![]() |
Перегляд онлайн зараз нормально можливий тільки тут:
http://seetv.tv/see/inter |
ВСІХ З КРАСИВОЮ ПЕРЕМОГОЮ ВОЛОДИМИРА КЛИЧКА ТА ЗАВОЮВАННЯМ ЧЕТВЕРТОГО ЧЕМПІОНСЬКОГО ПОЯСУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Я також всіх вітаю, Кличко супер!!!!!!!!!
|
Хей: Завадила травма ноги
http://isport.ua/i/news/154145.jpg Слідом за інтерв'ю з переможцем супербитви в Гамбурзі, репортери дали слово і поверженому Девіду Хею. "Я дуже вдячний за цей поєдинок. Я показав себе не кращим чином, можливо через пошкоджену правої ноги. Я намагався приборкати біль і, можливо, тому показав себе досить добре, щоб я гідно завершив бій", - сказав британець. "Я дуже радий, що взяв участь в цьому двобої. Володимир був дуже послідовний, а я, мабуть, не показав свого максимуму". Тепер, коли Девід позбувся свого чемпіонського пояса, ребром постало питання про його раніше остаточному рішенні завершити кар'єру восени цього року. "Насправді, я б хотів вилікувати спочатку ногу, а потім повернутися. Поки мені потрібно якийсь час на відновлення. Я б міг вибухнути в цьому бою, але проблеми з ногою не дозволили цього зробити". ...поганому танцюристу -завжди щось заважає... |
http://sport.img.com.ua/img/forall/a/15215/37.jpg
Кличко: Матчу-реваншу з Хеєм не буде Британець Девід Хей заявив, що буде змушений завершити кар'єру, якщо український чемпіон Володимир Кличко не погодиться вийти в ринг на ще один бій проти Хея. "Я закінчу свою професійну кар'єру через три місяці. Бій з Володимиром стався тільки тому, що він потенційно приносив багато грошей. Якщо Володимир захоче заробити ще більше, то наш реванш може відбутися. У такому разі я міг би ще подумати про те, щоб відкласти дату відходу з боксу. Я б із задоволенням скористався ще однією можливістю боксувати з Володимиром", - зауважив Хей, тепер вже екс-чемпіон світу за версією WBA. Нагадаємо, бій між Хеєм і Кличком закінчився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів. Однак українець, судячи з усього, не бажає повторювати свій поєдинок з Хеєм. "Знаєте що? Рішення про своє майбутнє буду приймати тільки я, незалежно, чи буде воно з Хеєм, чи без нього. Наразі мене переповнюють позитивні почуття. Насправді знаю вже, якими будуть мої подальші кроки. Але Девіда Хея в моїй картині більше немає. Його просто немає", - цитує Володимира Кличка SkySport. Наступним суперником українця може стати Олександр Повєткін, який заявив, що втомився чекати бою проти Кличка |
Фроч не радить Хею битися зі старшим Кличком
http://isport.ua/i/news/154474.jpg Чемпіон WBC в суперсередній вазі скептично поставився до перспектив Девіда Хея битися зі старшим братом. "Це була поразка від кращого суперважкоатлета в світі. Це ні в якому разі не означає, що на цьому його кар'єрі прийшов кінець". "Він сильніше за всіх у Великобританії. Тут з ним ніхто не зрівняється. Те ж саме можна сказати і про Америку". "Багато людей, включаючи експертів, стверджували, що Володимир слабкіше з братів. Але якщо вже Володимир слабкіше, те, що його тоді може чекати в бою проти Віталія?", - Сказав Фроч. |
Володимир Кличко: «Є ще Повєткін, Бойцов, Чісора, Ф'юрі і Арреола»
http://www.gorodokboxing.com/images/..._klitschko.jpg Чемпіон WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявляє, що у нього немає ніякого приводу вдруге боксувати з Девідом Хеєм і каже, що Хей недостатньо хороший, щоб боксувати з лідерами суперважкої ваги. «На даний момент я не потребую Девіді Хея, тому що він не знає, як боксувати на цьому рівні. Він просто не розуміє цього. Він хотів дати мені справжній бій, але вся його балаканина була проявом страху. Хей - такий тип боксера, який добре боксує в тренувальному залі, але коли потрібно було проявити себе в реальності, він не впорався з цим психологічно. Було занадто багато суспільного тиску на нього », - говорить Володимир, -« Є ще багато хлопців, з якими я можу зустрітися - Олександр Повєткін, Дерек Чісора, Денис Бойцов, Тайсон Ф'юрі, Кріс Арреола. Я розмовляв з Емануелем Стюардом і він думає, що Арреола хороший суперник. У нього є досвід, він втратив зайву вагу і ми могли б організувати наш поєдинок в Нью-Йорку. Я хочу вийти на ринг в цьому місті. Коли я боксував з Султаном Ібрагімовим і Келвіном Броком, прийшло багато глядачів і сподіваюся, що вони прийшли б знову ». |
Брати Клички везуть до Києва всі чемпіонські пояси Брати Клички здійснили свою мрію, до якої йшли 15 років. Завдяки перемозі Володимира над британцем Девідом Хеєм українці стали володарями всіх найпрестижніших чемпіонських поясів в суперважкій вазі. Кличко-молодший - чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO і WBA, у Віталія Кличка - пояс WBC. Володимир також володіє поясом за версією популярного журналу "The Ring". Завтра брати привезуть всі ці пояси в Київ і покажуть їх публіці. |
Кличко назвав п`ятірку боксерів з яких обере собі суперника
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимир Кличко у майбутньому буде обирати з п`ятьох суперників. "Є багато хлопців, з якими я можу зустрітися на ринзі. Олександр Повєткін, Дерек Чізора, Денис Бойцов, Тайсон Фьюрі. Мені не потрібний поєдинок з Девідом Хеєм в даний момент",- цитує українця BoxingScene. Також Кличко-молодший розповів про те, що у нього є спокуса організувати бій з Крісом Арреолою на арені "Медісон Сквер Гарден" в Нью-Йорку. "Я розмовляв зі своїм тренером Еммануелем Стюардом про це. Він думає, що це теж відмінний варіант. Арреола став досвідченіший, скинув зайві кілограми. Я хочу організувати цей бій в Нью-Йорку." |
Повєткін і Чагаєв можуть посперечатися за титул WBA
http://isport.ua/i/news/154839.jpg Чинний чемпіон світу за цією версією Володимир Кличко може бути оголошений суперчемпіоном. Якщо це станеться, то титул "звичайного" чемпіона світу за версією WBA залишиться вакантним. Таким чином, за нього зможуть посперечатися обов'язковий претендент - Руслан Чагаєв і найвищий у рейтингу WBA - Олександр Повєткін. Промоутерська компанія Sauerland, що займається справами Повєткіна підтвердила, що веде переговори з компанією Universum, що працює з Чагаєвим. |
Бокс
Олександр Повєткін ще не готовий
|
http://imgchamp.pravda.com.ua/images...1c774e-330.jpg
У Кличків нова мрія - провести бій на НСК "Олімпійський" Після того, як брати втілили свою мрію об'єднати всі чемпіонські пояси, вони вже поставили собі нову мету, про що розповіли на прес-конференції у Києві. Київ став першим містом, окрім Гамбурга (де відбувся бій Володимира з Хеєм), якому брати Клички вирішили показати всі чемпіонські пояси надважкої ваги. Такого в історії боксу не було - щоб найпрестижнішими титулами володіло, так би мовити, одне прізвище. З цього фактично і розпочав свій монолог тепер уже абсолютний чемпіон світу з боксу Володимир Кличко. "Найголовніше - це той факт, що ми здобули всі чемпіонські пояси у суперважкому дивізіоні. Якщо раніше у прихильників боксу виникали запитання, хто ж таки чемпіон світу, адже існує багато версій. То на сьогодні всім ясно, хто чемпіон у надважкій вазі. І не потрібно губитися у багатьох іменах і прізвищах", - сказав він, викликавши бурхливі оплески. "Ми раді бути зараз у нашому рідному місті. Те, що відбулося 2 липня, дуже важливо для нас. Було два роки дискусій - чи відбудеться бій одного Кличка з Хеєм. Боксерські якості свого суперника можу оцінити, як високі, оскільки у ринзі бігав він досить швидко. Я вважаю, що повернув Девіда у реальність. Тепер він повернувся на землю", - продовжив Кличко-молодший. Далі слово взяв його старший брат, який пояснив, що Кличкам довелося на кілька днів затриматися у Німеччині. Окрім того, він додав, що вже у п'ятницю брати летять на прес-конференцію до Москви, а згодом - до Лондона та Нью-Йорка. "Поєдинок Кличко-Хей очікували з нетерпінням. Хочемо подякувати всім тим, хто приїхав нас підтримати у Гамбурзі, а також, хто вболівав біля телеекранів. І у підсумку наша давня мрія стала реальністю. За кожним з цих поясів лежить клопітка робота. Кожен боксер у світі бажає завоювати хоча б один. А от завоювати всі!.. Яка б мрія не була, немає нічого нереального", - зауважив Віталій. Перші два запитання із зали викликали певний сміх, навіть у чемпіона. Спочатку Володимира запитали, чи збирається він зустрітися з фінським боксером Робертом Хеленіусом (15-0-0, 10 КО). А потім згадали й американця Давіда Родрігеса (35-0-0, 33 КО). Аболютний чемпіон за словом до кишені не поліз, відразу перепитавши: "Родрігес? А хто це?". Проте потім українець продовжив: "Якщо пропонує, то це означає, що хлопець упевнений у собі. У кожного є бажання зустрітися з чемпіоном. Є велика кількість боксерів, які хочуть битися. У найближчі три-чотири тижні я повідомлю проти кого я відстоюватиму титул". Не оминув Кличко-молодший сказати кілька фраз і про самого Девіда Хея, зазначивши, що це "БУВ хороший боксер". "Хей визнав, що програв двобій. Однак він не визнав, що програв здоровим. Тому я б розділяв його людські та боксерські фактори. На жаль, Хей не відповідає чоловічим якостям. Я не радив йому знаходити відмовки. Але він не послухав, застрибнув на стіл, показав свій мізинець на нозі. Це було сприйнято негативно як мною, так і пресою", - пояснив він. За словами Володимира, бій-реванш із Девідом Хеєм організувати буде дуже складно - домовитися з ним майже неможливо. "Після поразки Хей не просив мене про реванш. Це запитання поставили журналісти, а я переадресував йому. Британець довго не міг відповісти... А потім пробубонів собі під ніс: "Можливо... можливо... Так, звичайно". Хей наразі вже розуміє, що гроші - не головне у житті. Є просто власний комфорт, якого він не має. Він часто ошукував і нас, і прихильників цього виду спорту. Я сяду та подумаю, чи дати йому другий шанс", - сказав чемпіон. Насамкінець Віталій Кличко озвучив нову мрію братів - бій в Україні, а саме на оновленому до Євро-2012 НСК "Олімпійський". При цьому він заявив, що немає нічого неможливого. "Глядачі США та Німеччини мали змогу бачити вживу бої братів Кличків. На жаль, уже давно не було поєдинків високого рівня в Україні. Тому у нас є мрія провести поєдинок на "Олімпійському". Щоб цей бій побачили багато українців", - заявив Кличко-старший. |
Менні Пакьяо погодився на умови Флойда Мейвезера
http://www.gorodokboxing.com/images/...mayweather.jpg Згідно президенту промоутерської компанії Top Rank Боба Арума, чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (53-3-2, 38 КО) готовий піти на умови екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого (41-0, 25 КО ) і погодився на вибіркові антідопіновие тести за Олімпійською системою. Однак команда філіппінської зірки хоче, щоб цю перевірку проводила будь нейтральна організація, але не посадити (антидопінгове агентство США). «Менні Пакьяо згоден на вибіркові антидопінгові тести, які буде проводити уповноважена нейтральна організація. При цьому, ми вважаємо, що посадити не є такою стороною. Я не думаю, що будь-чиї тести, настільки ж правильні і правдиві, як тести зроблені Олімпійської організацією. Якщо Мейвезер скаже нам, що він згоден, тоді поєдинок Пакьяо - Мейвезер може відбутися в 2012 році »- заявив Арум. |
Віталій Кличко хоче нокаутувати Хея
Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко (на фото) висловив бажання зустрітися в ринзі з британцем Девідом Хеєм. Про це він заявив в інтерв'ю Бі-бі-сі. "Я був найщасливішою людиною в світі, коли мій брат переміг Хея, але я був незадоволений тим, що Володимир не відправив його на підлогу рингу. Це важко зробити, якщо суперник від тебе постійно тікає. Можливо, в майбутньому у мене буде шанс відправити Хея на настил рингу", - сказав Кличко-старший. У той же час Віталій зазначив, що ні у нього, ні у Володимира немає більше такої мотивації, яка була перед поєдинком, адже британець більше не володіє чемпіонським поясом. "Головна причина, чому Володимир вийшов на бій проти Хея - останній чемпіонський пояс, якого у нас ще не було. Тепер ми зібрали всі пояси в суперважкому дивізіоні. Іноді вболівальники плутаються, хто ж є чемпіоном з тієї або іншої версії, але тепер таких питань не виникне: Кличко - чемпіони світу", - сказав він. Нагадаємо, 2 липня Кличко-молодший переміг британця Девіда Хея і став чемпіоном світу за версіями WBA, IBF і WBO. Віталій Кличко володіє титулом WBC. Таким чином, всі значущі титули професійного боксу належать українським братам. |
Тайсон Ф'юрі хоче перешкодити планам Володимира Кличка
http://www.gorodokboxing.com/images/...Tyson-Fury.jpg Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі (14-0, 10 КО), який 23-го липня зустрінеться на рингу зі своїм принциповим суперником, співвітчизником, чемпіоном Британії Дереком Чісорою (14-0, 9 КО), упевнений, що зруйнує плани асболютно чемпіона світу Володимира Кличко із зустрічі з Чісорою і вважає, що його перемога буде прямою дорогою до поєдинку з українцем. «Я сподіваюся, що спокутую провину суперважкоатлетів перед любителями боксу. Я збираюся показати глядачам справжній бій, такий, який вони хочуть бачити. Я бачив поєдинок Кличко - Хей і це був не видовищний бій, чесно кажучи, багатьох британців просто обдурили за їхні ж гроші », - каже Ф'юрі, -« Хей не намагався виграти, а просто хотів вижити. Кличко ж робив те, що повинен був робити. Я знаю, що Кличко можна перемогти і я знаю, що саме я можу побити його. Але це тема вже для іншої розмови ». |
Помер батько братів Кличків
http://i.piccy.info/i5/67/57/1735767/1310564518_240.jpg Сьогодні, 13 липня, після довгої і важкої хвороби помер Володимир Родіонович Кличко. За своє життя він виховав двох братів-чемпіонів Віталія та Володимира, а також ростив трьох онуків. Кличко-старший був полковником авіації і все життя присвятив військовій справі. Брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Висловлюю свої щирі співчуття родині Кличків. |
Володимир Кличко отримав титул «Єдиного Чемпіона» за версією WBA
http://www.gorodokboxing.com/images/...klitschko_.jpg Всесвітня боксерська асоціація (WBA) опублікувала новий рейтинг своєї організації. І звичайно ж нас цікавить інтрига в суперважкій вазі, в якому два тижні тому чемпіон WBO / WBA / IBF / IBO Володимир Кличко відібрав чемпіонський пояс у Девіда Хея. Так от, для Володимира Кличка введений новий титул за версією WBA в «Єдиний Чемпіон». Раніше, всі чемпіони WBA, які володіли ще чемпіонськими поясами за іншими версіями, отримували статус «Суперчемпіона». Таким чином, титул регулярного чемпіона WBA став вакантним і за нього, як усіма і очікувалося, посперечаються Руслан Чагаєв і Олександр Повєткін, перший і другий номер рейтингу відповідно. Екс-чемпіон WBA, британець Девід Хей опустився на 5-й рядок рейтингу. Зараз, крім перерахованих вище боксерів, його випереджають Денис Бойцов (3) і Хасим Рахман (4). |
Амір Хан хоче всіх побити і піти на «пенсію» в 28 років
http://www.gorodokboxing.com/images/...Amir-Khan-.jpg Чемпіон WBA в суперлегкій вазі Амір Хан (25-1, 17 КО) на кілька років вперед планує свою подальшу кар'єру. Його «чотирирічна стратегія» полягає в тому, щоб 23-го липня виграти пояс IBF у Заба Джуди, потім виграти чемпіонські пояси WBC / WBO у Тімоті Бредлі, після цього перейти в напівсередню вагу виграти там всі пояси, розбити Флойда Мейвезера, стати кращим боксером незалежно від вагової категорії і закінчити кар'єру в 28 років. Просто якась нав'язлива ідея про ранню «пенсії» у британських боксерів. «Я хочу встановити всі можливі рекорди і в хорошому віці, в 28-м років, закінчити кар'єру. Я став чемпіоном WBA в 22 роки, тепер виграю титул чемпіона IBF, після цього поясу WBC і WBO теж будуть моїми. Потім я перейду на категорію вище і виграю там всі чемпіонські титули. Поб'ю Флойда Мейвезера і стану кращим боксером рейтингу фунт-для-фунта. Я впевнений, що все це я зможу зробити до 28-ми років »- сказав Амір. Від себе хотілося б додати, що в українців є дуже хороша приказка - «Дурень думкою багатіє».:o |
Володимир Кличко хоче провести ще один бій до кінця року
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимир Кличко до кінця 2011 року може провести ще один поєдинок. Про це заявив сам українець, повідомляє Boxing News 24. "Я сподіваюся в цьому році ще вийти на ринг. Втім, поки не знаю, хто буде моїм суперником", - зізнався він. "Розраховую, що заява про цей поєдинок ми зробимо в найближчі пару тижнів", - пообіцяв Кличко-молодший. |
Томпсон і Чемберс хочуть від Кличка реванша
Супертяж Тоні Томпсон має намір зустрітися на ринзі зі співвітчизником Еді Чемберсом, повідомляє BoxingScene.com. Бій, який може відбутися у кінці серпня чи початку вересня, стане відбірковим за версією IBF, а його переможець отримає право вийти на ринг проти абсолютного чемпіона світу українця Володимира Кличка. Нагадаю, що і Томпсон, і Чемберс вже програвали Кличку-молодшому, і обидва - нокаутом. |
Віталій Кличко: "Хочу битися з Хеєм і надерти йому одне місце"
http://imgchamp.pravda.com.ua/images...ko-vitaliy.jpg Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко мріє про зустріч в ринзі із британським супертяжем Девідом Хеєм, який нещодавно програв Кличку-молодшому і втратив чемпіонський пояс. Про це українець заявив у інтерв'ю Boxingscene. "Я хочу битися з Хеєм. Шалено заздрив своєму братові, тому що британець вибрав його, а не мене як суперника. Я також хочу вийти на ринг проти цього боксера, щоб надерти йому одне місце за слова, які він говорив", - сказав він. "Можливо, реалізую свою ідею бою з Хеєм в майбутньому. Але зараз про це говорити немає сенсу, адже без перемоги над Томашем Адамеком це лише слова. Адамек кращий ніж Хей як боєць, і я знав це ще до поєдинку Девіда з моїм братом. 10 вересня у Вроцлаві ви побачите різницю між нами, різницю в ударі між природним супертяжем і боксером, який став супертяжем, набравши багато маси", - цитує слова Віталія sovsport.ru. |
Сенченко буде битися
на "Донбас-Арені", а вечір боксу буде вести Баффер Свій захист титулу чемпона світу у напісередній вазі за версією WBA українець В`ячеслав Сенченко буде проводити у Донецьку на стадіоні "Донбас-Арена" в рамках турніру Pro Boxing Show, що пройде 26 серпня. Про це повідомили в Union Boxing Promotion. Нагадаю, що Сенченко буде битися з з Марко Антоніо Авендано з Венесуели. Стас Каштанов у цей же вечір проведе поєдинок за вакантний титул чемпіона світу WBA в суперсередній проти сильного угорця Каролі Балзай. У титульних боях цього вечора виступлять Олег Єфімович, Яго Кіладзе, Володимир Кравець і Артем Карпець. Ведучим вечора боксу в його титульній частині буде американець Майкл Баффер. |
Букмекери зменшили коефіцієнт на перемогу Кличка у двобої з Адамеком
Букмекерські контори продовжують приймати ставки на призначений на 10 вересня поєдинок чемпіона WBC Віталія Кличка і претендента на цей титул поляка Томаша Адамека. Віталій відразу був явним фаворитом цього бою, проте зараз, в порівнянні з котируваннями двомісячної давності, його шанси ще виросли. Коефіцієнт на перемогу українця тоді був 1,25, а сьогодні вже - 1,13, а поляка - був 3,60, став 5,55. Нічия як завжди малоймовірна, але її коефіцієнт упав з 38 до 26, пише "Сегодня". В процентному співвідношені шанси такі: перемога Кличка 80% -нічия 4% -перемога Адамека 16%.0 Бій Кличко - Адамек відбудеться на футбольному стадіоні у Вроцлаві. |
На бій Кличко-Адамек українці можуть потрапити за 200 євро
Братство Кличків організовує виїзд на бій Кличко - Адамек. Виїзд з Києва у Вроцлав комфортабельним автобусом вранці 9 вересня. Виїзд з Вроцлава - вночі 11 вересня (після бою). Вартість путівки, включаючи проїзд і квиток - 200 євро, йдеться у прес-релізі. Окремо оплачується віза. Останній термін подачі заявок - 15 серпня. |
Валуєв: Лише у Повєткіна є шанси у двобої з Кличком
Екс-чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBA росіянин Микола Валуєв вважає, що тільки його співвітчизник Олександр Повєткін зможе скласти конкуренцію братам Кличкам. "Я думаю, таку спробу зробить Повєткін, у нього є шанси. Більше я нікого не бачу. Олександр може гідно відповісти Володимиру, але для цього йому доведеться переглянути деякі речі. Щоб перемогти, йому варто змусити Кличка рухатися по рингу, тому що одного молодецького натиску недостатньо. Необхідно атакувати з різних флангів - це єдиний шанс пробити його захист: підійти ближче і вдарити. Інших варіантів я не бачу, тому що різниця в зрості буде не на руку Саші", - цитує Валуєва "Спорт день за днем". |
Грант хоче бою з Кличком, але мало в це вірить
Американський супертяж Майкл Грант заявив про те, що його цікавлять поєдинки з Крісом Арреолою і Володимиром Кличком. Проте доступним для себе Грант вважає поки тільки бій з Арреолою. "Є два бої, які я хочу отримати: поєдинок з Крісом Арреолою і Володимиром Кличком. І я знаю, що можу отримати бій з Крісом", - цитує Гранта championat.com з посиланням на BoxingScene. |
З чемпіонату світу серед юніорів українці привезуть шість медалей
На чемпіонаті світу з боксу серед юніорів визначилися усі півфіналісти змагань. До четвірок найкращих пробилися відразу шестеро українців, і гарантували нагороди, пише прес-служба ФБУ. Півфіналістами змагань стали: 46 кг - Дмитро Замотаєв (Запорізька обл.) 48 кг - Олександр Меленюк (Запорізька обл.) 50 кг - Віктор Петров (Тернопільська обл.) 54 кг - Борис Каплін (Харківська обл.) 57 кг - Арсен Аблаєв (АР Крим) 75 кг - Владислав Михайлов (Луганська обл.) |
Аблаєв став бронзовим призером чемпіонату світу серед юніорів
За підсумками півфіналу вагової категорії до 57 кг українець Арсен Аблаєв виборов для української збірної бронзову нагороду на чемпіонаті світу по боксу серед юніорів. Під завершення третього раунду українець пропустив потужний удар справа й опинився на "п’ятій точці", після чого рефері відрахував Арсену нокдаун, пише прес-служба ФБУ. Надалі дії корейського боксера стали ще більш активними та йому вдалося не лише зрівняти рахунок, а й вийти на один пункт вперед. У підсумку 12:13, і Арсен опиняється за бортом фіналів чемпіонату світу. |
Валуєв шкодує, що не зумів домовитися про бій з Кличками
Екс-чемпіон світу Ніколай Валуєв визнав, що шкодує через те, що йому не вдалося зустрітися на рингу з кимось з братів Кличків. "Наші переговори зайшли у безвихідь не з моєї вини. Двічі я вів з ними переговори, при цьому усвідомлюючи, що я вже не чемпіон світу, а вони володіють титулами. Тобто ніяких понад вимоги моя команда не висувала. Але пропозиція у відповідь братів Кличків була просто грабіжницькою. Уявіть, що до вас у будинок прийшла людина і бажає забрати звідти майже усе майно, тільки через те, що вона - чемпіон світу. Природно, ви не дозволите йому це зробити", - цитує Валуєва "Пензенська правда". |
Тренер Адамека: "Томаш дасть Кличкові справжній бій"
Томаш Адамек 10 вересня вийде в ринг проти Віталія Кличка для того, аби перемогти. Про це заявив тренер Томаша Роджер Бладуорт. "Особисто я впевнений, що бій Томаша з Віталієм буде набагато кращий і конкурентніший, ніж багато хто схильний думати. Адамека вже списали з рахунків, не даючи йому ні єдиного шансу. Але нам це навіть подобається. Це - виклик, що змушує нас тренуватися з подвоєною енергією. Вас чекає приємний сюрприз, тому що це буде справжній бій", - обіцяє Бладуорт. "На відміну від Девіда Хея, Томаш зробить одну істотну річ - він буде намагатися виграти поєдинок. Девід же вийшов на ринг без сміливості, залишивши її вдома", - цитує Бладуорта vringe.com. |
Хей знову заговорив про реванш з Кличком
Екс-чемпіон WBA у надважкій вазі Девід Хей заявив, що розраховує на реванш у двобої з чемпіоном світу за версяями WBA/IBF/WBO українцем Володимиром Кличком. "Сподіватимемося, що Володимир зверне увагу на гонорар за цей бій. У нього немає більше жодного суперника, в поєдинку з яким він міг би стільки заробити. Подивіться на ці суми - є сенс провести реванш навіть чисто з точки зору фінансів. М'яч на його стороні поля, рішення за Кличком. Через три місяці я маю намір завершити кар'єру у боксі і якщо Клички захочуть провести бої, то я б подумав над тим, щоб почекати з відходом. Зараз у братів титули, тому контракт на бій з ними буде справою непростою. ця проста справа для вас, але Кличку буде непросто з контрактом", - цитує Хея championat.com з посиланням на The Telegraph. |
Менеджер Кличків: Ми зацікавлені в поєдинку Хея з Віталієм
Менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що хотів би бачити поєдинок екс-чемпіона WBA у надважкій вазі Девіда Хея і чемпіона світу WBC у надважкій вазі Віталія Кличка. "Знаю, що Хей має намір завершити кар'єру в жовтні, але ми хочемо його бою з Віталієм Кличком. Але у Віталія вже запланований на жовтень поєдинок з Адамеком, а потім можна провести і бій з Хеєм. Усі мої думки зайняті боєм - безумовно, зустріч Хей - Кличком можлива, вона, думаю, стала б для Девіда хорошою можливістю реабілітуватися за поразку від Володимира", - цитує Бенте сhampionat.com з посиланням на World Boxing News. |
Олімпіада в Лондоні пройде без шоломів
Аматорська федерація боксу (АІВА) має намір створити свою професійну лігу. Крім того, вже на початку наступного року AIBA має намір підписати контракти з декількома боксерами, повідомив президент організації Ву Чинг Куо. "Ми повні рішучості почати проводити професійні турніри під егідою AIBA. Так що ми користуватимемося повагою. Крім того, хочемо дозволити нашим спортсменам виступати на Олімпіаді, але з певними обмеженнями, - цитує Ву Чінг Куо sport-express.ru з посиланням на офіційний сайт АІВА. Також повідомляється, що усі турніри під егідою AIBA проходитимуть без шоломів. Ця зміна не стосуватиметься лише жінок і молодіжно-юнацької категорії. |
На бій Кличка у Польщі продали вже 35 тисяч квитків....
http://i.piccy.info/i5/45/50/1805045...753741_240.jpg До поєдинку між Віталієм Кличком і Томашем Адамеком, який пройде на збудованій до Євро-2012 арені Вроцлава, залишається ще півтора місяці, а квитків на бій залишилося всього 5 тисяч. Про це повідомили в Інформаційному центрі «Україна-2012». Директор департаменту з громадських зв'язків муніципалітету Вроцлава Михайло Яницький розповів польським ЗМІ, що на поєдинок вже викуплені 35 тисяч квитків. Максимально бій зможуть подивитися 40 тисяч глядачів. «Чесно кажучи, така активність любителів боксу застала нас зненацька, — відзначив Яницький. — Але це приємна несподіванка. Вже продані 85 відсотків усіх випущених квитків і ми розраховуємо, що решта 5 тисяч буде розкуплена найближчими днями. Вже не залишилося найдешевших квитків по 80 злотих (близько 240 гривень), також великою популярністю користуються місця біля самого рингу, які коштують близько 3000 злотих (9000 гривень)». Наразі на стадіоні активно ведуться технічні роботи. Добудовується паркінг, який до 10 вересня зможе прийняти 2000 машин. Також до кінця серпня планують закінчити роботи на автостраді Вроцлава, що веде до стадіону. |
Промоутер Повєткіна звинувачує українських журналістів у брехні
Промоутер Олександра Повєткіна Крістіан Майер заявив, що інформацію про вже відомий результат майбутнього бою між росіянином і колишнім чемпіоном світу Русланом Чагаєвим з Узбекистану, поширили в Україні. "Оскільки така інформація надійшла з України, ймовірно, там хтось досі не пробачив Повєткіну торішню відмову вийти на бій з Кличком, і так само завдає удару у відповідь. Можливо, це пов'язано і з інформаційним затишшям, викликаним періодом відпусток. Мабуть, спека довела тамтешніх журналістів до подібного марення. І Чагаєв, і Повєтіин вийдуть в ринг, щоб битися", - цитує Майера sportbox.ru. |
Арреола знову виходить у ринг
Кріс проведе бій вже у вересні Кріс Арреола збирається продовжувати виходити в ринг досить регулярно і вже у вересні проведе черговий поєдинок. У цьому році Кріс провів вже 4 бою і в трьох переміг нокаутом. Арреола називався одним з претендентів на бій з Володимиром Кличком, але поки 15 вересня Кріс битиметься з кимось іншим, чиє ім'я ще буде названо. |
Олександр Повєткін перейшов у фазу спарингів
http://www.gorodokboxing.com/images/photo/povetkin_.jpg Основна надія промоутерської компанії Sauerland Event російський суперважковаговик Олександр Повєткін (21-0, 15 КО) посилено готується до поєдинку за вакантний титул чемпіона WBA в «королівському» дивізіоні проти екс-чемпіона світу Руслана Чагаєва (27-1-1, 17 КО) який відбудеться 27 серпня в Ерфурті, Німеччина. Переможець цієї зустрічі має право протягом 18 місяців викликати на бій «Єдиного чемпіона WBA», а також чемпіона WBO / IBF / IBO Володимира Кличка. «З учорашнього дня для мене почався етап спарингів», - говорить Повєткін - "Процес підготовки йде добре. Я хочу стати чемпіоном світу за всяку ціну. Я знаю, що Чагаєв вже володів титулом WBA і зараз є номером один у рейтингу. Але для мене це нічого не значить і я завжди думаю тільки про перемогу. " У цей же вечір на ринг вийде ще одна надія компанії Sauerland в суперважкій вазі Роберт Хеленіус (15-0, 10 КО). Його суперником буде екс-чемпіон світу Сергій Ляхович (25-3, 16 КО) і посперечаються вони за пояс інтерконтинентального чемпіона WBA / WBO. Для Роберта це буде вже третій екс-чемпіон світу. Перших двох: Леймона Брюстера та Семюеля Пітера, Хеленіус переміг достроково. |
Найближчі три роки на "Донбас-Арені" буде ще й бокс
4 серпня підписана угода про співпрацю між Union Boxing Promotion і стадіоном "Донбас-арена", розрахована на три роки. Офіційний документ підписали президент донецького боксерській компанії Юрій Рубан і генеральний директор стадіону Олександр Атаманенко. "Я радий усіх вітати на одному з найкращих стадіонів Європи. Нашій компанії скоро 10 років, ми пройшли довгий шлях: нами завойовані 35 поясів і здійснено 86 захитів. Майбутня промоуція - це нова віха в історії професійного боксу України, більше того всього світу. Усі зірки світового боксу з'їдуться в Донецьк: Майкл Баффер, Стів Смогер, Фреді Роач, крім того усіх уболівальників чекає ще один приємний сюрприз", - сказав Рубан. "Не секрет, що "Донбас-арена" на даний момент вважається одним з найкращих стадіонів Європи, і є футбольною столицею України. Сподіваюся, що за допомогою Union Boxing Promotion ми завоюємо також титул боксерської столиці країни. Хочу нагадати, що стадіон спочатку планувався, як багатофункціональна арена, на якій можливе проведення різноманітних спортивних і розважальних заходів. Приємно, що вже цього місяця ми можемо піднести усім любителям спорту фантастичний подарунок - прекрасне боксерське шоу, яке принесе масу позитивних емоцій нашим уболівальникам", - розповів Атаманенко. |
Кличко перервав підготовку до бою через арешт Тимошенко
Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко перервав свою підготовку до бою проти поляка Томаша Адамека і повернутися в Київ у зв'язку з арештом колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. "Дізнавшись про те, що відбувається в Україні, я призупинив підготовку до бою і повернувся в Київ, оскільки розумію, що справжній бій за демократичні цінності розгортається саме тут - в Україні - і я не можу бути стороннім спостерігачем в цій ситуації", - написав Кличко у своєму блозі на Українській Правді. Поєдинок Кличко-старшого і Адамека, має відбутися 10 вересня в польському Вроцлаві. |
Став відомий рефері поєдинку Кличко і Адамека .....
http://i.piccy.info/i5/32/48/1824832...c84776_240.jpg Поєдинок чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка та польського претендента Томаша Адамека, який пройде у Вроцлаві 10 вересня, буде обслуговувати італійський рефері Массімо Барровеккіо. Кличко і Адамека розсудить італієць ... Про це в понеділок, 1 серпня, повідомила прес-служба українського боксера. Це буде не перший бій Віталія Кличка, суддею в рингу на якому буде працювати італієць. Барровеккіо обслуговував зустріч українця з нігерійцем Семюелем Пітером, коли той повернувся на ринг після майже чотирирічної перерви. Нагадаємо, що в тому бою українець здобув впевнену перемогу і повернув собі пояс чемпіона світу WBC. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010