![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
перший скрин, конвертація в 0.5 бакси https://image.prntscr.com/image/nkcI...JQ_lfBlNLQ.png другий скрин, вже з доларового гаманця на гаманець того сервісу, 0.35 бакса https://image.prntscr.com/image/HfRx...-zrPi43ClA.png прийшов переказ десь за годину, можна поповняти, не дорого виходить, головне що зручно в кіпері зразу й калькулятор |
Цитата:
ПС2. поки писав - прийшли гроші на баланс. в чаті допомогли таки. отже купляю НТВшку і перевіряю як буде працюватиdresmille |
Пішло кіно!tvsat-prof
Налаштував по сссам. Приємна несподіванка - канали з іншим ІД теж показують (ТНТ+2, РенТВ+2, КіноТВ і інші) Бо на якомусь сервері я підключав, то по сссам ці канали не показували. Техпідтримка радила створювати два різних профіля з різними портами і по Мжкамду. Думаю розумієте про що я) Погано, що в них тільки два сервери. Фактично один, бо інший тільки для дилерів. А для простих користувачів той вже на 42% загружений. Якщо не будуть створювати додаткові сервера, то загрузять цей один сервер дуже швидко. |
Цитата:
Купив пакет НТВ+ з Триколором, але ні один канал Трико не відкривається. Отже, щось з портами я ще не докумекав. В одному місці в них написаний загальний для всих пакетів порт 7777 по сссам і 1200 для невкамд. А в іншому місці для кожного пакету свій порт: 7002 для Трико і 7000 для НТВ+. Виходить, що таки прийдеться створювати різні профілі серверів з різними портами. Можливо по цій причині і відбуваються затики і відключення по 5 хв. |
У темі 1 долучень
Цитата:
Долучення 3445069 |
Не так все красиво, як здавалось..... Але за такі гроші, це не саме гірше.
Код:
19:34:31.195 Ihtier700: 2 ECM81 (0500:060A00/324.0) for DVB0[DVBAPI3] decoded (1323/1325/1325 ms) |
Цитата:
На мір-хд (одна контора з Ihtier) сьогодні ввечері було два відключення - на 5хв, потім на пару хв. І все - більше за цілий день навіть не затикалось. Теж рахую, що за таку ціну сервіс нормальний, можна миритись. |
Цитата:
Цитата:
|
Пару днів не заходив в цю тему після того як написав що потрібна шара на сетанту пройшло майже 10 днів а тут бачу справжні баталіїї розгорнулись!За цей час я сам знайшов сервак де йде і сетанта і український віасат йде якісно тестую вже не перший день затиків немає.Сервак закритий сайта немає!Але яка різниця так навіть і краще!Правда ціни там трохи вищі чим на ihtier
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
romario79, нтв+ скільки?
киньте плиз в личку контакти того сервака |
Цитата:
|
Що то за віжн тв? Канали частоти які відкриваються можете написати?
|
Цитата:
Частоти 12207 В 30000 і 12092 В 30000. Доволі не поганий пакет і хороша альтернатива Екстри - не потрібно доналаштовувати ще одну головку Канали Viasat Ukraine: TV1000 East - Viasat Explore - TV1000 Action East TV1000 World Kino - Viasat Nature/History HD Discovery HD Showcase - Viasat Sport East Fine Living Europe - TV1000 Premium TV1000 Megahit - VIP Comedy - PTV Viasat Sport East - T1000 Premium HD TV1000 Megahit HD - VIP Comedy HD Viasat Sport East HD - Viasat Nature East Fox Russia - Viasat History - PTV National Geographic Russia - TLC Ukraine Nick Jr - E**X - Discovery Science AMC - Evrokino - Food Network - Spike Russia TV1000 World Kino - Sony Channel Russia Nickelodeon CIS - Travel Channel Europe Sony Sci-Fi Russia - Discovery Channel Russia Outdoor Channel International - Sony Turbo Eurosport 1 Russia - Eurosport 2 Russia |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Шановні читаю я тут про Віасат Україна ,так скажу Вам , що все вірно він відкривається і працює відмінно ,я знаю таких шароварень 4 , і коштує він там від 2 до 3 дол. Так вони закриті , але можна знайти їхню асю без проблем ,але кому дуже потрібно пишіть повідомлення в приват можливо допоможу !
|
.......
|
Цитата:
|
.....
|
Цитата:
|
Можете й мені хтось в ЛС натякнути, де можна підключити такий шаринг... А то хотів Екстру ТВ собі, вчора і налаштував (головку, просканував, підключив шаринг), а виявилось, що змінили кодування((
|
Привет.Эта же не открывается Кардшаринг сервер cwdwkey.com .Как зайти ?спасибо
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010