![]() |
А я не згоден категорично. Якщо людина зацікавлена в форумі то вона буде зацікавлена в збагачені форуму. А якщо в голові "вітер віє" то нічого не допоможе.
Це діти які хочуть гратися і гадити. А не патріоти форуму, української культури , мови традицій. Не говорячи про збагачення знань в технічному плані. |
Цитата:
|
Пропоную оновити модераторів!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
На форумі постійно по основних направленнях все оновлюється,як за рахунок користувачів,так і модераторів! За порядком на форумі модератори слідкують фактично цілодобово. Трішки були "простоі" у тих,хто був у відпустках, думаю,що зараз і вони підключаться на повну в роботу форуму.
|
Відкритий доступ новачкам до скачки файлів!!!
Поки у тестовому режимі ...тестуйте новачки!Удачі.... |
Рос розділ видалено разом із дописами!!!
|
Цитата:
|
Оце добре!
|
Хлопаки! Топік називається - "Ідеі по розвитку форуму?" , а "Не добре", чи "Погано" !!! :cool:
|
Плануємо з модераторами додати розділ "Globo X80"!
Ще б міні чатик здався....думаю! |
Розділ є!
З чатом ще під питанням! Зараз бог зна що твориться з репутацією треьа напевне обнулити і заново ввести якусь кращу форму!!! |
Я за кнопку "дякую" - це простіше, так як на виду під повідомленням і не займає часу,як з репутаціією возитися, та до дає +1
|
Я теж за кнопку "дякую"
|
Підтримую, кнопка буде нормальним рішенням.
|
я теж за
|
І я також за
|
Приєднууюсь до побажань dresmille
|
Кнопка (дякую)під дописом це просто та зручно-підтримую!
|
Добре!буду пробувати щось!
|
Міні чат працює в тестовому режимі!
|
Після введення в роботу міні-чата пропоную видалити такі теми,як: "Всім привіт!!!" та "Кому не спиться в ніч глуху? вхід з 23год"
|
Саша пiдтримую !!!
|
Цитата:
|
Однозначно, лишні вони...
|
У темі 1 долучень
Ось зустрів в неті сайт з подібною до нас платформою.
|
Зачинив ці дві вже не актуальні після запуску міні-чату теми.
|
Цитата:
Та форумчани його просто не бачать що він знаходиться внизу,тому там і глухо-потрібен деякий час щоб привикли,або перенести на початок!!! |
Сьогодні на сайт зайшло більше 1100 користувачів!!!
|
Додано розділ "Amiko Alien"
|
Пропоную закрити тему Sat новини 53е-90е.(Без обговорень)!!!, так як користувачами було створено багато нових тем по даним спутникам. І може виходить плутанина.
|
genych, я тебе підтримую
|
genych,
BMW, дякую! Закрив... |
В звязву зі спамом....
Тепер діє перевірка адресу е-пошти при реєстрації Означає, що нові учасники не зможуть завершити реєстрацію на форумі до переходу за посиланням, надісланим е-поштою за адресою, вказаною під час реєстрації. Якщо учасник не активує таким чином свій профіль, він залишатиметься у гурті «Учасники, що очікують активації». |
Спам атакує..реєструються боти !(всякі картинки при реєстарції не допомагають)
Зробив тимчасово запитання : Цитата:
|
У темі 1 долучень
Ось додав такий пошук по сайту.....
http://sat-prof.com.ua/attachment.ph...1&d=1338070241 |
Додано нове поле профілю.......
Цитата:
|
Трошки попрацював та зробив такі звання...картинками (згодом вдосконалю)!
Картинка "майстер" буде нараховуватись за 100постів (в тематичних розділах без флейму) Ще заборонив скачувати файли новачкам в розділі: Ремонт тюнерів,JTAG відладка Щоб скачувати файли з форуму потрібно мати щонайменше 5 дописів в тематичних розділах!!! Активація користувачів проходить протягом 1 години З вами ваш сат проф ;) |
Ростик та панове модератори, як ви вважаєте може виділити окремий розділ під ключі, це булоб дуже зручно для всіх, наприклад :
ключі для orton ключі для openbox ключі для dreambox . . . ключі для інших тюнерів. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010