![]() |
Скажить будь ласка, який плагін встановити, щоб він відкрив біс канали, і як ключі до нього обновляти. І щоб дружив з мкасом для халявного триколора. ресівер 8120
|
Може я чогось не розумію, але чому якщо взагалі видаляєш софткам, воно все одно показує? біс канали маю на увазі. плагін перезапускав
|
Іван86,Хто воно ??? Який ЕМУ - вікард чи мкас ??? Ріадер на БІСС з вікарду покажіть
|
мжкам. викард відключив
|
Іван86,Щоб не гадати вміст (список файлів ) папки /var/keys виложіть ???
|
Мжкамд може хавати бісс з autorool.keys
|
тобто якщо я правильно зрозумів, щоб оновити ключі, треба скачати свіжий софткам кей і поміняти. але треба ще щось робити типу "Применить" чи нічого. Ще питання. Бачив в темах пише надавати права 644 і тіпа того. Як це зробити?
|
Іван86,
Цитата:
Цитата:
|
Дякую. Скачав інший мжкамд, інтер+ запрацював. нло ні, але його в принципі так треба як зайцю тріпер. Хіба для галочки і принципа
Зробив ще краще. В мкасі для який під триколор заточений, в бісі частоти не совпадали з тими що реально є в ресівері. Переписав заново - пішло! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт купив на днях GI 8120 в спарк настроїв все включно з ша-ю а з Енігма2 незрозуміло? Умене як розумію в ресивері її немає де взяти сам дистрибутив Енігма2?
Як установити розписано багато. |
YraTT,
Цитата:
|
Zhora15 Привіт!Вчора був 08 сьогодні не дививсь не знаю.
|
Проблема з погодою на Spark (GI S8120. Amiko 8900)
Цитата:
Мова форуму українська !!! Виправляйте !!! |
piol, Шити було не обов'язково. Ось вирішення цієї проблеми з сусіднього форуму
Цитата:
|
slavon,
Я вже два роки маю той тюнер то "навіть не знав що там погода є" ... Хлопці з клубу поправлять..... Тюнер проблемний оказався,ну але ціна відповідна!!! |
Цитата:
Я в 2011 наставив таких ресіверів багато, тільки в дуже запущених випадках, приблизно в 10%, ставив Шпарк, в решта Е2... |
Цитата:
|
boris, Співчуваю друже ...
У мене поки тихо... |
Дякую,Славо,але вже на черзі 2 реси,а на роботу треба бігти.Ввечері розберусь.
|
Зараз глянув на сайті клубу - проблема з погодою на усіх Фуланах з ПЗ 1.2.64 - все це дуже схоже на заплановану дискредитацію цього виробника/типу ресів....
|
slavon, Почали випускати Genius,ось потрібні проблеми для 8120.А Геніус,краще працює чим 8120,установив 3 шт. і клієнти задоволені.
|
boris, Не знаю як на приктиці той Genius, але на сайті клубу про нього ну дуже багато негативу...
|
Славо,а на 8120 скільки було нарікань допоки не зробили нормальне на той час ПЗ?Ось із Генієм також,зварять нове ПЗ(через пів-року) і піде в продажу.
Буду відключатись,бо велика гроза настає. |
Вже вирішили проблему софтом 1.2.65 ,для Аміко
http://z.tuspics.net/img/i/00069/19pv7hsv6zg6_t.jpg Імідж на основі 1.2.65 для Аміко |
|
slavon, Славо,привіт.Бач,я трохи лоханувся,не через пів-року а через півтора дні вийшло.Піде "жара" для клієнтів які самі не вміють прошивати.;):o
|
Питання про GI8120. В тюнері тільки 1 USB порт, чи підтримує тюнер хаб(який саме), або який вихід, коли необхідно підключити одночасно вайфай свисток, флешку, юсб-модем і т.п.?
|
Цитата:
http://www.ebay.com/itm/S0BZ-New-Min...item484fbc55ee і зробити можно так http://fotohosting.info/images/2013/05/23/VI4wy.png |
Питання чи будь-який хаб підтримуватиметься, чи шукати потрібно тільки певні моделі? Чи не впливатиме одночасне підєднання декількох пристроїв на швидкість запису-зчитування на зовн. вінчестер, флешку, стабільність зєднання з інтернетом через вайфай-свисток, юсб-модем, і чи вони нормально будуть розпізнаватися тюнером при такому підєднанні?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім доброго дня. Таке питання. Можна поставити якийсь плагін для халявного триколора, щоб працював разом з rucam? Пробував викард, не дружать.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Іван86, Вам сюди
|
Іван86,
Попробуй Цю,файл кейдата розміщаєш з заміною в папку кеуs ,правда чи підійдуть бісс я не знаю,о ось Діжі турк на мкас 1,0,22 має відкривати.... Вона для фортісів ,але для спарка також має підійти!!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010