![]() |
Тільки ємність?Чи і ESR?
Якщо тільки ємність то я вам блище до зими зроблю...тільки дисплей купите! (грошей нетреба) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Можна робити в виді пінцета буде міряти ємність індуктивність и ще пару характеристик мож зробити з екраном від телифона чи заводськими екранами або через підключеня до пк,
Сам теж міг би зробити но зараз я роблю дозиметр і чекаю паяльну маску для плат ,буду робити плати на паяльну станцію (домашня копія люкей )тіки поліпша китайки kreshnot,якщо неважко опишіть в двох словах (просто я студент і знаю те що нам директор розказував по стрілочних)сам користуюсь тільки цифровими DM-6013L бачив в магазині подібний тоді 150 коштував в нас P.S_у франківську за ц20 в магазині загнуть дорожче цим за цифровик... |
Кваліфіковані поради мене втішили, є з чого вибирати.;)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Найшов корисну інформацію про ресивери "Вхід в закриту частину ресивера" але не знаю де створити тему
|
Nalot, Десь тут http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=99 напевно...
|
Повідомлення форуму
Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль. Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені! Пароль: А що це таке? Кому перейшов я дорогу,що заблокували?Славо,це на твою ссилку. |
Цитата:
|
Nalot, То це твоя нова тема буде закрита???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
boris, якщо в цей роздил раніше заходив,значить у броузурі почистив кукіши,аьо стоїть інший Цитата:
|
Які відгуки хто має про интернет-магазин супутникового обладнання vitivan????
|
Да говорять хороший магазин)
|
добро ранку усім в мене таке питаня як можна вводити biss ключі в Amiko SHD-8900 Alien підкажіть дякую
|
taranton,Все залежить від вибраного та встановленого в ресівер ЕМУ. Наприклад ЕМУ mcas дозволяє вводити ключі вручну з пульту. Інші ЕМУ наприклад mgcamd, oscam, wicardd дозволяють редагувати файли ключів та налаштувань на ПК
|
taranton, стоячи на кодованому каналі, натисніть "меню" - "9999". Тільки виберіть вільний Index, без ключа.
|
Хто що знає за ресивер ECHOSTAR DSB-770? В неті про нього зовсім інфи мало але кажуть що ніби він клон Strong 6155. Так це чи ні???
|
arki,це клон Strong SRT 6125
http://sat-prof.com.ua/showthread.ph...HOSTAR+DSB-770 |
Можливо хтось поділиться на нього з списком каналів та ключів?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Підкажіть будь-ласка BISS ключ: на ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ (Amos 2, 4º W, 10759 , Horizontal, 30,000 Msymb/s).
Дякую! |
Ключ той самий ,тільки треба поміняти частоту -тепер 10759 і Сід -Д або 013.
|
Всім доброго дня! Таке питання ,чиможна головкою amos4w зловити tor0.8w,якщо можна тояк це зробити?
|
не перенастроюючи антену не можна.Або амос4w або tor0.8w.
|
Babangida, 3.2 градуси різниці між супутниками, можна попробувати посунути голову Амосу в сторону Астра 4,8Е, але скажу Вам відразу - толку не буде - в результаті не буде нормального прийому ані Амоса , ані Тора... Краще поставити дві голови мультиконект, наприклад такі - SINGLE Inverto MultiConnect IDLB-SINL20
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
В мене "морковка" стоїть сигнал високий... Я би радив саме такий варіант(тобто доставити це один конвертор "ракету")...ІМХО
|
підкажіть де подівся хаслер?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора,підскажіть будь-ласка.
Є тюнер Фергюсон (стара модель) сильно гріється. Б/ж AR-361N V2.2/ Сильно завищені напруги :має бути 3.3в;7в;12в;23в.,на виході з б/ж без навантаження,а є 3.3в;13в;20в;40в. Замінив вздуті конденсатори та діод по 3.3в . не допомогло :( |
Цитата:
|
Цитата:
http://www.lyngsat.com/Astra-1L.html шукай тут |
PRIOLA, міняй всі кондюки всі що є в вторичці!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010