![]() |
від 20 до 50 грн.
|
у Бродах 10-30гр
|
Волинська від 20, але як почав вникати бачу халява робить(просто дампами,скачаними із інтернета 500 каналів і якість на Амосі - 40% по Глобо
) + ремонт 20-80 |
Цитата:
|
Це дуже відповідальна і дуже кропотлива робота підтримувати якісні списки каналів (дампи),свіжі ключі (знаю по собі...) і коли народ бере не задумуючись цю працю і перешиває тюнер за 10-15 грн., то це дуже дратує, бо були абоненти,які знаходили перешивку на 5-10 грн меньше від моєі, а особливо,коли ще просили тих "прошивальщиків" знайти мій список в NЕТ-і то це дуже не приємно...
Но припиняти публікацію на сайтах своіх списків,дампів поки цим займаюся не планую - для цього і існує NET, щоб обмінюватися своіми творіннями. Но працю треба поважати і хотя б середню ціну на перешивку тюнерів тримати не меньше 25 грн.! |
Підтримую(savsav )
|
20-40грн.
|
20 прошивка конденсатори + 50 () в загальному ремонт з прошивкою 80-100
|
Цитата:
І ті всі індикатори,які вбудовані в софт реса, не являються вимірювальними приладами,А рівень показників залежить від марки ресивера і від софта,прочому на одинакових ресиверах,якщо будуть стояти різні прошивки,рівень сигналу може показувати не одинаковий,але це не говорить про те,що чутливості одного тюнера буде гірша за другий. Це про якість сигналу а про якість прошивки,то там є багато інших вимог,як-список каналів,налаштування,ключі і ще........:rolleyes: |
savsav;Це дуже відповідальна і дуже кропотлива робота підтримувати якісні списки каналів (дампи),свіжі ключі (знаю по собі...) і коли народ бере не задумуючись цю працю і перешиває тюнер за 10-15 грн., то це дуже дратує...
Цiлком пiдтримую цю думку. Дамп з добре пiдiбраними по тематицi i послiдовностi в загальному списку каналiв (cаме тiльки ним користуеця основна частина наших клiентiв) плюс свiжi ключi i т. д.- повинен коштувати не менше 40-50гр. Менше брати за таку роботу,при нинiшнiх цiнах на все - себе не поважати. Полтава. |
Зазвичай я витрачаю на впорядкування списку каналів 2 - 3 години. Але потім коричтувачі мають рес без непотрібних супутників і неробочих транспондерів. Ціни від 10 до 50 гривень.
|
20грн. стандартній дамп 40грн. сортую під клієнта.
|
Я прошиваю приймачі теж по 40 гривень.
|
Чернівці повна прошивка 20гр.
|
прошивка 20грн. Заміна кондюків до 100грн.
|
Скільки коштує заміна великого кондюка????:p
|
Ціна прошивки в мене залежить від кліента, від 20 до 40 грн :)
|
Із хороших давніх клієнтів беру максимум на сок для діток :) з інших залежить чи принесли девайс мені чи з ноутом до кліента прийдеться їхати. В середньому 25-50 в залежності від ресивера та його характеристик.
|
Який тюнер і на скільки мкф кондюк.
|
50грн
|
Прошиваю по 30гр , оптовикам по 10гр (ящиками)
|
вот дибілів світ понаробив....за 5 грн прошивка тюнера?
так,якщо стянути з нету прошивку список,не вклавши годинку-дві часу,аби посортувати канали,забити ключи,фаворити.............. хотів би я глянути на тихчудо-прошивальщиків,діти років по 15-17........які лиш вміють,скачати,залити і віддати.а самому слабо список зробити? а в разі чого,вдруг світло пропало?.............. подумайте. |
hacjka, це ви кому написали? Якщо в мiй бiк то я вам вiдповiм,що прошивки з iнету не качаю а роблю сам (список та ключi) а за цiну - так тут хто як хоче так i дроче. Прошивок по 30гр у мене в мiсяць 2-3, а оптовики закидують роботою.
Так що менi сказать оптам iдiть в дупу i сидiти в носi ковирятись? а рокiв менi ось-ось 40 гепне. |
:Dмова йшла не про опт.опт то справа інша.я про поодиночні
|
Свої за 20 гривен,чужі 50. Лбителі почитати інструкцію і наловити побільше каналів-100
|
Цитата:
|
25грн - 4100c та подiбнi
20грн - оптова от 5шт. |
звичайні приймачі 20 гр
лінуксові від 40 до 80грн |
Від 20 до 50 грн, залежно від дівайсу....
|
Борислав,звичайні-20гр,решта возиться до Львова.2 роки назад ексклюзиви прошивав за 50гр.Виявилось дороговато для нашого населеного пункту,змінив фах.Тепер тільки добрим знайомим,і то рідко.
|
Для своїх даром почті але дають всігда не меньше 50 грн,а для чужих 40-50 грн
|
20 грн. - в сільській місцевості не розженешся, при томуж як 4100с який шиється кілька хв. так і аріоноподібні і самсунги.
|
Прошивка тюнера повинна коштувати не менше 35-40 . і це не багато якщо врахувати скільки часу забирае редагування.сортування.створення фаворитних списків під потреби кожного кліента.
|
wasul, Угу, тільки клієнт зараз пішов жадний до п**деца....
|
Знайомим даром, а так 20-30 грн. (Глобо та Глобоподібні).
|
А хто прошивав металолом Strong???? xaxaxxxaxax
|
Эмин, Я!
|
Цитата:
|
Ціна прошивки
У нас на Кременечині ві 20-ти до 40-ка.
Залежно від вошкості. |
Я сам вмію прошивати(майже всі популярні моделі вкл Лінуксові)...А ціни!!! в мого знайомого 30грн на дому 50 на виїзді!!!Львів
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010