1.0.7
|
Дайте ключі на канал inter і inter+ і на перший національний 9 значний
ті шоє ногодин відкрити |
Цитата:
|
genych, мині дали начім сайти негодин віткрити http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=23&page=5
|
меч, Архіватор WinRar &/or 7zip собі на ПК поставте
|
Принесли мені в ремонт Globo550D бачить сігнал, сканірує канали, але нема звуку і зображення. Табличка з каналами, меню все це на телевізорі показує, а от зображення каналу і звуку немає. Шив різними версіями прошивок, одинаково. Підкидав блок живлення з іншого рейсу те саме. Може бути процесор вийти з ладу?
|
Цитата:
схема тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=230&page=6 якщо потрібна. |
Цитата:
|
NIKKY,
Якщо АЦП звука на РТ8211 то дуже часто виходять з ладу і в продажі немає.Схеми немаю але це АЦП і відеотракт на транзисторах живляться одною напругою 5в коли це клон 7010.Який процесор в ньому? |
Цитата:
|
добрий день! потрібна допомога! прошиваю globo 6010 TRUMAN-SW3.4.09b. процес іде нормально в результаті темний єкран і пише слабий або відсутній сигнал. в чому причина?
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо дамп або список каналів - тоді виставте входи комутатора DiSegC в Меню Вашого ресівера згідно налаштувань Вашої антени. |
Цитата:
|
Цитата:
|
skvera,У Вас некоректні налаштування портів дісіку для кожного супутнику. Виставіть методом проб і помилок до отримання сигналу або подивіться на антені як у Вас скомутовані конвертори голови на порти дісік комутатора та відповідно виставте в себе в ресівері.
|
Цитата:
перехідні кондесатори в відео тракті. |
Всім дякую! Справді, проблема була в налаштуванні входів комутатора DiSegC.Запрацювало майже все.Amos,Sirius на входах А і В відповідно(чи навпаки,вже не пам"ятаю,але не суть).Hotbird чомусь не реагує ні на один вхід.На ньому, в принципі,тільки пару каналів, які мене цікавлять,та й то не дуже.Але цікаво було б добити питання.В списку супутників він є.
|
Цитата:
|
Народ,якщо я введу ключі на sіtеl в прошивкy trumаn 3.4.09 чи буде показувати цей пакет чи треба щось інше зробити.
|
Цитата:
|
потрібна прошивка (VGA 0.3.3.16.CR) або(VGA.0.3.3.38EMU) на Star track 750СU для активації карти XTRA TV(CONAX)
|
Привіт!Хто знає де подівся перший національний?
|
Пішов з Астри 4А 5Е на Астру 1Ж 31.5Е
|
lavnext, пішов із супутника Astra 4*8 (Sirius) !!!!
|
Так перейшов на 31.5*з 1-го листопада.
|
злітає завантаження софта і дампа після 2-7% з стаціонарного компа (Він 7 Upgrade 1.0.7) на Globo 5000 підскажіть можливі варіанти виправлення ситуації,
напруги в б.ж. 3,3-3,19 5,0-5,22 12-12,9 22-23,9 30-30,4 конденсатори вздуті поміняв |
gesha_rd, яка довжина ноль-модемного кабелю ??? Інші ресівери, на ньому, шиються без проблем ??? Іншу ОС, наприклад Він ХР випробували ??? Запускати упдейте у Він 7, в режимі емуляції Він ХР Ви пробували ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010